- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.861
Bizim problem morfoloji. İlaç tedavisindeyiz bu ay son. Bakalım ne olacak? Bu ay da olmazsa yol haritamiz aşılama sonrası tüp gibi görünüyor. Bakalım kısmet. Fiyat hakkında bilgi verir misiniz[/QUOTE]BizE="Selcenay, post: 43495233, member: 577683"]Merhaba direk söylüyorum aşılama zaman ve wakit kaybı direk tüp bebeğe geçim
Canim ben dördüncü aydayim daha evi birkere supurmedim iki,üçgün yat yavaş yavaş yemeğini yap pratik şeyler tabi banada çok batiyor du herşey ana alıştım ilerde daha cooooook iş yaparizçok sağol canım yatıyorum evde ama ev işleri okadar aksadıki anlatamam yemek yapanımda yok daraldım iyice
Ben erciyes hastanesinde 350tl ye yaptırmıştım canım ama çok pişman oldum[/QUOTE]Bizim problem morfoloji. İlaç tedavisindeyiz bu ay son. Bakalım ne olacak? Bu ay da olmazsa yol haritamiz aşılama sonrası tüp gibi görünüyor. Bakalım kısmet. Fiyat hakkında bilgi verir misiniz
Neden pişman oldun canım? Ne zaman yaptırmıştır? Ben acı bademde düşünüyorum. Su an Zeki beyin hastasiyiz ama aklım karisik[/QUOTE]Neden
Ben erciyes hastanesinde 350tl ye yaptırmıştım canım ama çok pişman oldum
Neden pişman oldun canım? Ne zaman yaptırmıştır? Ben acı bademde düşünüyorum. Su an Zeki beyin hastasiyiz ama aklım karisik[/QUOTE]Neden
Ben erciyes hastanesinde 350tl ye yaptırmıştım canım ama çok pişman oldum
OnEmli degil canim ben bugun tahlil sonuclarini aldim yarin basliyoruz progesteron yuksek cikti dokt beyde yarin ignelere basliyalim dedi moralim bozuldu yuksek olmasi onemli mi senceCnm hergün aynı saatte 1defa vurunucaksın geç kaldım yazmak için kusura bakma
Kaç çıktı canım ? Önemli değil sen sadece iğneni hergün aynı saatte yap birazdan ben sana benim progestan değerlerimi yazıcamO
OnEmli degil canim ben bugun tahlil sonuclarini aldim yarin basliyoruz progesteron yuksek cikti dokt beyde yarin ignelere basliyalim dedi moralim bozuldu yuksek olmasi onemli mi sence
1. 3 cikti canim oyuzden yarin baslayalim dedi turgut hocaKaç çıktı canım ? Önemli değil sen sadece iğneni hergün aynı saatte yap birazdan ben sana benim progestan değerlerimi yazıcam
Canım benim ilk değerim tedawiye başlamada önce 2.20 sonra 1.01 e düşmüş sonra 4.02 ye yükselmiş böyleyken tutmaadı 0.68 le dondurulmuş 2adet embriyo olduu 2.transferim buda tutmadı 3.transferim we son dondurulmuş embriyomda değerim 0.52y miş çok şükür tuttu darısıda sana we tüm isteyenlere inşallahO
OnEmli degil canim ben bugun tahlil sonuclarini aldim yarin basliyoruz progesteron yuksek cikti dokt beyde yarin ignelere basliyalim dedi moralim bozuldu yuksek olmasi onemli mi sence
Zaten turgut hoca değere göre başlatıyor eğer bir sıkıntı görseydi başlatmazdı için rahat olsun canım1.
1. 3 cikti canim oyuzden yarin baslayalim dedi turgut hoca
Canım benim ilk değerim tedawiye başlamada önce 2.20 sonra 1.01 e düşmüş sonra 4.02 ye yükselmiş böyleyken tutmaadı 0.68 le dondurulmuş 2adet embriyo olduu 2.transferim buda tutmadı 3.transferim we son dondurulmuş embriyomda değerim 0.52y miş çok şükür tuttu darısıda sana we tüm isteyenlere inşallah
Amin inşallah. Benim bi sorum daha var. Tüp bebek için fiyat aralığı nedir ve her seferinde aynı miktar mi ödeniyor? Nette uçuk fiyatlar görüyorum
canım rabbim için çok kolay bişi bu yeterki o ol desin hemen oluverir imkansız değil hamile kalman kafanı bunlarla doldurma olurmu lütfen bende pozitif olmaya çalışıyorum napalım rabbim verirse alıcaz ben tedbirlerimi alıyorum takdir allahınahhh keşke dicem ama bnz de sorun kendiydeymiş amelyat falan olmuş Rabbim de gönderdi mucizesini biz de erkek faktörü yani olursa mucizenin de mucizesi olur
bugünde vurundum canım 5inide yapsammı acaba bugün hiç olmadı leke çok şükür yemek konusuna gelince yemeklik soğan doğra dedim soğanın boyutunu bile soran kocam parmak parmak doğramış bide diyo gözüm yandı napıyımCanım sen iğneye dewam et ve jeli dediğim gibi sor turgut beye yemeği kocan düşünsün bırak sen dinlen
Canim bende guveniyorum doktoruma cok yuksek degil dedi duser dedi insallah canim isteyen herkeze rabbim anne olmayi nasip etsinzor bir surec bizimde imtihanimiz boyleymis demekkiZaten turgut hoca değere göre başlatıyor eğer bir sıkıntı görseydi başlatmazdı için rahat olsun canım
aynen canım cesaret edip yapamıyorum zaten bol bol yatıyomCanim ben dördüncü aydayim daha evi birkere supurmedim iki,üçgün yat yavaş yavaş yemeğini yap pratik şeyler tabi banada çok batiyor du herşey ana alıştım ilerde daha cooooook iş yapariz
Olduğu kadar olmadığı kaderbugünde vurundum canım 5inide yapsammı acaba bugün hiç olmadı leke çok şükür yemek konusuna gelince yemeklik soğan doğra dedim soğanın boyutunu bile soran kocam parmak parmak doğramış bide diyo gözüm yandı napıyımişte böle canım
Düşer cnm sen merak etmeEvet
Canim bende guveniyorum doktoruma cok yuksek degil dedi duser dedi insallah canim isteyen herkeze rabbim anne olmayi nasip etsinzor bir surec bizimde imtihanimiz boyleymis demekki
hemşire bi tane vur demişti bende 2 tane oldu bugün dediğin gibi devam edeyim canım acısı çok oluyo ama napalım katlancas artık turgut beyde yarın çağırdı ama eşim bekleyelim diyo kararsızım sence gitsemmi kiOlduğu kadar olmadığı kaderiğneyi hergün vurun canım sakın bittti diye bırakma aman diyim
canım ilk tedavinde 4750 tüpbebek ücreti 100e yakın ilk muayene ve tahlil paraları ilaçlarda 1000 tl tutabiliyo eczanelerle pazarlık yapın tabi kişiden kişiyede değişiyo ilaç miktarıda fiyatıda bu arada çider derneğine 150 tl ödeyerek üye olursan indirim yapıyo hastane haberin olsunArkadaşlar tüp bebek için fiyat söyler misiniz? Netteki fiyatlar biraz uçuk geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?