- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 548
- 123
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.901
bence doktorun kararın versin bana hiçbirini gerek görmedi yumurtalarımı geliştirdi sonra çatlatma iğnes ve ertesi güne ilişki dedi doktor biliyor kafa yormamerhaba arkadaslar... formu takip ediyorum ancak yazabildim. Kayseri'de yaşıyorum. 2 yıldır evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz. aşılama düşünüyoruz. süreç ve fiyat hakkında bilgi verir misiniz?
bence kararın versin bana hiçbirini gerek görmedi yumurtalarımı geliştirdi sonra çatlatma iğnes ve ertesi güne ilişki dedi doktor biliyor kafa yorma
Canım ben hala dewam ediyorum ama bazen aksattığım oluyor kokusundan midem bulanıyor çünkükızlar bu jeli ne kadar kullandınız hamile kalınca yine günde 2 kezmi aldınız afedersiniz içim hep dolmuş temizlemeye çalıştım ondanda çok uğraşmaya korktum ama bölede içim hiç rahat değil
Allah utandırmasın canımkızlar yarında dra gidicem bana dua edin olurmu çok merak ediyorum transferin 18. günü oluyo dün değerimde 165e yükselmiş çok şükür bide 48 saat dolmamıştı bile 3 katı katlamış çok mutlu olduk eşimle inşallah rabbim daim eyler
amin canım inşallah böle devam ederde bizde kucağımıza alırız evlatlarımızı günde bi kezmi kullanıyosun canımAllah utandırmasın canım
Ewet canım bir kez kullanıyorum ama dediğim gibi aklıma gelince kullanıyorum 4gündür kullanmıyorum meselaamin canım inşallah böle devam ederde bizde kucağımıza alırız evlatlarımızı günde bi kezmi kullanıyosun canım
anladım canım bende hiç istemiyorum artık ama napım bu gecede kullanıyım yarın sorarım turgut beye senin bhcg hatırlıyomusun canım kese gözükünce kaçtıEwet canım bir kez kullanıyorum ama dediğim gibi aklıma gelince kullanıyorum 4gündür kullanmıyorum mesela
Walla canım ben hiç ölçtürmedim kese göründüğünde ki kan değerimi tek bildiğim keseyi gördüm gördüğüm günün ertesi günü de kanamayla birlikte parça düştüanladım canım bende hiç istemiyorum artık ama napım bu gecede kullanıyım yarın sorarım turgut beye senin bhcg hatırlıyomusun canım kese gözükünce kaçtı
3.ayin sonuna kadar kullaniliyor normaldekızlar bu jeli ne kadar kullandınız hamile kalınca yine günde 2 kezmi aldınız afedersiniz içim hep dolmuş temizlemeye çalıştım ondanda çok uğraşmaya korktum ama bölede içim hiç rahat değil
anladım canım bende işte heyecan yaptım ne bilim güzel şeler duymak istiyorum turgut beyden aslındaWalla canım ben hiç ölçtürmedim kese göründüğünde ki kan değerimi tek bildiğim keseyi gördüm gördüğüm günün ertesi günü de kanamayla birlikte parça düştüama bebiş benimleymiş
iyice tiksindim bu jelden ama napalım katlanıcaz artık3.ayin sonuna kadar kullaniliyor normalde
Cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin bunlar çok güzel mutluluklarkızlar yarında dra gidicem bana dua edin olurmu çok merak ediyorum transferin 18. günü oluyo dün değerimde 165e yükselmiş çok şükür bide 48 saat dolmamıştı bile 3 katı katlamış çok mutlu olduk eşimle inşallah rabbim daim eyler
çok sağol canım tek umudum devam etmesi devam eder inşaallahhhCok sevindim canim Allah tamamina erdirsin bunlar çok güzel mutluluklar
Bişey olmaz canim kullan bende aşırı şişkinlik yapiyor mesala ama yavrulariniz için değer degilmiiyice tiksindim bu jelden ama napalım katlanıcaz artık
Sen içini ferah tut bukadar olmusya geriside gelirçok sağol canım tek umudum devam etmesi devam eder inşaallahhh
amin canım inşallahhhh bakalım turgut bey yarın ne dicek bide beni şu mutlu ediyo şu anda hamilelik belirtileri yaşıyorum ilk defa bide bu değerle yok yaaa diyorumSen içini ferah tut bukadar olmusya geriside gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?