Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Umutun ikizlerimi olcak??ay cok sevindim.cnm sende hamileymisin gözun aydin allah tamanina erdirsin.turgut beylemi denemistin yine?
canım değerleri yüksek çıkınca öle tahmin ettim ve halada öle olduğuna inanıyorum rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın inş
evet canım turgut beyde ikinci denememi yaptım ama hamilelik kanda çıktı değerlerim çok düşük başladı kesinleşen bişi yok henüz perşembe belli olur dedi turgut bey bende durumlar böle sen ne durumdasın geçen bulantıları sormuştun acaba dedim kardelendemi hamiş innşşşşş

Canım yazdım yukarıda biraz sıkıntılıyım.
canım bence merak etme en azından bi bebeğin seninle ama ben ilk usg olduğu için ikinci kesenin gözükmediğini ikincinin cuma görüneceğini düşünüyorum bu şekilde çok duydum çünkü
rabbim hayırlısını versin
inanki daha bi hohhhh tamamdır bu iş diyemiyoruz işte napalım tüp olunca vede bukadar bekleyince böle oluyo demekki

Canım yazdım yukarıda biraz sıkıntılıyım.
canım bence merak etme en azından bi bebeğin seninle ama ben ilk usg olduğu için ikinci kesenin gözükmediğini ikincinin cuma görüneceğini düşünüyorum bu şekilde çok duydum çünkü
rabbim hayırlısını versin
inanki daha bi hohhhh tamamdır bu iş diyemiyoruz işte napalım tüp olunca vede bukadar bekleyince böle oluyo demekki

kızlar net gidip geliyo bikaç gündür alıntılar fazla oluyo yanlışlıkla
bu arada bende ilk bekleyişler başladı biraz göğsümda ağrı oluyo seviniyorum sonra hafifliyo geçiyo hemen bişi var acaba diyom ne kadar stresli bi dönemmiş eşim diyo rabbim daim ederse 9 ay senle nasıl geçecek diye bende düşünmüyo değilim keşke tavuklar gibi 30 mü 40 gündemi ne çıkıyo civcivler bizdede öle olsa diyom hemen bebişleri alsak ne güzel olur

Canım benimde ilk tek kese göründü ikinci kese 6+5 te göründü canını sıkma sakin normal yani

Son düzenleme:
Söylemedi canım bende hevesle gittim böyle bir şey duyunca şok oldum inşallah kalp atışını duyarım arkadaşım dua et lütfen.

Aynen canım ya sürekli bir acaba vardı içimizde Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın inşallah senin bebisinde sana sımsıkı tutunacak inanıyorum.

Canım benimde ilk tek kese göründü ikinci kese 6+5 te göründü canını sıkma sakin normal yani
Ayy inşallah kuşum bizim olsun da tek çift farketmez bi terslik olmasın yeter bir türlü rahatlayamiyoruz Rabbim beterinden korusun yine de Hamdolsun. Bide canım senin dondurulmuş muydu? Gebelik haftası hesabı tüpbebekte farklı oluyormuş merkezden bugün bana transfer tarihinden itibaren 17 gün geriye gidip o şekilde hesap yapın dediler. Öyle olunca 5 haftalik oluyor.

gözün aydın canım benimmmm çok mutlu oldum inanki rabbim daim etsin şekerim

Aynen canım ya sürekli bir acaba vardı içimizde Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın inşallah senin bebisinde sana sımsıkı tutunacak inanıyorum.
allah razı olsun kardeşim inşallah bugünkü değerim 824.49 çıkmış 165den 3 gün içinde bu kadar katlamış iyice umutlanıyorum açıkçası

Canım moralini yüksek tut lütfen herşey yolunda gidecek ben inanıyorum

Canım bak gör seninkide ikiz benimde öyle olmuştu çünkü biri geriden geliyor :)Evet canım dondurulmustu normal gebelik gibi hesepliycaksin yani son adetine gore hesaplıyorsun.

Gözun aydın canım darısı kalp atışlarına inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…