- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.961
Hayırlı olsun Canım jel benmde öyle oluyordu ama biz bi eczaneyle anlaştık öncesinde veriyordu sonra aile hekimne yazdırıyorduk.kızlar bugün turgut beye gittik oda keseye benzer bişi gördüğünü söledi ama hemen kendimi kaptırmamam gerektiğini söledi haftaya perşembe tekrar çağırdı ilaçlara devam dedi ama jeli eczaneden alamadık belli bi günü varmış ayın 20sine kadarmış bunuda yeni duydum 70küsür liraya devlet ödemesiz alıcaz sanırım
Ya canım o kesin kesedir haftaya gittiğinde dahada netleşirkızlar bugün turgut beye gittik oda keseye benzer bişi gördüğünü söledi ama hemen kendimi kaptırmamam gerektiğini söledi haftaya perşembe tekrar çağırdı ilaçlara devam dedi ama jeli eczaneden alamadık belli bi günü varmış ayın 20sine kadarmış bunuda yeni duydum 70küsür liraya devlet ödemesiz alıcaz sanırım
HAKLISIN ARKADAŞIM İNŞALLAH SENDE DUYARSIN FINDIĞININ SESINIBnz canım sen en azından kalp atışı falan duydun tatlım yaaaa ben senden de meraklıyım tam olarak keseyi görecekmiyim kalp atımı olacakmı okadar merak ediyorum ki perşembe gelmez artık bana
DEMEKKI SADECE BEN DEĞILIM İNŞALLAH O GÜNLERİDE GÖRÜRÜZHemde nasıl warya yerinde duruyormu oynuyormu gözü nasıl kulağı nasıl elini kolunu kıpırdatabiliyormu kafamda deli sorular canım ya
İnşallah cnm senin kaç haftalık olduDEMEKKI SADECE BEN DEĞILIM İNŞALLAH O GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ
bakalım bende bi araştırıyım verirlerse güzel olurHayırlı olsun Canım jel benmde öyle oluyordu ama biz bi eczaneyle anlaştık öncesinde veriyordu sonra aile hekimne yazdırıyorduk.
inşallah canım yaaaa bu bile umut oldu bana dr ne kadar umutlanma desedeYa canım o kesin kesedir haftaya gittiğinde dahada netleşir
Umutun ikizlerimi olcak??ay cok sevindim.cnm sende hamileymisin gözun aydin allah tamanina erdirsin.turgut beylemi denemistin yine?
DAHA BİZ 2 aylık OLDUK RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHİnşallah cnm senin kaç haftalık oldu
Ewet canım normal öyle durumlarda hemen yatya kızlar artık sizide sıktım habire sorularımla falan biliyorum ama az önce sol kasığıma ani bi saplanma oldu birden ama çok keskindi çok korktum böle olan oldumu içinizde yani normalmi acaba
Amin canım inşallahDAHA BİZ 2 aylık OLDUK RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH
Ahh canım okadar çok oldu ki o saplanmalardan:)ya kızlar artık sizide sıktım habire sorularımla falan biliyorum ama az önce sol kasığıma ani bi saplanma oldu birden ama çok keskindi çok korktum böle olan oldumu içinizde yani normalmi acaba
Tşk ederim. Sabah 8 hücreli imiş ancak transfer öğleden sonra olduğu için transfer gerçekleşene kadar 12 hücreli olmuş. Herkes sağlıkla kucağına alır inşallah.canım mrb transferin hayırlı olsun rabbim avladını almayıda nasip etsin maşallah embriyolarında ne güzel bölünmüşler hiç duymamıştım 3.gün 12 hücre
Aman Allah korusun canım dün gittik ancak çok moralim bozuldu tek kese gördük çok şükür 2. kan degerim yüksek cikmisti ya dr.ikiz olsa sorun yoktu ancak tek kese de 2 katından fazla katlanmış olması biraz endişe verici dedi tüm moralim sıfırlandi orada ağlamaya başladım haftaya cuma kesinleşir o zamana kadar bekleyelim dedi bakalım inşallah kalp atışını duyarız da sevincim yarım kalmaz :-(Ç
ÇOK ŞÜKÜR ARKADAŞIM IYIZ BİRZ LEKEM GELDI TURGUT BEYI ARADIM KORKMA DEDI KALP ATIŞINIDA FELAN DİNLEYİNCE RAHATLADIK JEL VERDI ONU KULLANIYORUM NASIL GÖRDÜN MÜ KESEYI
Canım yazdım yukarıda biraz sıkıntılıyım.
İNŞALLAH DUYARSIN ARKADAŞIM BEBİŞİN SENİNLE SAĞ ELİNİ AÇ AYETEL KÜRSÜYÜ OKU OKU KARNINA SÜR RABBİMİN İZNİYLE KÜÇÜK BEBİŞ BİZLE OLUR İNŞALLAH DUA ETMEKTEN BAŞKA ELİMİZDEN BİRŞEY GELMEZAman Allah korusun canım dün gittik ancak çok moralim bozuldu tek kese gördük çok şükür 2. kan degerim yüksek cikmisti ya dr.ikiz olsa sorun yoktu ancak tek kese de 2 katından fazla katlanmış olması biraz endişe verici dedi tüm moralim sıfırlandi orada ağlamaya başladım haftaya cuma kesinleşir o zamana kadar bekleyelim dedi bakalım inşallah kalp atışını duyarız da sevincim yarım kalmaz :-(
Cnm nebiliyim bana drun dedikleri tuaf geldi degerin düsuk ciksa sorunda yuksek cikinca neden sorun olsun.tmm hadi yüksek cikinca dıs gebelik olabilir diye düşunse oda yok keseyi görmüs çünku.sen bosuna moralini bozma.bu degerle bebisin seninle gör bak.neyden şüphelendi peki dr söylemedimi?Aman Allah korusun canım dün gittik ancak çok moralim bozuldu tek kese gördük çok şükür 2. kan degerim yüksek cikmisti ya dr.ikiz olsa sorun yoktu ancak tek kese de 2 katından fazla katlanmış olması biraz endişe verici dedi tüm moralim sıfırlandi orada ağlamaya başladım haftaya cuma kesinleşir o zamana kadar bekleyelim dedi bakalım inşallah kalp atışını duyarız da sevincim yarım kalmaz :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?