Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ay canım başın sağolsun beni de korkutmuşlardı kurban bayramını arefe günü acile gitmiştim ağrım vardı rahim ağzı kısalı var doğun olur heran dediler ağlatmaktan bayram yapmadım sonra prof vardı ons gittim herşey normal dedi içimiz biraz rahatladı senin kadar olmasada o masada herşeyin bittiğini yaşadım o acıyı hissettim çık zor Allah yardımcın olsun en kısa zamanda annen olmayı nasip etsin

Progestan iğne kaç tane vurun dedi ? Birde ayaklarının altına 2adet yüksek yastık koy öyle yat ve sürekli yat
canım bugün 1 tane vurundum 1 tanede jel yaptım hafif azaldı afedersin tuvalete girince jelin atıkları geliyo siyah olarak tabi bunada şükür akşama kadar yattım zaten baya sıkıldım bakalım yarın bhcg yükselecekmi

inşallah benim içinde böle bi mucize olur daha doğrusu rabbimin izniyle tabi sağol canım verdiğin destek için

RABBİM NASİP EDERSE 8+5 olduk MAŞALLAH İNŞALLAH O GÜNLERE BİZDE GELİRİZ İNSAN ÇOK MERAK EDİYOR NAPIYOR İÇERDE KALP ATIYORMU DİYE AMA GÜZEL DUYGULAR HAMD OLSUN RABBİME
canım yaaaa sanada ayrı sevimdim inanki rabbim daim etsin inşallahhhh

SAOL ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN BİZDE 4. TÜP DENEMEK İÇİN BEKLİYORDUK RABBİM MÜCİZESİNİ NASİP ETTİ BİZE ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN BÖYLE MÜCİZEYE CANIM FEDA
evet canım takip ediyodum seni çok mutlu olmuştum duyduğumda kendim olmuş kadar inanki

Amin canım darısı sana inşallah yakında sende göreceksin bu günleri.
görürmüyüm acaba canım yaaaaa bide diyomki lekeler başlamıştı progestan kullanarak adetimimi engelliyom acaba adetmi oluyorum günümde 13ündeydi bilemiyomki kafa allak bullak inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…