Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Eğer progestan iğne vurunuyosan jel kullanmıcaksın turgut bey bana bıraktırmıştı iğnenin faydası olmaz yoksa diye bol bol yat dinlen
canım hemşireler hem jel hem iğne kullan dedi dün akşamda kesildi lekelenmeler ama bu sabah tedbir olsun diye bi ampul daha yaptırdım bakalım bekliyorum

tedavi öncesi böle olabiliyo bazen duymuştum ama rabbim belki sanada burdaki Bnz arkadaşıma verdiği gibi kendiliğindende vermiş olabilir ki inşallahda öledir canımmmm

E esra38583858 canım 7. günle moralini sakın bozma çok erken özellikle 3. gün embriyosuysaaaa ben hergün yapmıştım 7 8 9 10. gün falan daha yeni çıkıyo belli bi şekilde tabi benim durum farklı ama senin içinde daha çok erken üzülme boşyere

Canim benim cok sagol.besinci gün embriyosu.ne bileyim silik bile olmadı. Korktum ya....

tedavi öncesi böle olabiliyo bazen duymuştum ama rabbim belki sanada burdaki Bnz arkadaşıma verdiği gibi kendiliğindende vermiş olabilir ki inşallahda öledir canımmmm
ahhh keşke dicem ama bnz de sorun kendiydeymiş amelyat falan olmuş Rabbim de gönderdi mucizesini biz de erkek faktörü yani olursa mucizenin de mucizesi olur

ahhh keşke dicem ama bnz de sorun kendiydeymiş amelyat falan olmuş Rabbim de gönderdi mucizesini biz de erkek faktörü yani olursa mucizenin de mucizesi olur
RABBİM NASİP ETTİKTEN SONRA ARKADAŞIM SENDE VEYA EŞİNDE FARKETMEZ RABBİM SANA DA NASİP EDER İNŞALLAH UMUDUNU KAYBETME

merhaba arkadaslar... formu takip ediyorum ancak yazabildim. Kayseri'de yaşıyorum. 2 yıldır evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz. aşılama düşünüyoruz. süreç ve fiyat hakkında bilgi verir misiniz?

merhaba arkadaslar... formu takip ediyorum ancak yazabildim. Kayseri'de yaşıyorum. 2 yıldır evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz. aşılama düşünüyoruz. süreç ve fiyat hakkında bilgi verir misiniz?
Merhaba direk söylüyorum aşılama zaman ve wakit kaybı direk tüp bebeğe geçim

BizE="Selcenay, post: 43495233, member: 577683"]Merhaba direk söylüyorum aşılama zaman ve wakit kaybı direk tüp bebeğe geçim[/QUOTE]
Bizim problem morfoloji. İlaç tedavisindeyiz bu ay son. Bakalım ne olacak? Bu ay da olmazsa yol haritamiz aşılama sonrası tüp gibi görünüyor. Bakalım kısmet. Fiyat hakkında bilgi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…