- 16 Aralık 2014
- 301
- 180
- 43
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.801
Canım 0.8 küsürlerde galiba ama bugün endokrin uzmanı önemli olan tsh oda normal dedi valla Herbiri bişey diyip kafa karıştırıyorlar bu arada sen napıyorsun nasılsınPapatya düsük derken tsh degerin kac cikiyor cnm?
Ay canım başın sağolsun beni de korkutmuşlardı kurban bayramını arefe günü acile gitmiştim ağrım vardı rahim ağzı kısalı var doğun olur heran dediler ağlatmaktan bayram yapmadım sonra prof vardı ons gittim herşey normal dedi içimiz biraz rahatladı senin kadar olmasada o masada herşeyin bittiğini yaşadım o acıyı hissettim çık zor Allah yardımcın olsun en kısa zamanda annen olmayı nasip etsinTeşekkür ediyorum canım. tek gebelikti oğlum olacaktı herşey yolunda giderken birden oldu. 27 eylülde erken doğum yaptım. gece sancıyla doktora gittik. rahim tamamen açılmıştı gittiğimizde. oğlum doğdu hemen. 840 gramdı. 2 gün yaşadı sonra toprağa verdik rahim ağzı yetmezliği denildi. bundan sonra rahme dikiş atıcaz doğana kadar yatıcaksın dedi doktorlar. Ömrü yokmuş kuzımun. çok zor geldi kaldıramadım rabbim kimseye yaşatmasın 44 gün oldu doğum yapalı bebeğimi düşünmediğim bir saniye yok, ağlamadığım bir günüm yok. Allahım sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
canım bugün 1 tane vurundum 1 tanede jel yaptım hafif azaldı afedersin tuvalete girince jelin atıkları geliyo siyah olarak tabi bunada şükür akşama kadar yattım zaten baya sıkıldım bakalım yarın bhcg yükselecekmiProgestan iğne kaç tane vurun dedi ? Birde ayaklarının altına 2adet yüksek yastık koy öyle yat ve sürekli yat
RABBİM NASİP EDERSE 8+5 olduk MAŞALLAH İNŞALLAH O GÜNLERE BİZDE GELİRİZ İNSAN ÇOK MERAK EDİYOR NAPIYOR İÇERDE KALP ATIYORMU DİYE AMA GÜZEL DUYGULAR HAMD OLSUN RABBİMEKuzum ben 11+4 olduk perşembe 12ye giriyorus ve kontrolümüz var sen ne kadarlık oldun
inşallah benim içinde böle bi mucize olur daha doğrusu rabbimin izniyle tabi sağol canım verdiğin destek içinNe demek CANIM sor tabi kuzenim oluyor ablam dediğim kişi hatta duş almaya girmiş kanama olmuştu kocasını aramıştı bu sefer olmadı kesin falan diye ama çok şükür değeri düşüktü 2 yumurta toplanmıştı 3. Güne 1 tanesi kalmıştı yani bütün olumsuzluklara rağmen oldu yeterki Rabbim ol desin sende rahat ol dua et
canım yaaaa sanada ayrı sevimdim inanki rabbim daim etsin inşallahhhhRABBİM NASİP EDERSE 8+5 olduk MAŞALLAH İNŞALLAH O GÜNLERE BİZDE GELİRİZ İNSAN ÇOK MERAK EDİYOR NAPIYOR İÇERDE KALP ATIYORMU DİYE AMA GÜZEL DUYGULAR HAMD OLSUN RABBİME
MAŞALLAH ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİNKızlar bugün bebislerimin cinsiyetleri belloldu 2 oglusumuz olcak.
maşallah canımmmm yaaa rabbim bugünleride gösterdi çok şükür mis kokulularını kucağına almayıda nasip etsin inşKızlar bugün bebislerimin cinsiyetleri belloldu 2 oglusumuz olcak.
SAOL ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN BİZDE 4. TÜP DENEMEK İÇİN BEKLİYORDUK RABBİM MÜCİZESİNİ NASİP ETTİ BİZE ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN BÖYLE MÜCİZEYE CANIM FEDAcanım yaaaa sanada ayrı sevimdim inanki rabbim daim etsin inşallahhhh
Sağol canım darısı sana :)MAŞALLAH ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Amin canım darısı sana inşallah yakında sende göreceksin bu günleri.maşallah canımmmm yaaa rabbim bugünleride gösterdi çok şükür mis kokulularını kucağına almayıda nasip etsin inş
evet canım takip ediyodum seni çok mutlu olmuştum duyduğumda kendim olmuş kadar inankiSAOL ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN BİZDE 4. TÜP DENEMEK İÇİN BEKLİYORDUK RABBİM MÜCİZESİNİ NASİP ETTİ BİZE ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN BÖYLE MÜCİZEYE CANIM FEDA
AMİN ARKADAŞIM SAĞLIKLI OLSUNDA ERKEK KIZ HİÇ FARKETMEZ KAÇINCI AYDA ÖĞRENDİNSağol canım darısı sana :)
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ARKADAŞIM RABBİM HERKESE NASİP ETSİNevet canım takip ediyodum seni çok mutlu olmuştum duyduğumda kendim olmuş kadar inanki
Tabi hic farketmez canım Şuan 14+5 canımAMİN ARKADAŞIM SAĞLIKLI OLSUNDA ERKEK KIZ HİÇ FARKETMEZ KAÇINCI AYDA ÖĞRENDİN
görürmüyüm acaba canım yaaaaa bide diyomki lekeler başlamıştı progestan kullanarak adetimimi engelliyom acaba adetmi oluyorum günümde 13ündeydi bilemiyomki kafa allak bullak inankiAmin canım darısı sana inşallah yakında sende göreceksin bu günleri.
Canım içini rahat tut inşallah güzel olucakgörürmüyüm acaba canım yaaaaa bide diyomki lekeler başlamıştı progestan kullanarak adetimimi engelliyom acaba adetmi oluyorum günümde 13ündeydi bilemiyomki kafa allak bullak inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?