Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Eğer progestan iğne vurunuyosan jel kullanmıcaksın turgut bey bana bıraktırmıştı iğnenin faydası olmaz yoksa diye bol bol yat dinlen

RABBİM NASİP EDERSE 8+5 olduk MAŞALLAH İNŞALLAH O GÜNLERE BİZDE GELİRİZ İNSAN ÇOK MERAK EDİYOR NAPIYOR İÇERDE KALP ATIYORMU DİYE AMA GÜZEL DUYGULAR HAMD OLSUN RABBİME
Hemde nasıl atıyor miniğinin kalbi Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah geçicek günler en güzel şekilde

CAnim geçmiş olsun kalbini ferah tut yükselir merak etme ama sürekli yat hicbirşey yapma.

Kizlar bugun gorustuk turgut hocayla 3tane igne yazdi cuma gunu baslayim dendi sizinde mi boyle basladi sureciniz bilgi verirseniz cok sevinirim

Kizlar bugun gorustuk turgut hocayla 3tane igne yazdi cuma gunu baslayim dendi sizinde mi boyle basladi sureciniz bilgi verirseniz cok sevinirim
Gonalf ile başladım ben 75lik vuruldum göbeğimden son 5gün 100e çıkarmıştık az yumurta oluşmasını istedi turgut bey o nedenle 75le başladık ama heerkesde farklı oluyor inşallah senin içinde herşeyin hayırlısı olur

Yerim ben onlari maşallah bende perşembe gidecem umarım gösterir cinsiyetini çok merak ediyoruz eşimde bende.Allahım heoimizinde hayirlica kucagimiza almayi nasip etsin.
Amin canım ay çok heycanlı ya doktor soylerken dahada heycanlı

dnzderya canım rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşş yakın zamanda tedavi gözüküyomu
Amin cümlemize canım aralık adeti ile düşünüyürdum ama henüz kasımdan bile ses yok 38. günümdeuim tık yok moralim kötü içimden hiçbirşey gelmiyor ne test yapmak ne foktora gitmek çaresiz bekliyorum

Canim doktor bey banada gonal f verdi onu hergun mu alcaz yok sa bi kutu mu
ben bugun 4 te gidicem de doktora merak ettim beklemeyim dedim o saati sana sormak istedim

Kizlaaar transfer gunu haric bugun yedinci günüm dayanamayip test yaptim evde tek cizgi cikti.sonuc degisirmi sizce.boyle dayanamayip yapip sonra pozitif cikan oldumu.

Kizlaaar transfer gunu haric bugun yedinci günüm dayanamayip test yaptim evde tek cizgi cikti.sonuc degisirmi sizce.boyle dayanamayip yapip sonra pozitif cikan oldumu.
Canım sıkma canını burdaki birkaç kişi erken yapıp negatif dediler günü geldiğinde testi tekrarlayip yaptilar pozitifi gördüler olur inşallah korkma yalnız her iki sonucada açık ol derim sonucta herşey Allah tan ol derse olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…