- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.881
şimdi hemen ikinciyi düşünme canım sen ilkine odaklan ama ben çider üyesi olduğum için 3600 ödedim ikinci tedavimde üye olmayana 4000 yada 4200 olması lazım diğer soruna gelirsek sen kendi memleketinde takiplerini bi doktoruna yaptırıp turgut beyi telde görüştürsün öle yapanlar var gerekli diğer zamanlarda da yumurta toplama transfer falaan gelirsiniz canımTeşekkür ederim. Biraz stresli bi surecyeyim. Aklımda bin türlü soru.. Peki oldu ya ilki tutmadı ikinci ne kadar oluyor? Bi de ben eşimin işi dolayısıyla uzak bi ilcedeyim geliş gidiş bu süreç için sıkıntı olur mu
Insallah canim cok sag olDüşer cnm sen merak etme
Canım bence iğnelerin bitsin öyle git deerim been en azından gittiğindede bebeğin ne durumda içerdeki kanaman durmuşmu yada iğneye dewam et dicek mi hepsini sorarsınhemşire bi tane vur demişti bende 2 tane oldu bugün dediğin gibi devam edeyim canım acısı çok oluyo ama napalım katlancas artık turgut beyde yarın çağırdı ama eşim bekleyelim diyo kararsızım sence gitsemmi ki
canım iğneden turgut beyin haberi yok lekelerden vardı onada sadece kan sulandırıcıyı kes dedi perşembe gel bakalım dedi ayaküstü onuda sen bilirsin istersen kesme dedi yani pekde oralı olmadı ben aradığımda hemşirelere bağladılar oda bi tane kullan dedi okadar başkada bişi sölemedi kendim yazdırdım 5 ampul sağlık ocağındaCanım bence iğnelerin bitsin öyle git deerim been en azından gittiğindede bebeğin ne durumda içerdeki kanaman durmuşmu yada iğneye dewam et dicek mi hepsini sorarsın
O zaman git canım görüş ertelemecanım iğneden turgut beyin haberi yok lekelerden vardı onada sadece kan sulandırıcıyı kes dedi perşembe gel bakalım dedi ayaküstü onuda sen bilirsin istersen kesme dedi yani pekde oralı olmadı ben aradığımda hemşirelere bağladılar oda bi tane kullan dedi okadar başkada bişi sölemedi kendim yazdırdım 5 ampul sağlık ocağında
benim kocişi ikna edersem gitmeyi düşünüyorum canım senide sora sora bezdirdim valla yaaa ne zor bi süreç gerçekten allah razı olsunO zaman git canım görüş erteleme
şimdi hemen ikinciyi düşünme canım sen ilkine odaklan ama ben çider üyesi olduğum için 3600 ödedim ikinci tedavimde üye olmayana 4000 yada 4200 olması lazım diğer soruna gelirsek sen kendi memleketinde takiplerini bi doktoruna yaptırıp turgut beyi telde görüştürsün öle yapanlar var gerekli diğer zamanlarda da yumurta toplama transfer falaan gelirsiniz canım
dur canım şimdiden bu kadar stres yapma herşey güzel olacak inşallah ilk tedavisinde hamile kalan çok kişi var biliyosun stres olumsuz etkiliyo süreciÇok sağ ol canım. Evde kafamda kurup duruyorum. Hayirlisiyla Dr ile bi goruselim de
Ay canım saçmalama olurmu öyle şey ben bu kanama yada lekelenme konusunda çok hassasım o yüzden ne zamann ne istersen sorabilirsinbenim kocişi ikna edersem gitmeyi düşünüyorum canım senide sora sora bezdirdim valla yaaa ne zor bi süreç gerçekten allah razı olsun
Cider uyesi olunca acibadem indirim yapiyor muşimdi hemen ikinciyi düşünme canım sen ilkine odaklan ama ben çider üyesi olduğum için 3600 ödedim ikinci tedavimde üye olmayana 4000 yada 4200 olması lazım diğer soruna gelirsek sen kendi memleketinde takiplerini bi doktoruna yaptırıp turgut beyi telde görüştürsün öle yapanlar var gerekli diğer zamanlarda da yumurta toplama transfer falaan gelirsiniz canım
çok sağol canımAy canım saçmalama olurmu öyle şey ben bu kanama yada lekelenme konusunda çok hassasım o yüzden ne zamann ne istersen sorabilirsin
evet canım yapıyoCider uyesi olunca acibadem indirim yapiyor mu
canım 0541 455 1606 bu çiderin numarası bunu yarın mesai saatleri içinde ara 150 lira ücret ödüyosun 1 yıl geçerli üyeliğin oluyo kayseride yaptırcanı sölersin senin yerine onlar randevu almanı rica et indirimi daha iyi yapıyolarBiraz bilgi verirmisim canim ben ilk defa yaptircam da ciderin sayfasina baktim bisey bulamadim bu konuyla ilgili herkeze mi yapiyorlar yoksa kendileri mi belirliyor birde ne kadar oluyo indirim ilk denemeye
evet canım ücreti zaten yumurta toplamada alıyolar sen yarın araCok sag ol canim biz tedaviye basladik bugun de ucreti falan konusmadik yinede yaparlar dimi
evet canım ücreti zaten yumurta toplamada alıyolar sen yarın araCok sag ol canim biz tedaviye basladik bugun de ucreti falan konusmadik yinede yaparlar dimi
Tamam canim yarin ararim kesin insallah faydalanabilirizevet canım ücreti zaten yumurta toplamada alıyolar sen yarın ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?