Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

tebrik ederim canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah..

Miracigim doktor beni goz ardi yapti gercekten dalgin olup unuttumu acaba igneyi ben hala kullaniyorum ne yapsamki haftaya tekrardan yanina mi gitsem acaba baska doktora gitsek onlarda bilir herhalde ne zaman kesilecegini ilaclari

Durunehir cigim senin ilaclarin aynimiydi clexane igne crinone jel elevit taplet 7. Hafta ya girdik hala devam ediyorum sennki de ayniysa hala kullaniyor musun biraktin sa kacinci haftanda biraktin cabin bilgilendirir sen sevinirim

Durunehir cigim senin ilaclarin aynimiydi clexane igne crinone jel elevit taplet 7. Hafta ya girdik hala devam ediyorum sennki de ayniysa hala kullaniyor musun biraktin sa kacinci haftanda biraktin cabin bilgilendirir sen sevinirim

canım crinone jel ve elevit harici ilaçları pozitif sonuç aldığımızda kestik.. 12 haftalık olduğu için crinone jeli de bu hafta bırakıyorum. clexane kullanımı kişiye göre değişir. hamileliğin sonuna kadar kullananlar var, endişelenecek bir şey yok.. gittiğinde doktora danışırsın, pıhtılaşma riskin yoksa keser ilacı..

Gamzede cigim sen kac haftalik biraktin simdi ne kadarlik sin devam mi ediyor sun turgut beye canim bakiyor mu

basak tan dort gun sonra transferim yapildi. Bes haftalik yani. Ayin 19 unda ilk muayneme turgut beye gideceğim. Sonrası muamma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

basak tan dort gun sonra transferim yapildi. Bes haftalik yani. Ayin 19 unda ilk muayneme turgut beye gideceğim. Sonrası muamma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hm bizde buna bi gidelim.kime gidersem bilmoyorum iyi bi doktor.olmasi lazim ya korkuyorum...benimki 5haftalik cok sukur rabbime

Hm bizde buna bi gidelim.kime gidersem bilmoyorum iyi bi doktor.olmasi lazim ya korkuyorum...benimki 5haftalik cok sukur rabbime

eğer paket halinde yani muayneler vesaire hepsi içinde 3000 tl olsaydı ben acıbademe devam edecektim. yine de soracagım kendim duymak istiyorum. dışarıda hiç kimseye güvenim yok. inşallah sadece doğum 3000 değildir.

arkadaşlar sadece doğum için 3000 tl çok değil mi.. bi şekilde ödenir, neler ödenmedi ki ama değmez bence..
memorial hastanesini düşünen var mı.. orda doğum 1500 civarıymış.. hastane de çok temiz ve acıbadem kadar kalabalık değil..
ben bir defa dr. tolga atakula muayene olmuştum, çok ilgili ve kibardı. ama doğum için elinin becerisi ve yatkınlığı nasıldır bilemiyorum.. hastane ve doktor hakkında bilgisi olan var mı..

Miracigim doktor beni goz ardi yapti gercekten dalgin olup unuttumu acaba igneyi ben hala kullaniyorum ne yapsamki haftaya tekrardan yanina mi gitsem acaba baska doktora gitsek onlarda bilir herhalde ne zaman kesilecegini ilaclari

Canim dru ara ogren istersen icin rahar eder.

Duru nehircigim tolga atakul once dogum evindeydi memoriole
mi gecmis annemi goturmustum daha oncesin de parca falan almisti dogum evinde tercih edilen bir doktor du bence gayet ilgili soruna cevap veren bir doktor du olabilir bende degerlendire bilirim aslinda

önce allahın izniyle sonra turgut beyin tedavisiyle hamiş olan arkadaşlarımız:)
1 damlailayda
2 aysegül8901
3 htc1010
4 yaprak8383
5 destina38
6 mira
7 durunnehir
8 burdabirivar
9 yüksel89
10 erguvan02
11 arcabalım
12 yadde
13 canımcanım
14 basak50
15 gamzede
16 zelliiss1992
17 esila38

listemiz hergecen gün artıyor.darısı beklemede olan
1kardelen11
sel76
inci86
nefes1 olsun.
dualarınızı eksik etmezseniz seviniriz...

Kardelen ismimi yani nickimi görmek inanılmaz güzel ..kocaman öpüyorum seni. Esila yazan ellerin dert görmesin

🌸🌸🌸

İnsallah canim Allahin izniyle seninde olcak insallah duani eksik etme duamda isteyen herkez bnde cektim yoklugu dusugun ne kadar bi aci oldunu.biliyorum.ve Allahim.isteyen herkeze nasip etsin insallah diyorum...
sen icini ferah tut en yakin zamandadir insallah....

Arkadaşlar burada okuduklarımdan sonra bugün Kayseri'ye gittim.Sırf doktorla ön görüşme yapmak için ama kafam daha çok karıştı.Bana yardımcı olur musunuz?Turgut Bey gerçekten çok samimi ve iyi bir doktora benziyor ,olumlu şeyler de söyledi.Ama kafama takılan çok kalabalıktı ve hastanenin içinde çok küçük bir birimde yer alıyor.Acaba laboratuarı nerde yani hepsi farklı farklı yerlerde mi acaba bilemedim.
Memorial'de Nurettin Bey'le görüştük o 45 dk zaman ayırdı ama tabii hastane boştu.Hastane büyük ve sadece bu işe ayrılmış bir merkez ya çok kafam karıştı.Merkezleri bilen arkadaşlar bir kaç kelimede yazarlarsa çok çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.

Gelincik memorial hakkında hiç bir bilgim yok. Ama Acıbadem'de lab Turgut beyin muayenehanenin yan tarafında. Ben son derece güveniyorum Acıbadem'e ve Turgut beye. Ama tabiki 45 dk oturup açıklama yapacak zamanı yok. Aylardır hastasıyım 10 dk oldu en fazla açıklaması :) hayırlısı olsun..

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…