- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.021
Tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alıp yavrum kavusursunÇok teşekkürler inşallah iyi olur sonuç dualarinizi eksik etmeyin nolur çok heyecanlıyım
Tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alıp yavruna kavusursun
Canım henüz doktora gitmedim şimdilik iyiyim ve kaygiliyim kalp atışını duyabilecek miyiz diye şu an daha erken sanırım bugün 5+2 olduk sen nasılsın oglus oluyormuş maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.nasıl gidiyor umarım her şey yolundadır
benim de öyle oldu :)Canım benimde ilk tek kese göründü ikinci kese 6+5 te göründü canını sıkma sakin normal yani
umutlan bence 147 iken doktorum yüzde yüz hamilesin demişti turgut bey de ne kadar olumsuz bakıor senin ki ikiz canımallah razı olsun kardeşim inşallah bugünkü değerim 824.49 çıkmış 165den 3 gün içinde bu kadar katlamış iyice umutlanıyorum açıkçası
inş iki keseyide görürsün inş evet biraz erken kaygılar hep oluyor sona iyi olur inşCanım henüz doktora gitmedim şimdilik iyiyim ve kaygiliyim kalp atışını duyabilecek miyiz diye şu an daha erken sanırım bugün 5+2 olduk sen nasılsın oglus oluyormuş maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
tekrarlayan düşüklerde en mantıklısı sanırım bende öyle yapılmadı kişiye göre tedavi değişir hayırlı olur inşAceba aranızda embriyo genetik incelemesi yaptıran varmi??? Esimle bende bozukluk yok ama Turgut bey inceletelim dedi
canım zaten normal yollada hamile kalıyormuşsun şimdi daha kaliteli emriyo olacak yakında hamilelilik müjdesi verirsin inşİnşallah canim dua et inşallah süreç çok zor geçiyor halen agrim var toplamadan dolayı bide urfadan geliyorum ailem kayseride aralıkta transfer gelicem inşallah
Canim yptirirsanda güvendiğin hijyenik bir yer olmasi gerekir ama en guzeli kendin yap derimKızlar bişey sorucam hamilelik öncesi lazere gidiyordum şimdi tabikide hamile kalınca bitti internetten bakıyordum kimisi ağda yaptırmayın felan yazmış önerileriniz war mı acaba
Tedavin hayirli olsun hersey gönlünüzce olsun insallahAmiinn inşallah canım tabiki mujdemi vercem allahın izniyle olsun sende sağlıkla bebisini kucağına al inşallah bu arada ikizmi tekmi bilmiyorum ama hayırlı evlat olsun
Canim hiç korkma Allahın izniyle herşey yolundadir Allahım kimseyi korktugu yere ugratmasin dualarimiz seninle.Söylemedi canım bende hevesle gittim böyle bir şey duyunca şok oldum inşallah kalp atışını duyarım arkadaşım dua et lütfen.
Güwendiğim yer war canım kendim hiç yapmadım yapamamda sanırım artık bakıcam çaresineCanim yptirirsanda güvendiğin hijyenik bir yer olmasi gerekir ama en guzeli kendin yap derim
ikiz miiumutlan bence 147 iken doktorum yüzde yüz hamilesin demişti turgut bey de ne kadar olumsuz bakıor senin ki ikiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?