- 15 Ekim 2014
- 287
- 104
- 43
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.841
Sagol canim benim.insallah oyledir.Canım sıkma canını burdaki birkaç kişi erken yapıp negatif dediler günü geldiğinde testi tekrarlayip yaptilar pozitifi gördüler olur inşallah korkma yalnız her iki sonucada açık ol derim sonucta herşey Allah tan ol derse olacak.
canım hemşireler hem jel hem iğne kullan dedi dün akşamda kesildi lekelenmeler ama bu sabah tedbir olsun diye bi ampul daha yaptırdım bakalım bekliyorumEğer progestan iğne vurunuyosan jel kullanmıcaksın turgut bey bana bıraktırmıştı iğnenin faydası olmaz yoksa diye bol bol yat dinlen
çok sağol canım yatıyorum evde ama ev işleri okadar aksadıki anlatamam yemek yapanımda yok daraldım iyiceCAnim geçmiş olsun kalbini ferah tut yükselir merak etme ama sürekli yat hicbirşey yapma.
tedavi öncesi böle olabiliyo bazen duymuştum ama rabbim belki sanada burdakiAmin cümlemize canım aralık adeti ile düşünüyürdum ama henüz kasımdan bile ses yok 38. günümdeuim tık yok moralim kötü içimden hiçbirşey gelmiyor ne test yapmak ne foktora gitmek çaresiz bekliyorum
Canim benim cok sagol.besinci gün embriyosu.ne bileyim silik bile olmadı. Korktum ya....E esra38583858 canım 7. günle moralini sakın bozma çok erken özellikle 3. gün embriyosuysaaaa ben hergün yapmıştım 7 8 9 10. gün falan daha yeni çıkıyo belli bi şekilde tabi benim durum farklı ama senin içinde daha çok erken üzülme boşyere
canım korkma yaaaa bide testle alakalıda olabilir bazıları hemen göstermiyo bende yaşamıştım bunuCanim benim cok sagol.besinci gün embriyosu.ne bileyim silik bile olmadı. Korktum ya....
akşamları eşin yapsın sabah giderkende o hazırlasın fazla ayakta kalma öglende atıştırırsın kolay değil canımçok sağol canım yatıyorum evde ama ev işleri okadar aksadıki anlatamam yemek yapanımda yok daraldım iyice
oda elinden geldiği kadar yapıyoda canım yemekle hiç arası yokakşamları eşin yapsın sabah giderkende o hazırlasın fazla ayakta kalma öglende atıştırırsın kolay değil canım
ahhh keşke dicem ama bnz de sorun kendiydeymiş amelyat falan olmuş Rabbim de gönderdi mucizesini biz de erkek faktörü yani olursa mucizenin de mucizesi olurtedavi öncesi böle olabiliyo bazen duymuştum ama rabbim belki sanada burdakiBnz arkadaşıma verdiği gibi kendiliğindende vermiş olabilir ki inşallahda öledir canımmmm
RABBİM NASİP ETTİKTEN SONRA ARKADAŞIM SENDE VEYA EŞİNDE FARKETMEZ RABBİM SANA DA NASİP EDER İNŞALLAH UMUDUNU KAYBETMEahhh keşke dicem ama bnz de sorun kendiydeymiş amelyat falan olmuş Rabbim de gönderdi mucizesini biz de erkek faktörü yani olursa mucizenin de mucizesi olur
Canım ben 6.gün yaptım sonuca bakmadan çöpe attım ertesi gün aldım çöpten baktım ikinci çizgi silikdiKizlaaar transfer gunu haric bugun yedinci günüm dayanamayip test yaptim evde tek cizgi cikti.sonuc degisirmi sizce.boyle dayanamayip yapip sonra pozitif cikan oldumu.
Cnm hergün aynı saatte 1defa vurunucaksın geç kaldım yazmak için kusura bakmaCanim doktor bey banada gonal f verdi onu hergun mu alcaz yok sa bi kutu mu
ben bugun 4 te gidicem de doktora merak ettim beklemeyim dedim o saati sana sormak istedim
Canım sen iğneye dewam et ve jeli dediğim gibi sor turgut beye yemeği kocan düşünsün bırak sen dinlencanım hemşireler hem jel hem iğne kullan dedi dün akşamda kesildi lekelenmeler ama bu sabah tedbir olsun diye bi ampul daha yaptırdım bakalım bekliyorum
Merhaba direk söylüyorum aşılama zaman ve wakit kaybı direk tüp bebeğe geçimmerhaba arkadaslar... formu takip ediyorum ancak yazabildim. Kayseri'de yaşıyorum. 2 yıldır evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz. aşılama düşünüyoruz. süreç ve fiyat hakkında bilgi verir misiniz?
Bilemiyorumki canim ya net tek cizgi dahada silik cikmaz sanirim.hala duruyo gidip gelip bakiyorum dahada moralim bozulsun diye...Canım ben 6.gün yaptım sonuca bakmadan çöpe attım ertesi gün aldım çöpten baktım ikinci çizgi silikdi
Sakın moralini bozma bazen geç tutunabiliyor içini ferah tut inşallah olacak iyi düşünBilemiyorumki canim ya net tek cizgi dahada silik cikmaz sanirim.hala duruyo gidip gelip bakiyorum dahada moralim bozulsun diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?