Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

şimdi hemen ikinciyi düşünme canım sen ilkine odaklan ama ben çider üyesi olduğum için 3600 ödedim ikinci tedavimde üye olmayana 4000 yada 4200 olması lazım diğer soruna gelirsek sen kendi memleketinde takiplerini bi doktoruna yaptırıp turgut beyi telde görüştürsün öle yapanlar var gerekli diğer zamanlarda da yumurta toplama transfer falaan gelirsiniz canım

Canım bence iğnelerin bitsin öyle git deerim been en azından gittiğindede bebeğin ne durumda içerdeki kanaman durmuşmu yada iğneye dewam et dicek mi hepsini sorarsın

Canım bence iğnelerin bitsin öyle git deerim been en azından gittiğindede bebeğin ne durumda içerdeki kanaman durmuşmu yada iğneye dewam et dicek mi hepsini sorarsın
canım iğneden turgut beyin haberi yok lekelerden vardı onada sadece kan sulandırıcıyı kes dedi perşembe gel bakalım dedi ayaküstü onuda sen bilirsin istersen kesme dedi yani pekde oralı olmadı ben aradığımda hemşirelere bağladılar oda bi tane kullan dedi okadar başkada bişi sölemedi kendim yazdırdım 5 ampul sağlık ocağında

O zaman git canım görüş erteleme

Çok sağ ol canım. Evde kafamda kurup duruyorum. Hayirlisiyla Dr ile bi goruselim de

Çok sağ ol canım. Evde kafamda kurup duruyorum. Hayirlisiyla Dr ile bi goruselim de
dur canım şimdiden bu kadar stres yapma herşey güzel olacak inşallah ilk tedavisinde hamile kalan çok kişi var biliyosun stres olumsuz etkiliyo süreci

Cider uyesi olunca acibadem indirim yapiyor mu

Biraz bilgi verirmisim canim ben ilk defa yaptircam da ciderin sayfasina baktim bisey bulamadim bu konuyla ilgili herkeze mi yapiyorlar yoksa kendileri mi belirliyor birde ne kadar oluyo indirim ilk denemeye

Biraz bilgi verirmisim canim ben ilk defa yaptircam da ciderin sayfasina baktim bisey bulamadim bu konuyla ilgili herkeze mi yapiyorlar yoksa kendileri mi belirliyor birde ne kadar oluyo indirim ilk denemeye
canım 0541 455 1606 bu çiderin numarası bunu yarın mesai saatleri içinde ara 150 lira ücret ödüyosun 1 yıl geçerli üyeliğin oluyo kayseride yaptırcanı sölersin senin yerine onlar randevu almanı rica et indirimi daha iyi yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…