- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.501
Gelincik memorial hakkında hiç bir bilgim yok. Ama Acıbadem'de lab Turgut beyin muayenehanenin yan tarafında. Ben son derece güveniyorum Acıbadem'e ve Turgut beye. Ama tabiki 45 dk oturup açıklama yapacak zamanı yok. Aylardır hastasıyım 10 dk oldu en fazla açıklaması :) hayırlısı olsun..
🌸🌸🌸[
Sağol canım cevabın için bugün haftasonu olduğu içinmi okadar kalabalıktı acaba yoksa hep okadar kalabalık mı olur canım ?
Gelincik memorial hakkında hiç bir bilgim yok. Ama Acıbadem'de lab Turgut beyin muayenehanenin yan tarafında. Ben son derece güveniyorum Acıbadem'e ve Turgut beye. Ama tabiki 45 dk oturup açıklama yapacak zamanı yok. Aylardır hastasıyım 10 dk oldu en fazla açıklaması :) hayırlısı olsun..
🌸🌸🌸[
Sağol canım cevabın için bugün haftasonu olduğu içinmi okadar kalabalıktı acaba yoksa hep okadar kalabalık mı olur canım ?
Her zaman kalabalık ama yakın şehirlerden gelenler olduğu için cmt daha yoğun tabi..
🌸🌸🌸
Kizlar acil sizden cvp bekliyorum.ben bu ay tedaviye baslicam.turbey bey yumurta takibine kac gunde bir cagiriyor.iki yumurta takibi arasinda 4-5 gun oluyormu?uc dort gunlugune is nedeniyle il disina gitmemiz gerekiyor.yumurta takibi iki gunde bir olursa gidemicem gibi.cvb yazarsaniz sevinirim
Toplam 7-10 gün iğne kullanıyorsun. Ben üç kez gittim...4. Gittiğimde de opu oldu..
Kizlar acil sizden cvp bekliyorum.ben bu ay tedaviye baslicam.turbey bey yumurta takibine kac gunde bir cagiriyor.iki yumurta takibi arasinda 4-5 gun oluyormu?uc dort gunlugune is nedeniyle il disina gitmemiz gerekiyor.yumurta takibi iki gunde bir olursa gidemicem gibi.cvb yazarsaniz sevinirim
Arcabalim Tsk ederim cvb verdigin icin.neyse is kalir heralde arasi kisa olursa gidemem.bebis daha onemli sonucta:)
Kizlar hamisler neden kimse girmiyor sorular sormak istiyorum gun icerisinde neler yapiyor sunuz ben evde hapis gibi yatiyirum yolculuga falan gitmenin yurumenin zarari olurmu aca ba bebis leri mize lutfen aydinlatin beni
Evett nerdesiniz hamisler.hamis olunca girmez oldular artik.banada yardim edin sorum cvbsz kaldi
Kizlar acil sizden cvp bekliyorum.ben bu ay tedaviye baslicam.turbey bey yumurta takibine kac gunde bir cagiriyor.iki yumurta takibi arasinda 4-5 gun oluyormu?uc dort gunlugune is nedeniyle il disina gitmemiz gerekiyor.yumurta takibi iki gunde bir olursa gidemicem gibi.cvb yazarsaniz sevinirim[/QUOTE. Adetin 2. Günü gidince turgut bey ilacını veriyo dozunu ayarlıyo ilk olduğu için 4-5 gün sonra gelin diyo çünkü yumurtalar yeni oluşmaya başlıyor ama sonrakilerde beni hep gün aşırı çağırdı bu arada doz ayarlaması yapabiliyo. Azaltmak ya da artırmak gibi ne gün gideceğini söylüyor zaten ama kişiye göre de değişebilir tabi. Yumurtaların gelişimi farklı oluyo bunun için çatlatma önleyici iğne veriyo ki çabuk gelişeler çatlamasın beklesin yumurtalar yeteri kadar olgunlaşınca çatlatma iğnesini vurduruyo ve saat veriyo yum. Toplama için saati önemli geç kalmayın diyolar.
Biraz anlatirmisiniz ben cok heyecanliyim.İlk gun gidicem simdi muyene edeck ilaclari yazacak.kac tane ilac kac tane igne var.gobektenmi kalcadanmi yapacam?sabahmi aksaammi yapmam gerekiyor?ayni saatlerdemi yapmam lazim?birde bu ilaclari uygun fiyata veren bildiginiz eczane varmi?cok soru sordum kussra bakmayin merakimi maruz görun:)
Kizlar hamisler neden kimse girmiyor sorular sormak istiyorum gun icerisinde neler yapiyor sunuz ben evde hapis gibi yatiyirum yolculuga falan gitmenin yurumenin zarari olurmu aca ba bebis leri mize lutfen aydinlatin beni
Yadde cigim ben 7haftaligim sen ne kadarlik sin kana ma neden oluyor aca ba birde hangi doktora devam ediyor sun sen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?