Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar Günaydın. Hoca Crinone % 8 Jel yazmıştı. Bu jel uygulanırken 2 dk yatıp, 10 dk yürümem söylendi. Fakat yürüme esnası ve sonrasında büyük bir kısmı dışarı çıkıyor. Bu durumun sakıncası var mı? Yada sürekli yatsam daha mı iyi olur? Tecrübesi bilgisi olan var mı? Şimdiden tşk ederim.

Evet çıkıyor bu normal sen doktorun dediği gibi uygula mutlaka

Merhaba arkadaşlar bebisini bekleyenlere hasretin bitmesini ümitle dua edenlerin gönlünden geçene kavuşmasını dilerim.

Esimle bizde Dr turgut beye on gorusmeye gittik benim için kandan üç değere bakıldı bide yumurta kontrolü yapıldı eşime de test yapılacaktı ama haftaya kaldi onun için net bi cevap alamadık sorunumuz hakkında size süreç normal mi ve bundan sonraki adımlar ne diye sormak istedim hepinize şimdiden tesekkurler

canım girmiş olduğunuz yolda rabbim mutlu sona ulaştırsın inş
sen turgut beye bırak canım o zaten ne gerekiyosa söleyip yönlendiriyo tüp bebek mi aşılamamı yumurta takibimi artık dr karar verir

Arkadaşlar bize verilen belgede Lazer PZD yapıldı diyor. Bu işlem hakkında bilgisi olan var mı? Acaba embriyonun rahime tutunabilmesi için embriyoya çizik atılması işlemi mi? Bilmediğimden soruyorum. Tşk ederim.

Son düzenleme:
evet canım bende de yazıyo sanırım herkesde yazıyo ama hiç bi fikrim yok o konuda

embriyonun etrafındaki zarı soyuyorlar lazerle heralde tutunmayı artıran bir işlem transferin yapıldı gün sayıyorsun heralde hayırlı olsun güzel haberler alırız inş

Evet yarıladık çok şükür nasipse oğlumuz olcak Allah kısmet ederse bu ara hep erkek haberleri alıyoruz Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş
amin canım bizlerde görürüz inş o günleri oğluşununda bahtı açık olsun sana vatanına hayırlı evlat olsun canım bize ne kolay geçiyo zaman başkasının hamişliği ama kendimize gelince hergün bi telaş içinde

Arkadaşlar merb bende bu ay yumurta toplattim 4ebriyom donduruldu PGS yaptiran varmı 7kez düşük yaptım Turgut bey tüp bebek deneyelim dedi normal yolla kalıyorum ama sıkıntı oluyor bide transferde bayiltiyormu nasıl yapıyor aralıkta transfer

Hayırlı olsun arkadaşım ttansfer bilincin yerinde olarak yapılıyor çok kısa sürüyor zaten şimdiden inşallah güzel habeerler alırsın umuduyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…