- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #14.981
canım değerleri yüksek çıkınca öle tahmin ettim ve halada öle olduğuna inanıyorum rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın inşUmutun ikizlerimi olcak??ay cok sevindim.cnm sende hamileymisin gözun aydin allah tamanina erdirsin.turgut beylemi denemistin yine?
canım bence merak etme en azından bi bebeğin seninle ama ben ilk usg olduğu için ikinci kesenin gözükmediğini ikincinin cuma görüneceğini düşünüyorum bu şekilde çok duydum çünküCanım yazdım yukarıda biraz sıkıntılıyım.
canım bence merak etme en azından bi bebeğin seninle ama ben ilk usg olduğu için ikinci kesenin gözükmediğini ikincinin cuma görüneceğini düşünüyorum bu şekilde çok duydum çünküCanım yazdım yukarıda biraz sıkıntılıyım.
Canım benimde ilk tek kese göründü ikinci kese 6+5 te göründü canını sıkma sakin normal yaniAman Allah korusun canım dün gittik ancak çok moralim bozuldu tek kese gördük çok şükür 2. kan degerim yüksek cikmisti ya dr.ikiz olsa sorun yoktu ancak tek kese de 2 katından fazla katlanmış olması biraz endişe verici dedi tüm moralim sıfırlandi orada ağlamaya başladım haftaya cuma kesinleşir o zamana kadar bekleyelim dedi bakalım inşallah kalp atışını duyarız da sevincim yarım kalmaz :-(
Söylemedi canım bende hevesle gittim böyle bir şey duyunca şok oldum inşallah kalp atışını duyarım arkadaşım dua et lütfen.Cnm nebiliyim bana drun dedikleri tuaf geldi degerin düsuk ciksa sorunda yuksek cikinca neden sorun olsun.tmm hadi yüksek cikinca dıs gebelik olabilir diye düşunse oda yok keseyi görmüs çünku.sen bosuna moralini bozma.bu degerle bebisin seninle gör bak.neyden şüphelendi peki dr söylemedimi?
Aynen canım ya sürekli bir acaba vardı içimizde Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın inşallah senin bebisinde sana sımsıkı tutunacak inanıyorum.canım bence merak etme en azından bi bebeğin seninle ama ben ilk usg olduğu için ikinci kesenin gözükmediğini ikincinin cuma görüneceğini düşünüyorum bu şekilde çok duydum çünkü
rabbim hayırlısını versin
inanki daha bi hohhhh tamamdır bu iş diyemiyoruz işte napalım tüp olunca vede bukadar bekleyince böle oluyo demekki
Ayy inşallah kuşum bizim olsun da tek çift farketmez bi terslik olmasın yeter bir türlü rahatlayamiyoruz Rabbim beterinden korusun yine de Hamdolsun. Bide canım senin dondurulmuş muydu? Gebelik haftası hesabı tüpbebekte farklı oluyormuş merkezden bugün bana transfer tarihinden itibaren 17 gün geriye gidip o şekilde hesap yapın dediler. Öyle olunca 5 haftalik oluyor.Canım benimde ilk tek kese göründü ikinci kese 6+5 te göründü canını sıkma sakin normal yani
gözün aydın canım benimmmm çok mutlu oldum inanki rabbim daim etsin şekerimKızlar bugün kesemizi gördük çok şükür Allahım herkese nasip etsin. Ben reglim gecikince bi problem var diye TUrgut beyden almıştım randevuyu ona gittik haftaya da görelim dedi inş kalp atışlarını da duyarım dua edin
allah razı olsun kardeşim inşallah bugünkü değerim 824.49 çıkmış 165den 3 gün içinde bu kadar katlamış iyice umutlanıyorum açıkçasıAynen canım ya sürekli bir acaba vardı içimizde Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın inşallah senin bebisinde sana sımsıkı tutunacak inanıyorum.
Canım moralini yüksek tut lütfen herşey yolunda gidecek ben inanıyorumAman Allah korusun canım dün gittik ancak çok moralim bozuldu tek kese gördük çok şükür 2. kan degerim yüksek cikmisti ya dr.ikiz olsa sorun yoktu ancak tek kese de 2 katından fazla katlanmış olması biraz endişe verici dedi tüm moralim sıfırlandi orada ağlamaya başladım haftaya cuma kesinleşir o zamana kadar bekleyelim dedi bakalım inşallah kalp atışını duyarız da sevincim yarım kalmaz :-(
Allahın izniyle kalp atışlarını duyarsın canımKızlar bugün kesemizi gördük çok şükür Allahım herkese nasip etsin. Ben reglim gecikince bi problem var diye TUrgut beyden almıştım randevuyu ona gittik haftaya da görelim dedi inş kalp atışlarını da duyarım dua edin
Canım bak gör seninkide ikiz benimde öyle olmuştu çünkü biri geriden geliyor :)Evet canım dondurulmustu normal gebelik gibi hesepliycaksin yani son adetine gore hesaplıyorsun.Ayy inşallah kuşum bizim olsun da tek çift farketmez bi terslik olmasın yeter bir türlü rahatlayamiyoruz Rabbim beterinden korusun yine de Hamdolsun. Bide canım senin dondurulmuş muydu? Gebelik haftası hesabı tüpbebekte farklı oluyormuş merkezden bugün bana transfer tarihinden itibaren 17 gün geriye gidip o şekilde hesap yapın dediler. Öyle olunca 5 haftalik oluyor.
Gözun aydın canım darısı kalp atışlarına inşallah:)Kızlar bugün kesemizi gördük çok şükür Allahım herkese nasip etsin. Ben reglim gecikince bi problem var diye TUrgut beyden almıştım randevuyu ona gittik haftaya da görelim dedi inş kalp atışlarını da duyarım dua edin
Canım umutlan tabi gayet güzel yükselmiş:)allah razı olsun kardeşim inşallah bugünkü değerim 824.49 çıkmış 165den 3 gün içinde bu kadar katlamış iyice umutlanıyorum açıkçası
perşembeyi iple çekiyorum resmen çok heyecanlıyım canım yaaaCanım umutlan tabi gayet güzel yükselmiş:)
Canım tatlı heycanlar senin adına çok sevindim:)perşembeyi iple çekiyorum resmen çok heyecanlıyım canım yaaa
Maşallah canım. Çok güzel artmış inşallah sıkı sıkı tıtunuyor bebişin annesine RAbbim umudunu söndürmesinallah razı olsun kardeşim inşallah bugünkü değerim 824.49 çıkmış 165den 3 gün içinde bu kadar katlamış iyice umutlanıyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?