- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.741
İnşallah tedaviniz sorunsuz sonucunuz da pozitif olur burda aklına gelen herşeyi sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı ve destekci oluruzKizlar dualarinizi bekliyorum.bir aksilik olmazsa carsamba tup bebek tedavisine basliyoruz. Ilk deneme rabbim anne olmayi hepimize nasip etsin insallah
Canım çok güzel sonucun katlanarak artmış içini ferah tutkızlar selamün aleyküm 2. denememi turgut beyde yaptık ama 10. gün değerim 9.8 çıktı 12. gün 20.61 beklemedeyim yarın 14. gün olacak bi kan tahlili daha yapılacak ama adet ağrılarını ve tüm belirtilerini yaşıyorum çok karışığım açıkçası bu değerlerle yükselirmi onuda bilmiyorum görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
dualarınızı eksik etmeyin yarın inş yazarım sonucumu allaha emanet olun
Yok tam katlanmamıştı 1.8 gibi katlamıştı yine olmadı diye ağlamıştım birde senin değerine çok yakındı net hatırlamarum ama o aralıktaidi sen hiç stres yapma güzel haber ver bizi merakta bırakma dualarım seninleInşallah Papatyam çok teşekkür ederim bugün 2.tahlili vereceğim katlanır inşallah senin 2.degerin tam ikiye mi katlanmisti canım?
canım her anını paylaşmak istiyodum aslında ama internetle ilgili sıkıntı yaşadım 1 ayı geçiktir yoktu tamda tedavi aşamasında soracak okadar sorum vardıkiiiiCanım yaa bi anda kayboldun inan daha bu akşam bakındım sana ekim başından beri yazmamışın hayıtlı olsun sonucun inşallah kat kat yükselsin benim ilk gebeliğimde 9. Gün değerim 10. Küsürdü sonra yükselip keseyi görmüştüm. Adet ağrılarına takılma herkeste oluyor. Hayırlı haberlerini bekliyorum
seninle aynı günlerde transfer yaptırmıştık canım 1-2 gün vardı aramızda. ben 25. haftada kaybettim bebeğimi yaşasaydı seninle aynı haftada olacaktık. inşallah sen zamanı geldiğinde sağsalim kucağına alırsın canım. şimdi kendim için değil ama senin için gün sayacağım. Sağlıkla kal.Bol bol su iç CANIM enfeksiyon için tsh benimde düşük ilaç kullanılıyoum hatta yine düşmüş bugün endokrin uzmanıns gidecem ilaç değişmesi için ikiz gebelikte oluyor dedi drum hiç korkma dedi şuan 31 haftanın içindeyim 4 haftaya alacak drum
canım sen ikili test falan yaptırdın mı
Yok canım çoğul gebeliklerde ikili olmuyormus sadece burun ve enseye bakıldı çok şükür onlarda ii cikticanım sen ikili test falan yaptırdın mı
o zaman üçlü de olmuyordurYok canım çoğul gebeliklerde ikili olmuyormus sadece burun ve enseye bakıldı çok şükür onlarda ii cikti
yok canım yaa ne badireler atlattım onun üstüne ne kusuru burda birbirimize destek için varız. açıkçası ilk denemem olduğu için acemiliğime geldi benim ilk testim 10. küsür çıktıktan sonra 2 gün sonraki değerim 35 çıkmıştı tam da o hafta doktorum amerikaya gitmişti. hastaneden arayıp tebrikler gebesiniz diyince bir daha test yaptırmadım ama transferden 19 gün sonra keseyi görmüştük ondan 1 hafta sonra gittiğimde de düşük yapacağımı söyledi doktorum kese kaybolmuştu. inşallah sen kalp atımını da duyar sağlıkla kucağına alırsın bebişini. dualarım seninlecanım her anını paylaşmak istiyodum aslında ama internetle ilgili sıkıntı yaşadım 1 ayı geçiktir yoktu tamda tedavi aşamasında soracak okadar sorum vardıkiiii
neyse bugünlere geldik şükür ama her gün test heyecanını yaşıyorum rabbime tevekkül ettim diyorum dilimle ama kalbim yerinde durmuyo bakalım sonumuz hayır olsun
sana yeniden ogünleri hatırlatmak amaçlı değilde canım bu şekilde değerlein katlanarak artmışmıydı keseyi ne zaman görmüştün acaba kalp atımını duyabilmişmiydin canım yaa canınında sıktıysam seni üzdüysem ksr bakma olurmu
kızlar selamün aleyküm 2. denememi turgut beyde yaptık ama 10. gün değerim 9.8 çıktı 12. gün 20.61 beklemedeyim yarın 14. gün olacak bi kan tahlili daha yapılacak ama adet ağrılarını ve tüm belirtilerini yaşıyorum çok karışığım açıkçası bu değerlerle yükselirmi onuda bilmiyorum görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
dualarınızı eksik etmeyin yarın inş yazarım sonucumu allaha emanet olun
Cok sag ol canim yarin gidiyorum bakalim ne diycek doktor bey cok heycanliyim ilk defa da pozitif sonuc alan var degil mi bizim ki hareket ve morfoloji sorunu cok sukur bende bisey cikmadi. Birde simir ve rahim testi yapiyor mu dr tedaviden onceİnşallah tedaviniz sorunsuz sonucunuz da pozitif olur burda aklına gelen herşeyi sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı ve destekci oluruz
Masallah canim bende ikiz bebegim olsun istiyorum 31 yasindayim doktor bey cift emriyo koyar degil mi tabi saglikli yumurta olursa. Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin insallah.Yok canım çoğul gebeliklerde ikili olmuyormus sadece burun ve enseye bakıldı çok şükür onlarda ii cikti
ARKADASIM UMUDUNU SAKIN KESME KENDINDEN KESEBILIRSIN AMA SAKIN RABBIMDEN KESME SENDE ANNESIN ĪNSALLAH CANIM2 2papatya58 canım tebrik ederim bu arada minnoşların gelmesine az kaldı deseneeee
Canım teşekkürler darısı sana evet genelde 2 tane transfer ediliyor.inşallah yumurtaların sağlıklı olurlarMasallah canim bende ikiz bebegim olsun istiyorum 31 yasindayim doktor bey cift emriyo koyar degil mi tabi saglikli yumurta olursa. Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?