Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

merhaba arkadaslar... formu takip ediyorum ancak yazabildim. Kayseri'de yaşıyorum. 2 yıldır evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz. aşılama düşünüyoruz. süreç ve fiyat hakkında bilgi verir misiniz?
bence doktorun kararın versin bana hiçbirini gerek görmedi yumurtalarımı geliştirdi sonra çatlatma iğnes ve ertesi güne ilişki dedi doktor biliyor kafa yorma

bence kararın versin bana hiçbirini gerek görmedi yumurtalarımı geliştirdi sonra çatlatma iğnes ve ertesi güne ilişki dedi doktor biliyor kafa yorma

Bu ay tekrar gideceğiz bakalım tatmin edici bi şeyler soylemezse Turgut beyin yolu tutacağız. Sizin Dr turgut bey mi

kızlar bu jeli ne kadar kullandınız hamile kalınca yine günde 2 kezmi aldınız afedersiniz içim hep dolmuş temizlemeye çalıştım ondanda çok uğraşmaya korktum ama bölede içim hiç rahat değil

kızlar yarında dra gidicem bana dua edin olurmu çok merak ediyorum transferin 18. günü oluyo dün değerimde 165e yükselmiş çok şükür bide 48 saat dolmamıştı bile 3 katı katlamış çok mutlu olduk eşimle inşallah rabbim daim eyler

kızlar bu jeli ne kadar kullandınız hamile kalınca yine günde 2 kezmi aldınız afedersiniz içim hep dolmuş temizlemeye çalıştım ondanda çok uğraşmaya korktum ama bölede içim hiç rahat değil
Canım ben hala dewam ediyorum ama bazen aksattığım oluyor kokusundan midem bulanıyor çünkü

Ewet canım bir kez kullanıyorum ama dediğim gibi aklıma gelince kullanıyorum 4gündür kullanmıyorum mesela
anladım canım bende hiç istemiyorum artık ama napım bu gecede kullanıyım yarın sorarım turgut beye senin bhcg hatırlıyomusun canım kese gözükünce kaçtı

anladım canım bende hiç istemiyorum artık ama napım bu gecede kullanıyım yarın sorarım turgut beye senin bhcg hatırlıyomusun canım kese gözükünce kaçtı
Walla canım ben hiç ölçtürmedim kese göründüğünde ki kan değerimi tek bildiğim keseyi gördüm gördüğüm günün ertesi günü de kanamayla birlikte parça düştü ama bebiş benimleymiş

anladım canım bende işte heyecan yaptım ne bilim güzel şeler duymak istiyorum turgut beyden aslında
rabbim senide kimseyide korktuğu yere uğratmasın inşallah canım

Cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin bunlar çok güzel mutluluklar

Sen içini ferah tut bukadar olmusya geriside gelir
amin canım inşallahhhh bakalım turgut bey yarın ne dicek bide beni şu mutlu ediyo şu anda hamilelik belirtileri yaşıyorum ilk defa bide bu değerle yok yaaa diyorum kendi kendime
uyku hali göğüslerde şişlik biraz bulantı hissi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…