- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.041
canım ya Allah söyletmiş gibi 2-3 hafta önce beni biri aradı sağlık ocağından arıyorum gebeliğiniz var mı dedi yok dedim ben de olursa haber vermeniz gerekiyor dedi. benim de gitmem lazım sanırım ama hele bir kalp atışımızı duyalım inşallah. kime başvuruyoruz aile hekimimize mi? öyle her hafta gitmek mi gerekiyormuş ben hafta içi izin alamam çokArkadaslar sağlık ocağına hamile kaydinizi
Yaptirdin iz mi.ben dun yaptırdım bu hafta gidip kan tahlili yaptircam tam kan sayımı vs.ve daha önce gittiğimde 8 kutu cleksan iğneyi ücretsiz verdiler sanırım hamileler için böyle imkanlar var.bilginiz olsun ilgilenirseniz
Aile hekiminizin hemşire si ilgileniyor .sanirum haftalik değil de aşı vs tahlil zamanları geldikçe gidiliyor.vitamin vs gibi gerekli ilaçları da ücretsiz veriyorlarcanım ya Allah söyletmiş gibi 2-3 hafta önce beni biri aradı sağlık ocağından arıyorum gebeliğiniz var mı dedi yok dedim ben de olursa haber vermeniz gerekiyor dedi. benim de gitmem lazım sanırım ama hele bir kalp atışımızı duyalım inşallah. kime başvuruyoruz aile hekimimize mi? öyle her hafta gitmek mi gerekiyormuş ben hafta içi izin alamam çok
aile hekimine gittim kan tahlili falan yaptırıyorum vitamin için ilaçlarımı yazdırıyorum kilo takibi vs sürekli gitmiyorum onlar arıyor zaten ayda bir falan tetanoz aşısı için çağırdılar enson ...minik doğunca onun aşıları falanda var tabicanım ya Allah söyletmiş gibi 2-3 hafta önce beni biri aradı sağlık ocağından arıyorum gebeliğiniz var mı dedi yok dedim ben de olursa haber vermeniz gerekiyor dedi. benim de gitmem lazım sanırım ama hele bir kalp atışımızı duyalım inşallah. kime başvuruyoruz aile hekimimize mi? öyle her hafta gitmek mi gerekiyormuş ben hafta içi izin alamam çok
Ben aralık da gidicem sağlık ocağına ama hiç duymadım öyle bir şey cumartesi günü acıbadem de kontrole gidicem sorarım ordakilereKızlar bizim burdaki aile hekiminin hemşire si tüp bebek yaptiranlarin daha doğrusu tüp bebeği uygulayan doktorun hastalarina tetanos aşısı onermedigi söyledi bizimde dojtora danışıp öyle yaptirmamiz gerektiğini söyledi sizlerde böyle bişey duydunuzmu ulasabilirsem bende turgut beye sorcam sanirim haftaya aile hekimligine cagiracaklar.
Hemşire dün bana doktoruna sor yaptı derse 5.ayda tetanoz aşısı yapcaz demişti.Kızlar bizim burdaki aile hekiminin hemşire si tüp bebek yaptiranlarin daha doğrusu tüp bebeği uygulayan doktorun hastalarina tetanos aşısı onermedigi söyledi bizimde dojtora danışıp öyle yaptirmamiz gerektiğini söyledi sizlerde böyle bişey duydunuzmu ulasabilirsem bende turgut beye sorcam sanirim haftaya aile hekimligine cagiracaklar.
EVET CANIM YA BİR SORDA BİZİ DE BİLĞİLENDİRİRSEN SEVİNİRİMBen aralık da gidicem sağlık ocağına ama hiç duymadım öyle bir şey cumartesi günü acıbadem de kontrole gidicem sorarım ordakilere
İLK DEFA DUYUYORUM BÖYLE BİRŞEY ZATEN CANIM TÜP BEBEKDE NORMAL BİR GEBELİKTEN FARK YOK TAMAM BİRAZ DİKKAT ETMEK GEREKİRDE ÇOK ENTERASAN GELDİ BANAKızlar bizim burdaki aile hekiminin hemşire si tüp bebek yaptiranlarin daha doğrusu tüp bebeği uygulayan doktorun hastalarina tetanos aşısı onermedigi söyledi bizimde dojtora danışıp öyle yaptirmamiz gerektiğini söyledi sizlerde böyle bişey duydunuzmu ulasabilirsem bende turgut beye sorcam sanirim haftaya aile hekimligine cagiracaklar.
Kızlar bizim burdaki aile hekiminin hemşire si tüp bebek yaptiranlarin daha doğrusu tüp bebeği uygulayan doktorun hastalarina tetanos aşısı onermedigi söyledi bizimde dojtora danışıp öyle yaptirmamiz gerektiğini söyledi sizlerde böyle bişey duydunuzmu ulasabilirsem bende turgut beye sorcam sanirim haftaya aile hekimligine cagiracaklar.
Amin canım Allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm.Canim hiç korkma Allahın izniyle herşey yolundadir Allahım kimseyi korktugu yere ugratmasin dualarimiz seninle.
Dualar seninle Arkadaşım. Lütfen olumsuz düşünceleri çıkar kafandan . Herşeyin hayırlısı olur İnşallah.kızlar bugün çok kötü bi gün geçirdim sabah şiddetli bi ağrıyla uyandım kalkar kalkmaz kanamam oldu hemen turgut beyin yanına gittik yine keseyi göremedi çok üzgünüm büyüklü küçüklü pıhtılarda geldi dr daha küçük olabilir kese için dedi bhcg bakıldı 825 olan değer 3 gün sonra 1500 olmuş iki kat bile artmamış üç günde bide kesede 1500 olduğu halde gözükmedi betada düşüyor sanırım çok üzgünüz napacamı bilmiyorum dua edin ne olur
çok sağol canım ama moral bozukluğu öle bi safhaya ulaştıki baş ağrısı falan çok kötüyüm açıkçası belki de pıhtılarla düştü bebek bilemiyorumDualar seninle Arkadaşım. Lütfen olumsuz düşünceleri çıkar kafandan . Herşeyin hayırlısı olur İnşallah.
Düşük yok, düşük yok sil düşüncelerinden. Bende heyecanla transferin 10. gününü bekliyorum. Seni çok iyi anlıyorum amma lütfen stres yapma.çok sağol canım ama moral bozukluğu öle bi safhaya ulaştıki baş ağrısı falan çok kötüyüm açıkçası belki de pıhtılarla düştü bebek bilemiyorum
canim duruyordur ins selcenaydada oyle pihti olmustu kesyi gordu doktor sonra deger artisi bendede iki katindan azdi 20ilk bakildiginda 182 sonra 300lu biseydi sanurim hayirlisi artikkızlar bugün çok kötü bi gün geçirdim sabah şiddetli bi ağrıyla uyandım kalkar kalkmaz kanamam oldu hemen turgut beyin yanına gittik yine keseyi göremedi çok üzgünüm büyüklü küçüklü pıhtılarda geldi dr daha küçük olabilir kese için dedi bhcg bakıldı 825 olan değer 3 gün sonra 1500 olmuş iki kat bile artmamış üç günde bide kesede 1500 olduğu halde gözükmedi betada düşüyor sanırım çok üzgünüz napacamı bilmiyorum dua edin ne olur
simdi kanaman varmi bide kac gunluk oldun canimçok sağol canım ama moral bozukluğu öle bi safhaya ulaştıki baş ağrısı falan çok kötüyüm açıkçası belki de pıhtılarla düştü bebek bilemiyorum
Geçmiş olsun canim kötü bir artış degil bence turgut bey tam olarak dedi yükselişi kötümu buldukızlar bugün çok kötü bi gün geçirdim sabah şiddetli bi ağrıyla uyandım kalkar kalkmaz kanamam oldu hemen turgut beyin yanına gittik yine keseyi göremedi çok üzgünüm büyüklü küçüklü pıhtılarda geldi dr daha küçük olabilir kese için dedi bhcg bakıldı 825 olan değer 3 gün sonra 1500 olmuş iki kat bile artmamış üç günde bide kesede 1500 olduğu halde gözükmedi betada düşüyor sanırım çok üzgünüz napacamı bilmiyorum dua edin ne olur
Tatlım moralini bozma ben 5.haftaya girdim keseyi görmeye gittim keseyi gördük ertesi gün akşam beni acile zor yetiştirdiler ve benden bebeğe ve kesesine benzer kocaman birşey düştü ben dedim yani gitti bebek sabaha kadar 1paket sigara bitirdim ama bebek benimleymiş içerde kanama başlamıştı demem o ki dur acele etme kötü düşünme lütfen herşey yoluna girecekkızlar bugün çok kötü bi gün geçirdim sabah şiddetli bi ağrıyla uyandım kalkar kalkmaz kanamam oldu hemen turgut beyin yanına gittik yine keseyi göremedi çok üzgünüm büyüklü küçüklü pıhtılarda geldi dr daha küçük olabilir kese için dedi bhcg bakıldı 825 olan değer 3 gün sonra 1500 olmuş iki kat bile artmamış üç günde bide kesede 1500 olduğu halde gözükmedi betada düşüyor sanırım çok üzgünüz napacamı bilmiyorum dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?