- 4 Mart 2015
- 63
- 30
- 8
- 40
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.761
Insallah canim benim yarin gidicem bakalim dualarinizi bekliyorumCanım teşekkürler darısı sana evet genelde 2 tane transfer ediliyor.inşallah yumurtaların sağlıklı olurlar
CANIM yeni haberim oldu çok üzüldüm neden erken doğun oldu ikizmiydi Allah sabır versin inş bunun ömrünü öteki bebişlerine verir Rabbimseninle aynı günlerde transfer yaptırmıştık canım 1-2 gün vardı aramızda. ben 25. haftada kaybettim bebeğimi yaşasaydı seninle aynı haftada olacaktık. inşallah sen zamanı geldiğinde sağsalim kucağına alırsın canım. şimdi kendim için değil ama senin için gün sayacağım. Sağlıkla kal.
2 2papatya58 canım ya senin kaçıncı haftada anlaşılmtı tsh düşüklüğü kaz kez kontrol edildin beni 2 haftadır resmen oaylıyorlar ünv.hastanesinde.
Tahmini 15 haftalıkken 4 kere tahlil yapıldı ama düzenli ilaç kullanılıyoum bugünde dahiliyeye gittim endokrine sevk etti direk gidilmiyorya ondan galiba ilacın mg artıracaklar devlete gitseydin ya2 2papatya58 canım ya senin kaçıncı haftada anlaşılmtı tsh düşüklüğü kaz kez kontrol edildin beni 2 haftadır resmen oaylıyorlar ünv.hastanesinde.
Çok sağol CANIM ama seni merak ettim birde umutu neden yazmadınız nerdesin2 2papatya58 canım tebrik ederim bu arada minnoşların gelmesine az kaldı deseneeee
Onu bende duydum ama denemedim ben hatta internette bi satış sitesi bile wardıMerhaba kızlar biliyorsunuz bnm ilk denemem negatif.ikinciyi önümüzdeki ay düşünüyorum .bizim embriyo larmz kalitesizdi. arisutu filan diyorlar kullananiniz oldumu
Canım çok sevindim gözün aydın moralini yüksek tut.canlar beni beklemişiniz allah razı olsun 14. gün değerimde 57.32 çıktı ikiden daha fazla katlamış ama lekelenmelerim var turgut beyde cleaxen kan sulandırıcıyı bırak dedi önce yüzde yüz gebesin dedi sonra sağlıksız gebelik dedi perşembe ulrtasonla bakalım gel dedi bu kadarcık değerle neye bakıcak anlamadım biraz moral vermesini isterdim ama öle olmadı artık hayırlısı beklemedeyim
canım yaaa tam sevinemiyorumki işte turgut bey sağlıksız gebelik dedi ama ümidimi kaybetmiyorumCanım çok sevindim gözün aydın moralini yüksek tut.
Canım bunu Allahtan başka kimse bilemez dur bakalım belki geç tutundu hemen moralini bozmacanım yaaa tam sevinemiyorumki işte turgut bey sağlıksız gebelik dedi ama ümidimi kaybetmiyorum
evet canım haklısın bende geç tutunmuştur diye düşünüyorum olumsuz düşünmüyodum aslında değerler yükseldikçe ümitleniyodum lekelenmeye bile okadar üzülmedim sadece turgut beyden aldığım cevap beni üzdü takip edelim böle ilierleyen gebeliklerde var demesini beklerdim teselli açısından ki araştırdım varmışda 5 iile başlayıp 32. haftasına gelene şahit oldum tabi takdir rabbiminCanım bunu Allahtan başka kimse bilemez dur bakalım belki geç tutundu hemen moralini bozma
Canım sakın umudunu yitirme ben keseyi gördüğümün ertesi akşamı çok feci kanamayla çocuğa benzer kocaman parça düşürdüm ben o parçayı çocuk sandım meğersem değilmiş sen içini ferah tut bebeğin seninle kalacakcanlar beni beklemişiniz allah razı olsun 14. gün değerimde 57.32 çıktı ikiden daha fazla katlamış ama lekelenmelerim var turgut beyde cleaxen kan sulandırıcıyı bırak dedi önce yüzde yüz gebesin dedi sonra sağlıksız gebelik dedi perşembe ulrtasonla bakalım gel dedi bu kadarcık değerle neye bakıcak anlamadım biraz moral vermesini isterdim ama öle olmadı artık hayırlısı beklemedeyim
Dediğin gibi bu iyiye delalet canimCanlar çok ilginç bişey oldu ilk kez akşam yediklerim midemde çıkmadı acaba bitiyormu bulantılarım
Nihalcim yalnız şimdi de kendi kendime kuruntu yapıyorum bu kadar yoğunken akşam yemeğimin midemde kalması da korkuttu beni acaba bebeğe bişey mi oldu diyeDediğin gibi bu iyiye delalet canim
CANIM hiç korkma benimde bir anda kesildi senin gibi bende korkmuştum bebek Allah korusun öldü mü diye sen şimdi güzel güzel beslenmene bakNihalcim yalnız şimdi de kendi kendime kuruntu yapıyorum bu kadar yoğunken akşam yemeğimin midemde kalması da korkuttu beni acaba bebeğe bişey mi oldu diye
CANIM hiç korkma benimde bir anda kesildi senin gibi bende korkmuştum bebek Allah korusun öldü mü diye sen şimdi güzel güzel beslenmene bakNihalcim yalnız şimdi de kendi kendime kuruntu yapıyorum bu kadar yoğunken akşam yemeğimin midemde kalması da korkuttu beni acaba bebeğe bişey mi oldu diye
Evet var benim ablamın ki 9 kusurdu ve 16 aylık oğlu var sen sakin ol Rabbim ol desin yeter kievet canım haklısın bende geç tutunmuştur diye düşünüyorum olumsuz düşünmüyodum aslında değerler yükseldikçe ümitleniyodum lekelenmeye bile okadar üzülmedim sadece turgut beyden aldığım cevap beni üzdü takip edelim böle ilierleyen gebeliklerde var demesini beklerdim teselli açısından ki araştırdım varmışda 5 iile başlayıp 32. haftasına gelene şahit oldum tabi takdir rabbimin
Ayyy papatyacım içime su serptin çocuk doğana kadar heergüün 9doğurucazCANIM hiç korkma benimde bir anda kesildi senin gibi bende korkmuştum bebek Allah korusun öldü mü diye sen şimdi güzel güzel beslenmene bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?