- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.701
RABBİMİN İZNİYLE KATLANIR İNŞALLAH ARKADAŞIMCanım benim çok sağol Allah razı olsun. Sizi takip ediyorum arkadaşım :) Rabbim hep böyle güzel gelişmeler paylasmamizi nasip etsin. pazartesi katlanır inşallah degerim.
ayyy canim yaa nasi sevindim ins katlanir bekliyordum haberiniAllah razı olsun kızlar Rabbim cumlemize nasip etsin 566 çıktı canım inşallah katlanır daha öncekinde katlanmadi biliyorsunuz kese ve kalp atisina kadar daha emin olamayacagim sanırım. Arkadaşlarımın hep 2.çocukları olmuştu hep bakıp benim de olacak mı Allahım diye iç geciriyordum Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin bizi bizden başkası anlamıyor canlarım dualarım sizlerle.
Inşallah canım çok teşekkürlerÇok sevindim canim Allahım tamamina erdirsin degerin kat kat artsin insallah
Guzel haberler almak güzel allah kucağına almayi nasip etsinCanlarım çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum p.Tesi tekrar kan vereceğim inşallah katlanır Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasın. Yanımda olan dua eden herkese çok teşekkür ederim
Inşallah canım benim çok sağol Allah razı olsun.ayyy canim yaa nasi sevindim ins katlanir bekliyordum haberini
Amin canım cümlemizin inşallahGuzel haberler almak güzel allah kucağına almayi nasip etsin
Umutcumm cok sevindimmm inan cok sükür.allah tamamina erdirsin.tahmin ediyodum hamile kalcagini.kacinci gün degerin cnm?Canlarım çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum p.Tesi tekrar kan vereceğim inşallah katlanır Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasın. Yanımda olan dua eden herkese çok teşekkür ederim
Çok sağol canımcım inşallah Rabbim devamını nasip eder. bugün 11.günüm canım.Umutcumm cok sevindimmm inan cok sükür.allah tamamina erdirsin.tahmin ediyodum hamile kalcagini.kacinci gün degerin cnm?
Ayyyyyyyyy canımmmmmm çok sewindimmmmm çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsinCanlarım çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum p.Tesi tekrar kan vereceğim inşallah katlanır Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasın. Yanımda olan dua eden herkese çok teşekkür ederim
Inşallah canım benim çok sağol Rabbim devamını nasip etsin inşallah :)Ayyyyyyyyy canımmmmmm çok sewindimmmmm çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin
KARDELENCİĞİM SENDEKİ LİSTEDE BİZİ DE YAZ BİZ GÖRELİM KENDİMİZİ HEP DERDİK BİZDE GÖRÜRMÜYÜZ DİYEUmutcumm cok sevindimmm inan cok sükür.allah tamamina erdirsin.tahmin ediyodum hamile kalcagini.kacinci gün degerin cnm?
Canım uzaktan uzaktan takip ediyordum seni çok uzun bi süreçten geçtin son tedavinde Rabbim mükafatını verdi hayırla tamamına erdirsin inşallah. Gözlerin aydınAmin canım cümlemizin inşallah
Çok sağol canım amin inşallah bu sefer olur arkadaşım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Canım uzaktan uzaktan takip ediyordum seni çok uzun bi süreçten geçtin son tedavinde Rabbim mükafatını verdi hayırla tamamına erdirsin inşallah. Gözlerin aydın
Canlarım çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum p.Tesi tekrar kan vereceğim inşallah katlanır Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasın. Yanımda olan dua eden herkese çok teşekkür ederim
hareketlerini bebegin kaçıncı haftada hissettiniz
Canım çok sevindim tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Canlarım çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum p.Tesi tekrar kan vereceğim inşallah katlanır Rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasın. Yanımda olan dua eden herkese çok teşekkür ederim
Valla canım ben 2 gündür çok nadir hissediyorum doktoruma sordum ikiz olduğundan erken hissedebilirsin dedi:)hareketlerini bebegin kaçıncı haftada hissettiniz
Allah razı olsungözün aydın ALLAHım hayırla kucagına almayı iyi günlerini görmeyide nasip etsin darısısel76 ya
Allah razı olsun
Amin canım çok teşekkür ederim. inşallah o mutlu gunlerimizi de buradan paylaşmak nasip olur hepimize arkadaşım.Canım çok sevindim tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?