- 6 Ocak 2014
- 361
- 24
- 38
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.481
Kızlar 9. günüm ve değer 148.hamileyim çok şükür. Kusura bakmayın çok yoğun geçti yazamadım. Şimdi de eşimi almaya gitcem. Hamişler değerlerini bi yazsa doktor çoğul olabilir dedi. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün seviyorum sizi 🙏🙏
🌸🌸🌸
Evt cnm.yurgut bey dedi kalp atisini duyunca birakiriz dedi cnm.blki devm.eder bilmiyorumBasakcigim turgut beymi soyledi kalp atislarini duyunca birakacagiz diye ben yedi haftalik oldu kalp atislari duyuldu bir sey soylemedi tedirgin oldum simdu canim bir ozellik le sorsam acaba lutfen cevapp???
Durunehir cigim senin ilaclarin aynimiydi clexane igne crinone jel elevit taplet 7. Hafta ya girdik hala devam ediyorum sennki de ayniysa hala kullaniyor musun biraktin sa kacinci haftanda biraktin cabin bilgilendirir sen sevinirim
Evt cnm.yurgut bey dedi kalp atisini duyunca birakiriz dedi cnm.blki devm.eder bilmiyorum
Gamzede cigim sen kac haftalik biraktin simdi ne kadarlik sin devam mi ediyor sun turgut beye canim bakiyor mu
basak tan dort gun sonra transferim yapildi. Bes haftalik yani. Ayin 19 unda ilk muayneme turgut beye gideceğim. Sonrası muamma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hm bizde buna bi gidelim.kime gidersem bilmoyorum iyi bi doktor.olmasi lazim ya korkuyorum...benimki 5haftalik cok sukur rabbime
Miracigim doktor beni goz ardi yapti gercekten dalgin olup unuttumu acaba igneyi ben hala kullaniyorum ne yapsamki haftaya tekrardan yanina mi gitsem acaba baska doktora gitsek onlarda bilir herhalde ne zaman kesilecegini ilaclari
önce allahın izniyle sonra turgut beyin tedavisiyle hamiş olan arkadaşlarımız:)
1 damlailayda
2 aysegül8901
3 htc1010
4 yaprak8383
5 destina38
6 mira
7 durunnehir
8 burdabirivar
9 yüksel89
10 erguvan02
11 arcabalım
12 yadde
13 canımcanım
14 basak50
15 gamzede
16 zelliiss1992
17 esila38
listemiz hergecen gün artıyor.darısı beklemede olan
1kardelen11
sel76
inci86
nefes1 olsun.
dualarınızı eksik etmezseniz seviniriz...
Arkadaşlar burada okuduklarımdan sonra bugün Kayseri'ye gittim.Sırf doktorla ön görüşme yapmak için ama kafam daha çok karıştı.Bana yardımcı olur musunuz?Turgut Bey gerçekten çok samimi ve iyi bir doktora benziyor ,olumlu şeyler de söyledi.Ama kafama takılan çok kalabalıktı ve hastanenin içinde çok küçük bir birimde yer alıyor.Acaba laboratuarı nerde yani hepsi farklı farklı yerlerde mi acaba bilemedim.
Memorial'de Nurettin Bey'le görüştük o 45 dk zaman ayırdı ama tabii hastane boştu.Hastane büyük ve sadece bu işe ayrılmış bir merkez ya çok kafam karıştı.Merkezleri bilen arkadaşlar bir kaç kelimede yazarlarsa çok çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?