Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Bnz canım sen en azından kalp atışı falan duydun tatlım yaaaa ben senden de meraklıyım tam olarak keseyi görecekmiyim kalp atımı olacakmı okadar merak ediyorum ki perşembe gelmez artık bana

Hayırlı olsun Canım jel benmde öyle oluyordu ama biz bi eczaneyle anlaştık öncesinde veriyordu sonra aile hekimne yazdırıyorduk.

Ya canım o kesin kesedir haftaya gittiğinde dahada netleşir

ya kızlar artık sizide sıktım habire sorularımla falan biliyorum ama az önce sol kasığıma ani bi saplanma oldu birden ama çok keskindi çok korktum böle olan oldumu içinizde yani normalmi acaba

canım mrb transferin hayırlı olsun rabbim avladını almayıda nasip etsin maşallah embriyolarında ne güzel bölünmüşler hiç duymamıştım 3.gün 12 hücre
Tşk ederim. Sabah 8 hücreli imiş ancak transfer öğleden sonra olduğu için transfer gerçekleşene kadar 12 hücreli olmuş. Herkes sağlıkla kucağına alır inşallah.

Ç

ÇOK ŞÜKÜR ARKADAŞIM IYIZ BİRZ LEKEM GELDI TURGUT BEYI ARADIM KORKMA DEDI KALP ATIŞINIDA FELAN DİNLEYİNCE RAHATLADIK JEL VERDI ONU KULLANIYORUM NASIL GÖRDÜN MÜ KESEYI
Aman Allah korusun canım dün gittik ancak çok moralim bozuldu tek kese gördük çok şükür 2. kan degerim yüksek cikmisti ya dr.ikiz olsa sorun yoktu ancak tek kese de 2 katından fazla katlanmış olması biraz endişe verici dedi tüm moralim sıfırlandi orada ağlamaya başladım haftaya cuma kesinleşir o zamana kadar bekleyelim dedi bakalım inşallah kalp atışını duyarız da sevincim yarım kalmaz :-(

İNŞALLAH DUYARSIN ARKADAŞIM BEBİŞİN SENİNLE SAĞ ELİNİ AÇ AYETEL KÜRSÜYÜ OKU OKU KARNINA SÜR RABBİMİN İZNİYLE KÜÇÜK BEBİŞ BİZLE OLUR İNŞALLAH DUA ETMEKTEN BAŞKA ELİMİZDEN BİRŞEY GELMEZ

Cnm nebiliyim bana drun dedikleri tuaf geldi degerin düsuk ciksa sorunda yuksek cikinca neden sorun olsun.tmm hadi yüksek cikinca dıs gebelik olabilir diye düşunse oda yok keseyi görmüs çünku.sen bosuna moralini bozma.bu degerle bebisin seninle gör bak.neyden şüphelendi peki dr söylemedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…