Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Aceba aranızda embriyo genetik incelemesi yaptıran varmi??? Esimle bende bozukluk yok ama Turgut bey inceletelim dedi

inş iki keseyide görürsün inş evet biraz erken kaygılar hep oluyor sona iyi olur inş

İnşallah canim dua et inşallah süreç çok zor geçiyor halen agrim var toplamadan dolayı bide urfadan geliyorum ailem kayseride aralıkta transfer gelicem inşallah

Son düzenleme:
İnşallah canim dua et inşallah süreç çok zor geçiyor halen agrim var toplamadan dolayı bide urfadan geliyorum ailem kayseride aralıkta transfer gelicem inşallah
canım zaten normal yollada hamile kalıyormuşsun şimdi daha kaliteli emriyo olacak yakında hamilelilik müjdesi verirsin inş

Kızlar bişey sorucam hamilelik öncesi lazere gidiyordum şimdi tabikide hamile kalınca bitti internetten bakıyordum kimisi ağda yaptırmayın felan yazmış önerileriniz war mı acaba

Amiinn inşallah canım tabiki mujdemi vercem allahın izniyle olsun sende sağlıkla bebisini kucağına al inşallah bu arada ikizmi tekmi bilmiyorum ama hayırlı evlat olsun

Kızlar bişey sorucam hamilelik öncesi lazere gidiyordum şimdi tabikide hamile kalınca bitti internetten bakıyordum kimisi ağda yaptırmayın felan yazmış önerileriniz war mı acaba
Canim yptirirsanda güvendiğin hijyenik bir yer olmasi gerekir ama en guzeli kendin yap derim

umutlan bence 147 iken doktorum yüzde yüz hamilesin demişti turgut bey de ne kadar olumsuz bakıor senin ki ikiz canım
ikiz mii ilahi gizem kız güldürdün beni şekerim
ama böle düşünmene çok sevindim canım bakalım perşembe keseyi görebilecekmiyiz

Arkadaslar sağlık ocağına hamile kaydinizi
Yaptirdin iz mi.ben dun yaptırdım bu hafta gidip kan tahlili yaptircam tam kan sayımı vs.ve daha önce gittiğimde 8 kutu cleksan iğneyi ücretsiz verdiler sanırım hamileler için böyle imkanlar var.bilginiz olsun ilgilenirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…