Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

ayyy canim yaa nasi sevindim ins katlanir bekliyordum haberini

Canlarım çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum p.Tesi tekrar kan vereceğim inşallah katlanır Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasın. Yanımda olan dua eden herkese çok teşekkür ederim
Umutcumm cok sevindimmm inan cok sükür.allah tamamina erdirsin.tahmin ediyodum hamile kalcagini.kacinci gün degerin cnm?

Canlarım çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum p.Tesi tekrar kan vereceğim inşallah katlanır Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasın. Yanımda olan dua eden herkese çok teşekkür ederim
Ayyyyyyyyy canımmmmmm çok sewindimmmmm çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin

Canım uzaktan uzaktan takip ediyordum seni çok uzun bi süreçten geçtin son tedavinde Rabbim mükafatını verdi hayırla tamamına erdirsin inşallah. Gözlerin aydın
Çok sağol canım amin inşallah bu sefer olur arkadaşım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

gözün aydın ALLAHım hayırla kucagına almayı iyi günlerini görmeyide nasip etsin darısı sel76 ya

Canım çok sevindim tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…