- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.721
Amin canım inşallah.sanırım seninde ikiz:)Amin canım çok teşekkür ederim. inşallah o mutlu gunlerimizi de buradan paylaşmak nasip olur hepimize arkadaşım.
Öncelikle hakkınızda hayırlı olsun ve umarim seninde burdan güzel haberlerini alırız emin ol burdaki herkes birbirimizi cok iyi anlıyoruz ve dualarimiz kendimiz icin değil hepimiz için Allah yar ve yardımcımız olsun.Kizlar dualarinizi bekliyorum.bir aksilik olmazsa carsamba tup bebek tedavisine basliyoruz. Ilk deneme rabbim anne olmayi hepimize nasip etsin insallah
Önc. elikle hakkınızda hayırlı olsun ve umarim seninde burdan güzel haberlerini alırız emin ol burdaki herkes birbirimizi cok iyi anlıyoruz ve dualarimiz kendimiz icin değil hepimiz için Allah yar ve yardımcımız olsun.
Amin canim rabbim hepimize o guzel duyguyu tattirsin doktoruma sonsuz guveniyorum ınşallah cok guzel gecer biÖncelikle hakkınızda hayırlı olsun ve umarim seninde burdan güzel haberlerini alırız emin ol burdaki herkes birbirimizi cok iyi anlıyoruz ve dualarimiz kendimiz icin değil hepimiz için Allah yar ve yardımcımız olsun.
Öncelikle hakkınızda hayırlı olsun ve umarim seninde burdan güzel haberlerini alırız emin ol burdaki herkes birbirimizi cok iyi anlıyoruz ve dualarimiz kendimiz icin değil hepimiz için Allah yar ve yardımcımız olsun.
Amin canim benim rabbim hepimize insallah anne olma duygusunu yasatir. Doktoruma sonsuz guveniyorum ve bu surecimiz insallah cokkk guzel gecerÖncelikle hakkınızda hayırlı olsun ve umarim seninde burdan güzel haberlerini alırız emin ol burdaki herkes birbirimizi cok iyi anlıyoruz ve dualarimiz kendimiz icin değil hepimiz için Allah yar ve yardımcımız olsun.
Hayırlı olsun tedavin ALlah gönlüne göre versin inşallah ilk denemede tutar canımKizlar dualarinizi bekliyorum.bir aksilik olmazsa carsamba tup bebek tedavisine basliyoruz. Ilk deneme rabbim anne olmayi hepimize nasip etsin insallah
Canım yaa bi anda kayboldun inan daha bu akşam bakındım sana ekim başından beri yazmamışın hayıtlı olsun sonucun inşallah kat kat yükselsin benim ilk gebeliğimde 9. Gün değerim 10. Küsürdü sonra yükselip keseyi görmüştüm. Adet ağrılarına takılma herkeste oluyor. Hayırlı haberlerini bekliyorumkızlar selamün aleyküm 2. denememi turgut beyde yaptık ama 10. gün değerim 9.8 çıktı 12. gün 20.61 beklemedeyim yarın 14. gün olacak bi kan tahlili daha yapılacak ama adet ağrılarını ve tüm belirtilerini yaşıyorum çok karışığım açıkçası bu değerlerle yükselirmi onuda bilmiyorum görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
dualarınızı eksik etmeyin yarın inş yazarım sonucumu allaha emanet olun
Canım genellikle adetin 2. 3. Günü gibi ilk iğnelere başlıyorsun yumurtaların gelişimine göre 10-12 gün sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor ki o da anestezi ile aynı gün hastaneden çıkıp evde dinlenirsin. Ertesi gün normal hayatına devam. Embriyo gelişimine göre 3 ya da 5. Günde transferin olur. Sanırım TUrgut bey sen istersen çift embriyo transfer ediyor benim yaşımdan dolayı zaten hep çift hatta ilkinde 3 embriyo transfer edilmiştiKızlar Merhaba
B8zde bir sonraki adetimle başlıyoruz inşallah. Rica etsem süreci anlatır mısınız? Ağrı sancı hastane de yatış oluyor mu ve biz istersek çift embriyo koyuyorlar mi?
Teşekkürler arkadaşım, öğretmenim rapora gerek kalmaz inşCanım genellikle adetin 2. 3. Günü gibi ilk iğnelere başlıyorsun yumurtaların gelişimine göre 10-12 gün sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor ki o da anestezi ile aynı gün hastaneden çıkıp evde dinlenirsin. Ertesi gün normal hayatına devam. Embriyo gelişimine göre 3 ya da 5. Günde transferin olur. Sanırım TUrgut bey sen istersen çift embriyo transfer ediyor benim yaşımdan dolayı zaten hep çift hatta ilkinde 3 embriyo transfer edilmişti
Canım inşallah katlanır değerin dualarım seninle..kızlar selamün aleyküm 2. denememi turgut beyde yaptık ama 10. gün değerim 9.8 çıktı 12. gün 20.61 beklemedeyim yarın 14. gün olacak bi kan tahlili daha yapılacak ama adet ağrılarını ve tüm belirtilerini yaşıyorum çok karışığım açıkçası bu değerlerle yükselirmi onuda bilmiyorum görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
Canım çok mutlu oldum valla çok bereketli bir yıl oldu değerin benimkini çok yakın biliyorsun ikiz bekliyorum ben seninki de ikiz benceÇok sağol canım amin inşallah bu sefer olur arkadaşım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Allahım çok güzel haberler alıyoruz çok şükür Rabbim olmayan herkese nasip etsin çok şükür değerin zaten Katlamis devamı da gelir inş çok sevindim hayırlı olsunkızlar selamün aleyküm 2. denememi turgut beyde yaptık ama 10. gün değerim 9.8 çıktı 12. gün 20.61 beklemedeyim yarın 14. gün olacak bi kan tahlili daha yapılacak ama adet ağrılarını ve tüm belirtilerini yaşıyorum çok karışığım açıkçası bu değerlerle yükselirmi onuda bilmiyorum görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
sen nasılsın canım nasıl gidiyor zor ikiz hamilelik demi herseyi fazlasıyla yaşıyorsun ana inş sonu güzel olacak cinsiyet belli miCanım inşallah katlanır değerin dualarım seninle..
Canım evet çok zor bulantılar kotu etti beni 6 kilo verdim idrar yolu enfeksiyonundan 4 gün hastanede yattım şuan daha iyiyim ama bukezde tsh düşük çıkıyor .sen nasılsın kaç haftalik oldun?biri belli erkek diğeri göstermedi salı günü gtcem inşallah gösterirsen nasılsın canım nasıl gidiyor zor ikiz hamilelik demi herseyi fazlasıyla yaşıyorsun ana inş sonu güzel olacak cinsiyet belli mi
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün degerim katlanır inşallah, amiiiin güzel arkadaşım darısı bir an önce sizlere olsun inşallah.
Canım katlamis çok şükür bu şekilde düşük değerle bebeğini kucağına alan çok var inşallah olacak bende de acayip adet ağrıları mevcut hatta kesin adet oluyorum diye düşündüm yerleşiyor inşallah annesi :)kızlar selamün aleyküm 2. denememi turgut beyde yaptık ama 10. gün değerim 9.8 çıktı 12. gün 20.61 beklemedeyim yarın 14. gün olacak bi kan tahlili daha yapılacak ama adet ağrılarını ve tüm belirtilerini yaşıyorum çok karışığım açıkçası bu değerlerle yükselirmi onuda bilmiyorum görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
Inşallah Papatyam çok teşekkür ederim bugün 2.tahlili vereceğim katlanır inşallah senin 2.degerin tam ikiye mi katlanmisti canım?Canım çok mutlu oldum valla çok bereketli bir yıl oldu değerin benimkini çok yakın biliyorsun ikiz bekliyorum ben seninki de ikiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?