- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.941
canım yaa seninle aynı gün transfer olmuştuk hep takip ediyorum ucundan da olsa yetişecem galiba size Rabbim büyük bakalım inşallah sağlıklı bi gebeliktirAyyy ciddimisin çok sevindim gözünüz aydın
Ayy canım evet ya çok şükür Rabbim şanssa yasatti inan çok sevindim.canım yaa seninle aynı gün transfer olmuştuk hep takip ediyorum ucundan da olsa yetişecem galiba size Rabbim büyük bakalım inşallah sağlıklı bi gebeliktir
ARKADAŞIM RABBİM YETERKİ OL DESİN KURBAN OLURUM RABBİME BİZLERE TATLI MUCİZELER NASİP EDİYOR BUNLARIN KIYMETİNİ BİLENLERDEN EYLESİN
HADİ BİZE GÜZEL HABERLERİNİDE VER BEKLİYORUZ SENİ BURDAcanım yaa seninle aynı gün transfer olmuştuk hep takip ediyorum ucundan da olsa yetişecem galiba size Rabbim büyük bakalım inşallah sağlıklı bi gebeliktir
ARKADAŞIM SENDE BENİM GİBİ KAFAYI TAKIYORMUSUNUZ BEBEK NAPIYOR ELİ KOLU OLUŞTUMU ORGANLAR OLUŞACAK MI BİLİYORUM ÇOK ERKEN AMA İNSAN İSTER İSTEMEZ KAFAYI TAKIYORUMAy bu çok güzel bir haber yaaaa inanılmaz okuyunca çok mutlu oldumm gelişmeleri bekliyorum
ayy ne güzel bi haber bu hayırlı olsun inş sağlıklıdır çok sevindim inancanım yaa seninle aynı gün transfer olmuştuk hep takip ediyorum ucundan da olsa yetişecem galiba size Rabbim büyük bakalım inşallah sağlıklı bi gebeliktir
cinsiyeti öğrenmişin canım hayırlı olsun Allah hep güzel günlerini göstersin paşanınMerak etme daha ne belirtiler yaşarsın bendede hepsi olmuştu
Aaa çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum :)canım yaa seninle aynı gün transfer olmuştuk hep takip ediyorum ucundan da olsa yetişecem galiba size Rabbim büyük bakalım inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Canım bugün doktora gideceğim keseyi görmek için arkadaşım buralardayım sen nasılsın? bıdık nasıl?Umut NERELERDESİN ARKADAŞIM SENİDE MERAK EDİYORUM
Hemde nasıl warya yerinde duruyormu oynuyormu gözü nasıl kulağı nasıl elini kolunu kıpırdatabiliyormu kafamda deli sorular canım yaARKADAŞIM SENDE BENİM GİBİ KAFAYI TAKIYORMUSUNUZ BEBEK NAPIYOR ELİ KOLU OLUŞTUMU ORGANLAR OLUŞACAK MI BİLİYORUM ÇOK ERKEN AMA İNSAN İSTER İSTEMEZ KAFAYI TAKIYORUM
ÇOK ŞÜKÜR ARKADAŞIM IYIZ BİRZ LEKEM GELDI TURGUT BEYI ARADIM KORKMA DEDI KALP ATIŞINIDA FELAN DİNLEYİNCE RAHATLADIK JEL VERDI ONU KULLANIYORUM NASIL GÖRDÜN MÜ KESEYICanım bugün doktora gideceğim keseyi görmek için arkadaşım buralardayım sen nasılsın? bıdık nasıl?
Transferin hayırlı olsun inşallah tutar embriyolarin kaliteliymis insallah sonucunda pozitif olurKızlar bugün transferim gerçekleşti. Embriyonun 3. günü 2 adet 12 hücreli embriyo transfer oldu. Rabbim isteyen herkese kucağına sağlıklı almayı nasip etsin için de bize de Amin.
Insallah. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi etsin.Transferin hayırlı olsun inşallah tutar embriyolarin kaliteliymis insallah sonucunda pozitif olur
rabbim nelere kadir görüyomusun canım arkadaşımm benim gözün aydın olsun bebeğin evinize huzur mutluluk getirsin canı gönülden tebrik ediyorum
canım mrb transferin hayırlı olsun rabbim avladını almayıda nasip etsin maşallah embriyolarında ne güzel bölünmüşler hiç duymamıştım 3.gün 12 hücreInsallah. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?