Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım tam iki katı olmayabilir % 60 ta yeterli doktor demişti bana birde koyu kahve kanama degilse korkma kırmızı ise rahim kalınlığı atar çok ilaç kullandigimiz için fazla kalinlasiyor inşallah seninledir bebiisin

ARKADAŞIM BEBİŞ SENİNLE ÖYLE ÇOK YIPRATMA KENDİNİ BAK KARNINDAKİ YAVRUNUDA ETKİLİYORSUN SANA DOKTOR HERŞEY BİTTİ DESE NEYSE AMA DAHA BİTMEDİ İNŞALLAH HADİ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BİZ YİNE SİZ HAKLISINIZ DERSİN BAK

evet canım seni biliyorum ama biz keseyide göremedik değerlerde katlamamış pek çok üzgünüz keseyi görseydik belki rahatlardık biraz 1500de görülmesi lazımmış belki bugün beta düşüşe geçti hiç bi fikrim yok kafam öle yorgunki test gününden beri bi belirsizlikle yaşıyoruz allah sonumuzu hayır etsin

canım okadarda artmamış ki bilemiyorum rabbime emanetiz bi günlük pedin ortasını doldurdu afedersin koyu kahveydi kanama drun ordada baya battı oralar sonrada akşamına kesildi bugünde dünde çok ağrım var

canım bilemiyorum ki yaaaa keseyi görmedik ağrılar devam bu şekilde olurmu bilemiyorum ama dua bekliyorum sizlerden

canım herşeyin hayırlısı sen kendine ve bebeğe dua et yolundadır inş nazlı nazlı geliyor bakalım
valla öle canım ne kadar stres yaptık anlatamam ben eşime çok üzüldüm ağladı biraz hiiiiiiç huyu değildir daha hüzünlendiğini bile görmedim diyebilirim ama tabi hayırlısı bakalım çok sağolun desteğiniz için

çok zor süreç hepimiz geçtik geçiyoruz tabi eşlerede zor ya ağlamayın Allah büyüktür perşembe sanırım kontrolun o gün görünür kese inş

Sakın ne kafanı yor ne kalbini nede bebeğini Allah ım inşallah gösterticek sana ne olur üzülme boşuna canını acıtma

çok zor süreç hepimiz geçtik geçiyoruz tabi eşlerede zor ya ağlamayın Allah büyüktür perşembe sanırım kontrolun o gün görünür kese inş
evet canım yarın bakalım artık inşş görünür buraya girince moralim daha da düzeliyo sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…