Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ay canım rahatladım inan çok teşekkürler. Aksaray da yaşıyor ve öğretmenim. İlke değer her şey e değer. Sağol iyi niyetlerin icin. Bir an önce kavusun bebisinize . Sorun neydi de olmadı bu kadar acaba?
Eşimde sayı ve morfoloji düşük ilk denememde tuttu ama sonra kaybettim bebişimi 2. Ve 3. De herşey çok iyiydi 5. Gün embriyoları transfer edildi ama tutmuyor işte zamanını bekliyor. Tekrar tekrar denemekten başka yapılacak hiç birşey yok rabbim maddi manevi güç verdin versin. İnşallah tek seferde kavuşursun sen de hayallerine

İnşallah canım. Bizde de sayı morfoloji ve hareket sorunu var

Insallah canim benim.allahim saglikli bir sekilde bebegine kavusmayi nasip etsin.ilk tupbebek denemem degil ama benim en büyük hatam korkumdan yataktan cikamiyorum.kan pihtilasmasida var daha once tuttu ama bebek gelişmedi kurtaj oldum.icimi nasil rahatlatirim bilemedim.daha once hic yaptirmamis gibi acemilik cekiyorum.tabiki oncelikle hersey nasip.

Son tahlilde sayı sekiz milyon,ileri hareket ve morfoloji sifirdi. Sizin nasıldı peki?
Tatlım bizde de 10 ile 18 milyon arası değişiyor morfolojide % 1-2. Şunun için sordum evet değerler normal yolla gebe kalmak için kötü olabilir ama tedavi de bize lazım olan sadece 1 adet. Sonuçta 8 milyonun hepsine bakmıyorlar değil mi. Ve tedavide imsi yöntemi kullanarak en iyilerini seçmeye çalışıyorlar. Sana tavsiyem hep pozitif ol iyi düşün moralini yüksek tut ihtiyacın olan tek şey bu.

Teşekkürler canım. Bizim hareket hiç ilerlemedi. Diğerleri bazen değişti ama rabbim hepimize hayirlisini versin. Çok teşekkür ediyorum ilgin için.

Haftaya perşembe 12.haftamıza giricez inşallah o zaman kontrolüm var gideceeğim özge hnm da 10numara bir dr ben çok sewwwdimmm cinsiyet de eğer belli olursa haftaya söyler sanırım ama genelde 16.hafta belli oluyor deniliyor artıık kısmet bakalım benim 5.haftamda kkanamam yoğun oldu o nedenle ilaçlardan sadece iğneyi bıraktırdılar

Kızlar mide bulantınız nasıl ya benim hergün dahada artıyor herşeyden tiksinir oldum su bbile içemiyorum çok halsizim

iki hafta sonra cagiriyorlar 3 ayı doldurana kadar 2haftada bir göründum ben sonrasinda herşey normalse ayda bir vitamin haplarına 3aydan sonra başlanıyor
vitamin hapı için 3 ay geç degil mi ya bebegin oluştugu aylar beyin herşey oluşuor gerçi benim tüp bebek degil ama hamile oldugumu öğrendim başka doktor hemen ımom die vitamne başlattı bari ceviz kuruyemiş ihmal etmeyin

haftaya persembe benimki de 12 haftalık
:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…