Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ay bu çok güzel bir haber yaaaa inanılmaz okuyunca çok mutlu oldumm gelişmeleri bekliyorum

ARKADAŞIM RABBİM YETERKİ OL DESİN KURBAN OLURUM RABBİME BİZLERE TATLI MUCİZELER NASİP EDİYOR BUNLARIN KIYMETİNİ BİLENLERDEN EYLESİN

Ay bu çok güzel bir haber yaaaa inanılmaz okuyunca çok mutlu oldumm gelişmeleri bekliyorum
ARKADAŞIM SENDE BENİM GİBİ KAFAYI TAKIYORMUSUNUZ BEBEK NAPIYOR ELİ KOLU OLUŞTUMU ORGANLAR OLUŞACAK MI BİLİYORUM ÇOK ERKEN AMA İNSAN İSTER İSTEMEZ KAFAYI TAKIYORUM

ARKADAŞIM SENDE BENİM GİBİ KAFAYI TAKIYORMUSUNUZ BEBEK NAPIYOR ELİ KOLU OLUŞTUMU ORGANLAR OLUŞACAK MI BİLİYORUM ÇOK ERKEN AMA İNSAN İSTER İSTEMEZ KAFAYI TAKIYORUM
Hemde nasıl warya yerinde duruyormu oynuyormu gözü nasıl kulağı nasıl elini kolunu kıpırdatabiliyormu kafamda deli sorular canım ya

Ç
Canım bugün doktora gideceğim keseyi görmek için arkadaşım buralardayım sen nasılsın? bıdık nasıl?
ÇOK ŞÜKÜR ARKADAŞIM IYIZ BİRZ LEKEM GELDI TURGUT BEYI ARADIM KORKMA DEDI KALP ATIŞINIDA FELAN DİNLEYİNCE RAHATLADIK JEL VERDI ONU KULLANIYORUM NASIL GÖRDÜN MÜ KESEYI

Kızlar bugün yine doktordaydik miniklerim nasıl hareket ediyorlardı Allahım nasıl güzel bir duygu:) biri ağzıni açıp kapatiyo parmağını emiyo diğeri ayaklarıyla oynuyor elleriyle oynuyordu cok şükür herşey yolunda fakat tsh düşük ve birazda idrarda enfeksyon var pazartesi tekrar gel endokrinle görüşelim dedi.

rabbim nelere kadir görüyomusun canım arkadaşımm benim gözün aydın olsun bebeğin evinize huzur mutluluk getirsin canı gönülden tebrik ediyorum
ayrıca ben sana sölemiştimmmm şekerrrrr

kızlar bugün turgut beye gittik oda keseye benzer bişi gördüğünü söledi ama hemen kendimi kaptırmamam gerektiğini söledi haftaya perşembe tekrar çağırdı ilaçlara devam dedi ama jeli eczaneden alamadık belli bi günü varmış ayın 20sine kadarmış bunuda yeni duydum 70küsür liraya devlet ödemesiz alıcaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…