Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Merhaba kızlar biliyorsunuz bnm ilk denemem negatif.ikinciyi önümüzdeki ay düşünüyorum .bizim embriyo larmz kalitesizdi. arisutu filan diyorlar kullananiniz oldumu

CANIM yeni haberim oldu çok üzüldüm neden erken doğun oldu ikizmiydi Allah sabır versin inş bunun ömrünü öteki bebişlerine verir Rabbim

2 2papatya58 canım ya senin kaçıncı haftada anlaşılmtı tsh düşüklüğü kaz kez kontrol edildin beni 2 haftadır resmen oaylıyorlar ünv.hastanesinde.
2 2papatya58 canım ya senin kaçıncı haftada anlaşılmtı tsh düşüklüğü kaz kez kontrol edildin beni 2 haftadır resmen oaylıyorlar ünv.hastanesinde.
Tahmini 15 haftalıkken 4 kere tahlil yapıldı ama düzenli ilaç kullanılıyoum bugünde dahiliyeye gittim endokrine sevk etti direk gidilmiyorya ondan galiba ilacın mg artıracaklar devlete gitseydin ya

canlar beni beklemişiniz allah razı olsun 14. gün değerimde 57.32 çıktı ikiden daha fazla katlamış ama lekelenmelerim var turgut beyde cleaxen kan sulandırıcıyı bırak dedi önce yüzde yüz gebesin dedi sonra sağlıksız gebelik dedi perşembe ulrtasonla bakalım gel dedi bu kadarcık değerle neye bakıcak anlamadım biraz moral vermesini isterdim ama öle olmadı artık hayırlısı beklemedeyim

kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinizden allah razı olsun çok olumlu şeler yazmışınız drdan gelince yüzüm düşmüştü resmen ama bana yine umut oldunuz lekelenmelerde biterse daha iyi olucam

Canım çok sevindim gözün aydın moralini yüksek tut.

Canım bunu Allahtan başka kimse bilemez dur bakalım belki geç tutundu hemen moralini bozma
evet canım haklısın bende geç tutunmuştur diye düşünüyorum olumsuz düşünmüyodum aslında değerler yükseldikçe ümitleniyodum lekelenmeye bile okadar üzülmedim sadece turgut beyden aldığım cevap beni üzdü takip edelim böle ilierleyen gebeliklerde var demesini beklerdim teselli açısından ki araştırdım varmışda 5 iile başlayıp 32. haftasına gelene şahit oldum tabi takdir rabbimin

Canım sakın umudunu yitirme ben keseyi gördüğümün ertesi akşamı çok feci kanamayla çocuğa benzer kocaman parça düşürdüm ben o parçayı çocuk sandım meğersem değilmiş sen içini ferah tut bebeğin seninle kalacak

Nihalcim yalnız şimdi de kendi kendime kuruntu yapıyorum bu kadar yoğunken akşam yemeğimin midemde kalması da korkuttu beni acaba bebeğe bişey mi oldu diye
CANIM hiç korkma benimde bir anda kesildi senin gibi bende korkmuştum bebek Allah korusun öldü mü diye sen şimdi güzel güzel beslenmene bak

Nihalcim yalnız şimdi de kendi kendime kuruntu yapıyorum bu kadar yoğunken akşam yemeğimin midemde kalması da korkuttu beni acaba bebeğe bişey mi oldu diye
CANIM hiç korkma benimde bir anda kesildi senin gibi bende korkmuştum bebek Allah korusun öldü mü diye sen şimdi güzel güzel beslenmene bak

Evet var benim ablamın ki 9 kusurdu ve 16 aylık oğlu var sen sakin ol Rabbim ol desin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…