Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Folik asiti hamilelik öncesi başladım canimda maltafor vede dekavite 3.aydan sonra başladım dediğin gibi kuruyemişin dibine vurdum diyebilirim halende yiyorum

Canım kan pıhtılaşma sorunu bendede var vede tedaviden önce 3 tanede düşük yaptim tabi ozaman kan pıhtılaşma teşhisi konmamisti şimdi dokuz ay boyunca igne vurunacagim elhamdulillah bi sıkıntı da yok sendede öyle olur merak etme

Bi önceki görüşmemde yazayım dedi ben istemedim azalır düşüncesiyle ama artınca şimdi ihtiyacım olduğunu anlıyorum
BENİMDE BULANTIM VAR AMA SABAHLARI O DAHA KÖTÜYMÜŞ AMA İLAÇ İÇME ARKADAŞIM TAM BEBEĞİN GELİŞİM ZAMANI YİNEDE SEN BİLİRSİN TABİ

Canlarım çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum p.Tesi tekrar kan vereceğim inşallah katlanır Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasın. Yanımda olan dua eden herkese çok teşekkür ederim
çok şükür çok sevindim canım. ümitliydim senden. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla kucağına aldığın günleride görelim. kaç çıktı değerin?

Allah razı olsun kızlar Rabbim cumlemize nasip etsin 566 çıktı canım inşallah katlanır daha öncekinde katlanmadi biliyorsunuz kese ve kalp atisina kadar daha emin olamayacagim sanırım. Arkadaşlarımın hep 2.çocukları olmuştu hep bakıp benim de olacak mı Allahım diye iç geciriyordum Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin bizi bizden başkası anlamıyor canlarım dualarım sizlerle.

Canlarım çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum p.Tesi tekrar kan vereceğim inşallah katlanır Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasın. Yanımda olan dua eden herkese çok teşekkür ederim
ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİM KUZUM GÖZÜN AYDIN GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN YA RABBİM HERKESE NASİP ET BU GÜZEL DUYGULARI SANKİ İKİNCİ KERE ANNE OLDUM GİBİ HİSSETTİM VALLA YA

ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİM KUZUM GÖZÜN AYDIN GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN YA RABBİM HERKESE NASİP ET BU GÜZEL DUYGULARI SANKİ İKİNCİ KERE ANNE OLDUM GİBİ HİSSETTİM VALLA YA
Canım benim çok sağol Allah razı olsun. Sizi takip ediyorum arkadaşım :) Rabbim hep böyle güzel gelişmeler paylasmamizi nasip etsin. pazartesi katlanır inşallah degerim.

Çok sevindim canim Allahım tamamina erdirsin degerin kat kat artsin insallah

inan kendim olmuş gibi sevindim. katlanarak artacak merak etme benim tedavide ben 8. gün test yaptırmıştım 47.86 çıkmıştı. iki gün sonra 100 çıktı. değerim çok düşük başlamama rağmen gebelik oluşmuştu. merak etme senin değerin çok iyi Allahın izniyle bu sefer oldu haftaya cumaya kalmaz keseyi görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…