Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Papatya düsük derken tsh degerin kac cikiyor cnm?

canım benim yükseliyor değerin yükselecek te inşallah moralini yüksek tut ve bol bol dinlen protein ağırlıklı beslen ve bol bol dua et. benim de dualarım seninle

CANIM yeni haberim oldu çok üzüldüm neden erken doğun oldu ikizmiydi Allah sabır versin inş bunun ömrünü öteki bebişlerine verir Rabbim
Teşekkür ediyorum canım. tek gebelikti oğlum olacaktı herşey yolunda giderken birden oldu. 27 eylülde erken doğum yaptım. gece sancıyla doktora gittik. rahim tamamen açılmıştı gittiğimizde. oğlum doğdu hemen. 840 gramdı. 2 gün yaşadı sonra toprağa verdik rahim ağzı yetmezliği denildi. bundan sonra rahme dikiş atıcaz doğana kadar yatıcaksın dedi doktorlar. Ömrü yokmuş kuzımun. çok zor geldi kaldıramadım rabbim kimseye yaşatmasın 44 gün oldu doğum yapalı bebeğimi düşünmediğim bir saniye yok, ağlamadığım bir günüm yok. Allahım sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Cok gecmis olsun canim basin sag olsun. O melek seni cennette karsiliycak eminim. Herseyde bir hayir var bizim elimizde olan bisey degil rabbim gonlune ferahlik versin insallah

kızlar internetle ilgili sıkıntı yaşıyorumda tek tek alıntı yapamıyorum destekleriniz için çok teşekkür ederim size bi sorum olacaktı progestan iğnede vurundum bugün ama lekelenmelerim kesilmedi ne zaman biter acaba ve bu durumdayken bhcg yükselmeye devam ediyomudur acaba

Progestan iğne kaç tane vurun dedi ? Birde ayaklarının altına 2adet yüksek yastık koy öyle yat ve sürekli yat

canım çok soru sorucam ama çncelikle cevabın için tşk ederim
ablanındamı tüpbebekti bide lekelenmeleri oldumu canım
Ne demek CANIM sor tabi kuzenim oluyor ablam dediğim kişi hatta duş almaya girmiş kanama olmuştu kocasını aramıştı bu sefer olmadı kesin falan diye ama çok şükür değeri düşüktü 2 yumurta toplanmıştı 3. Güne 1 tanesi kalmıştı yani bütün olumsuzluklara rağmen oldu yeterki Rabbim ol desin sende rahat ol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…