Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kizlar acil sizden cvp bekliyorum.ben bu ay tedaviye baslicam.turbey bey yumurta takibine kac gunde bir cagiriyor.iki yumurta takibi arasinda 4-5 gun oluyormu?uc dort gunlugune is nedeniyle il disina gitmemiz gerekiyor.yumurta takibi iki gunde bir olursa gidemicem gibi.cvb yazarsaniz sevinirim

Toplam 7-10 gün iğne kullanıyorsun. Ben üç kez gittim...4. Gittiğimde de opu oldu..

Biraz anlatirmisiniz ben cok heyecanliyim.İlk gun gidicem simdi muyene edeck ilaclari yazacak.kac tane ilac kac tane igne var.gobektenmi kalcadanmi yapacam?sabahmi aksaammi yapmam gerekiyor?ayni saatlerdemi yapmam lazim?birde bu ilaclari uygun fiyata veren bildiginiz eczane varmi?cok soru sordum kussra bakmayin merakimi maruz görun:)

Canım o senin yumurtalarının gelişimine göre değişir.. Beni de iki defa çağırdı. Üçüncü de opu dedi. .. Hadi hayırlı olsun..

🌸🌸🌸

Kizlar hamisler neden kimse girmiyor sorular sormak istiyorum gun icerisinde neler yapiyor sunuz ben evde hapis gibi yatiyirum yolculuga falan gitmenin yurumenin zarari olurmu aca ba bebis leri mize lutfen aydinlatin beni

Kizlar hamisler neden kimse girmiyor sorular sormak istiyorum gun icerisinde neler yapiyor sunuz ben evde hapis gibi yatiyirum yolculuga falan gitmenin yurumenin zarari olurmu aca ba bebis leri mize lutfen aydinlatin beni

Ilk 15 gun hicbir yere gitmedim.sonrasinda arabayla yarim saatlik mesafelere gidip geldim.son 2 aydir gunluk 10 dk kdr yavas yavas yuruyusler yapiyorum.

Evett nerdesiniz hamisler.hamis olunca girmez oldular artik.banada yardim edin sorum cvbsz kaldi

2 3 gunde bir kontrol icin gittim canim. 4. Gittigimde opu oldum

Kişiden kişiye değişir mi bilmem ama sadece iğne versi göbekten. Her akşam aynı saatte yaptım. Hep aslan eczanesinden aldık. Ama daha uygun fiyata veren var mıdır bilmem

Ne kadarlıksın bilmiyorum ama kendini çok zorlama benim günler zor geçiyor kanamalarım bar be sürekli yatıyorum malesef. İnşallah sizde olmaz ama kendinizi yoracak zorlayacak hiçbirşey yapmayın

Yadde cigim ben 7haftaligim sen ne kadarlik sin kana ma neden oluyor aca ba birde hangi doktora devam ediyor sun sen canim

10. Haftaya girdik tatlım kanamanın sebebini bilmiyorum doktorda bişey söylemedi şundan bundan olur diye bazı hamilelerde olabiliyor dedi clexane dan dolayı zor duruyo kanama malesef. Memlekette gidiyorum doktora zaten bu şekilde yola çıkıp turgut beye sede gidemiyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…