Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

BizE="Selcenay, post: 43495233, member: 577683"]Merhaba direk söylüyorum aşılama zaman ve wakit kaybı direk tüp bebeğe geçim
Bizim problem morfoloji. İlaç tedavisindeyiz bu ay son. Bakalım ne olacak? Bu ay da olmazsa yol haritamiz aşılama sonrası tüp gibi görünüyor. Bakalım kısmet. Fiyat hakkında bilgi verir misiniz[/QUOTE]
Ben erciyes hastanesinde 350tl ye yaptırmıştım canım ama çok pişman oldum

çok sağol canım yatıyorum evde ama ev işleri okadar aksadıki anlatamam yemek yapanımda yok daraldım iyice
Canim ben dördüncü aydayim daha evi birkere supurmedim iki,üçgün yat yavaş yavaş yemeğini yap pratik şeyler tabi banada çok batiyor du herşey ana alıştım ilerde daha cooooook iş yapariz

Neden
Bizim problem morfoloji. İlaç tedavisindeyiz bu ay son. Bakalım ne olacak? Bu ay da olmazsa yol haritamiz aşılama sonrası tüp gibi görünüyor. Bakalım kısmet. Fiyat hakkında bilgi verir misiniz
Ben erciyes hastanesinde 350tl ye yaptırmıştım canım ama çok pişman oldum[/QUOTE]
Neden pişman oldun canım? Ne zaman yaptırmıştır? Ben acı bademde düşünüyorum. Su an Zeki beyin hastasiyiz ama aklım karisik

Neden

Neden pişman oldun canım? Ne zaman yaptırmıştır? Ben acı bademde düşünüyorum. Su an Zeki beyin hastasiyiz ama aklım karisik[/QUOTE]
1.si aşılamada çok yumurta oluşturdular o nedenle ohss hastası oldum ölüyordum ve bunun geçmesi için bir kaç hastane gezdim kendi dr um kabullenmedi bizden değil dedi ve onu dawa etmediğime dua etsin 2.si yumurta oluşması için karnından vurunaacağın iğne gerçekten hem canını acıtıyor hemde aşılamada dr lar çok ilgilenmiyor 3.sü de aşılamayla normal ilişkinin arasında hiç fark yok kocanın spermini alıyorlar direk sana enjekte ediyorlar e sen bunu zaten ilişkinde yapıosun o neddenle aşılama zaman ve para kaybı
Neden

Neden pişman oldun canım? Ne zaman yaptırmıştır? Ben acı bademde düşünüyorum. Su an Zeki beyin hastasiyiz ama aklım karisik[/QUOTE]

O

OnEmli degil canim ben bugun tahlil sonuclarini aldim yarin basliyoruz progesteron yuksek cikti dokt beyde yarin ignelere basliyalim dedi moralim bozuldu yuksek olmasi onemli mi sence
Kaç çıktı canım ? Önemli değil sen sadece iğneni hergün aynı saatte yap birazdan ben sana benim progestan değerlerimi yazıcam

O

OnEmli degil canim ben bugun tahlil sonuclarini aldim yarin basliyoruz progesteron yuksek cikti dokt beyde yarin ignelere basliyalim dedi moralim bozuldu yuksek olmasi onemli mi sence
Canım benim ilk değerim tedawiye başlamada önce 2.20 sonra 1.01 e düşmüş sonra 4.02 ye yükselmiş böyleyken tutmaadı 0.68 le dondurulmuş 2adet embriyo olduu 2.transferim buda tutmadı 3.transferim we son dondurulmuş embriyomda değerim 0.52y miş çok şükür tuttu darısıda sana we tüm isteyenlere inşallah

Son düzenleme:

ahhh keşke dicem ama bnz de sorun kendiydeymiş amelyat falan olmuş Rabbim de gönderdi mucizesini biz de erkek faktörü yani olursa mucizenin de mucizesi olur
canım rabbim için çok kolay bişi bu yeterki o ol desin hemen oluverir imkansız değil hamile kalman kafanı bunlarla doldurma olurmu lütfen bende pozitif olmaya çalışıyorum napalım rabbim verirse alıcaz ben tedbirlerimi alıyorum takdir allahın

Canım sen iğneye dewam et ve jeli dediğim gibi sor turgut beye yemeği kocan düşünsün bırak sen dinlen
bugünde vurundum canım 5inide yapsammı acaba bugün hiç olmadı leke çok şükür yemek konusuna gelince yemeklik soğan doğra dedim soğanın boyutunu bile soran kocam parmak parmak doğramış bide diyo gözüm yandı napıyım işte böle canım

Evet
Zaten turgut hoca değere göre başlatıyor eğer bir sıkıntı görseydi başlatmazdı için rahat olsun canım
Canim bende guveniyorum doktoruma cok yuksek degil dedi duser dedi insallah canim isteyen herkeze rabbim anne olmayi nasip etsinzor bir surec bizimde imtihanimiz boyleymis demekki

Canim ben dördüncü aydayim daha evi birkere supurmedim iki,üçgün yat yavaş yavaş yemeğini yap pratik şeyler tabi banada çok batiyor du herşey ana alıştım ilerde daha cooooook iş yapariz
aynen canım cesaret edip yapamıyorum zaten bol bol yatıyom

Olduğu kadar olmadığı kader iğneyi hergün vurun canım sakın bittti diye bırakma aman diyim

Olduğu kadar olmadığı kader iğneyi hergün vurun canım sakın bittti diye bırakma aman diyim
hemşire bi tane vur demişti bende 2 tane oldu bugün dediğin gibi devam edeyim canım acısı çok oluyo ama napalım katlancas artık turgut beyde yarın çağırdı ama eşim bekleyelim diyo kararsızım sence gitsemmi ki

Arkadaşlar tüp bebek için fiyat söyler misiniz? Netteki fiyatlar biraz uçuk geldi.
canım ilk tedavinde 4750 tüpbebek ücreti 100e yakın ilk muayene ve tahlil paraları ilaçlarda 1000 tl tutabiliyo eczanelerle pazarlık yapın tabi kişiden kişiyede değişiyo ilaç miktarıda fiyatıda bu arada çider derneğine 150 tl ödeyerek üye olursan indirim yapıyo hastane haberin olsun

Teşekkür ederim. Biraz stresli bi surecyeyim. Aklımda bin türlü soru.. Peki oldu ya ilki tutmadı ikinci ne kadar oluyor? Bi de ben eşimin işi dolayısıyla uzak bi ilcedeyim geliş gidiş bu süreç için sıkıntı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…