- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.781
Papatya düsük derken tsh degerin kac cikiyor cnm?Bol bol su iç CANIM enfeksiyon için tsh benimde düşük ilaç kullanılıyoum hatta yine düşmüş bugün endokrin uzmanıns gidecem ilaç değişmesi için ikiz gebelikte oluyor dedi drum hiç korkma dedi şuan 31 haftanın içindeyim 4 haftaya alacak drum
canım benim yükseliyor değerin yükselecek te inşallah moralini yüksek tut ve bol bol dinlen protein ağırlıklı beslen ve bol bol dua et. benim de dualarım seninlecanlar beni beklemişiniz allah razı olsun 14. gün değerimde 57.32 çıktı ikiden daha fazla katlamış ama lekelenmelerim var turgut beyde cleaxen kan sulandırıcıyı bırak dedi önce yüzde yüz gebesin dedi sonra sağlıksız gebelik dedi perşembe ulrtasonla bakalım gel dedi bu kadarcık değerle neye bakıcak anlamadım biraz moral vermesini isterdim ama öle olmadı artık hayırlısı beklemedeyim
Teşekkür ediyorum canım. tek gebelikti oğlum olacaktı herşey yolunda giderken birden oldu. 27 eylülde erken doğum yaptım. gece sancıyla doktora gittik. rahim tamamen açılmıştı gittiğimizde. oğlum doğdu hemen. 840 gramdı. 2 gün yaşadı sonra toprağa verdik rahim ağzı yetmezliği denildi. bundan sonra rahme dikiş atıcaz doğana kadar yatıcaksın dedi doktorlar. Ömrü yokmuş kuzımun. çok zor geldi kaldıramadım rabbim kimseye yaşatmasın 44 gün oldu doğum yapalı bebeğimi düşünmediğim bir saniye yok, ağlamadığım bir günüm yok. Allahım sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.CANIM yeni haberim oldu çok üzüldüm neden erken doğun oldu ikizmiydi Allah sabır versin inş bunun ömrünü öteki bebişlerine verir Rabbim
Canım benim 8.hafta itibariyle başladı sonrasında çok yoğunlaştıKizlar bulantilariniz kacinci haftada başladi?
Canım çok şükür degerim katlanmışYok tam katlanmamıştı 1.8 gibi katlamıştı yine olmadı diye ağlamıştım birde senin değerine çok yakındı net hatırlamarum ama o aralıktaidi sen hiç stres yapma güzel haber ver bizi merakta bırakma dualarım seninle
Canım çok şükür katlanmış degerim :)
Umutcum çok sewindim Allah tamamına erdirsin inşallahCanım çok şükür katlanmış degerim :)
BENİM YENİ BAŞLADI ARKADAŞIM ÖNCE SABAHLARI OLUYORDU ŞİMDİ GÜN İÇERİSİNDE DE OLMAYA BAŞLADI NASILSIN İYİMİSİNKizlar bulantilariniz kacinci haftada başladi?
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM RABBİM HERKESE TATTIRSIN İNŞALLAH BU GÜZEL DUYGULARICanım çok şükür katlanmış degerim :)
CANIM SEN KAÇ AYLIK OLDUNUZCanım benim 8.hafta itibariyle başladı sonrasında çok yoğunlaştı
Hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamina erdirsinCanım çok şükür katlanmış degerim :)
Kuzum ben 11+4 olduk perşembe 12ye giriyorus ve kontrolümüz var sen ne kadarlık oldunCANIM SEN KAÇ AYLIK OLDUNUZ
canım çok soru sorucam ama çncelikle cevabın için tşk ederimEvet var benim ablamın ki 9 kusurdu ve 16 aylık oğlu var sen sakin ol Rabbim ol desin yeter ki
Progestan iğne kaç tane vurun dedi ? Birde ayaklarının altına 2adet yüksek yastık koy öyle yat ve sürekli yatkızlar internetle ilgili sıkıntı yaşıyorumda tek tek alıntı yapamıyorum destekleriniz için çok teşekkür ederim size bi sorum olacaktı progestan iğnede vurundum bugün ama lekelenmelerim kesilmedi ne zaman biter acaba ve bu durumdayken bhcg yükselmeye devam ediyomudur acaba
Umutcum çok sewindim Allah tamamına erdirsin inşallah
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM RABBİM HERKESE TATTIRSIN İNŞALLAH BU GÜZEL DUYGULARI
Çok teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun.Hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamina erdirsin
Canım kaç ciktiCanım çok şükür katlanmış degerim :)
Ne demek CANIM sor tabi kuzenim oluyor ablam dediğim kişi hatta duş almaya girmiş kanama olmuştu kocasını aramıştı bu sefer olmadı kesin falan diye ama çok şükür değeri düşüktü 2 yumurta toplanmıştı 3. Güne 1 tanesi kalmıştı yani bütün olumsuzluklara rağmen oldu yeterki Rabbim ol desin sende rahat ol dua etcanım çok soru sorucam ama çncelikle cevabın için tşk ederim
ablanındamı tüpbebekti bide lekelenmeleri oldumu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?