- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.921
Merak etme daha ne belirtiler yaşarsın bendede hepsi olmuştuamin canım inşallahhhh bakalım turgut bey yarın ne dicek bide beni şu mutlu ediyo şu anda hamilelik belirtileri yaşıyorum ilk defa bide bu değerle yok yaaa diyorumkendi kendime
uyku hali göğüslerde şişlik biraz bulantı hissi gibi
canım yaaaaa rabbim ömrünü uzun hayırlı evlat etsin oğlunu güzelliklerle büyüt inşallahKızlar buarada size bir haberim var bugün dktra gittim bebegimin cinsiyetini ogrendik benimkide erkek Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
O zaman inşallah bitecek benim ki3.ayin sonuna kadar kullaniliyor normalde
Amiiin canimm inşallah hadi bakalim sira sizin cinsiyetleri öğrenmekte insallah .canım yaaaaa rabbim ömrünü uzun hayırlı evlat etsin oğlunu güzelliklerle büyüt inşallah
Ayne canimO zaman inşallah bitecek benim ki
Oyyy çok sewindim canım Allah sağ salim oğluna kawuşmayı nasip etsinKızlar buarada size bir haberim var bugün dktra gittim bebegimin cinsiyetini ogrendik benimkide erkek Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
ayyyy inşallahhhhh o günleride görürmüyüz hayal gibi geliyo şimdiAmiiin canimm inşallah hadi bakalim sira sizin cinsiyetleri öğrenmekte insallah .
Gözünüz aydın canım sağlıklı sıhhatli kavuşursun oğlusuna inşallahKızlar buarada size bir haberim var bugün dktra gittim bebegimin cinsiyetini ogrendik benimkide erkek Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM DARISI BİZLEREAmiiin canimm inşallah hadi bakalim sira sizin cinsiyetleri öğrenmekte insallah .
ŞENİNDE SONUÇUNU BEKLİYORUZ ARKADAŞIM HABERDAR ET BİZLERİayyyy inşallahhhhh o günleride görürmüyüz hayal gibi geliyo şimdi
Maşallah böyle güzel haberler almak ne güzel allah devamına erdirsin inşallah bugün kese ve kalp atışını da duyarsınız. Böyle güzel haberler okudukça çok mutlu oluyorum
Amin canim Sağol Allah hepimize nasip etsin hayirlica kucagimiza almayi inşallahOyyy çok sewindim canım Allah sağ salim oğluna kawuşmayı nasip etsin
Sağol canım amin.Gözünüz aydın canım sağlıklı sıhhatli kavuşursun oğlusuna inşallah
Amin insallah canim dualarimiz hepimizeGÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM DARISI BİZLERE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?