- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.061
ARKADAŞIM BEBİŞ SENİNLE ÖYLE ÇOK YIPRATMA KENDİNİ BAK KARNINDAKİ YAVRUNUDA ETKİLİYORSUN SANA DOKTOR HERŞEY BİTTİ DESE NEYSE AMA DAHA BİTMEDİ İNŞALLAH HADİ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BİZ YİNE SİZ HAKLISINIZ DERSİN BAKkızlar bugün çok kötü bi gün geçirdim sabah şiddetli bi ağrıyla uyandım kalkar kalkmaz kanamam oldu hemen turgut beyin yanına gittik yine keseyi göremedi çok üzgünüm büyüklü küçüklü pıhtılarda geldi dr daha küçük olabilir kese için dedi bhcg bakıldı 825 olan değer 3 gün sonra 1500 olmuş iki kat bile artmamış üç günde bide kesede 1500 olduğu halde gözükmedi betada düşüyor sanırım çok üzgünüz napacamı bilmiyorum dua edin ne olur
inşallah canım öledir ama hiç ümidim yokDualar seninle Arkadaşım. Lütfen olumsuz düşünceleri çıkar kafandan . Herşeyin hayırlısı olur İnşallah.
canım 3 günlük artış da 2 katı olmamış biz ona üzüldükcanim duruyordur ins selcenaydada oyle pihti olmustu kesyi gordu doktor sonra deger artisi bendede iki katindan azdi 20ilk bakildiginda 182 sonra 300lu biseydi sanurim hayirlisi artik
canım kanama akşamına durdu hemen dünde transferin 22. günüydüsimdi kanaman varmi bide kac gunluk oldun canim
değerler takılma dedi canım turgut bey ama keseyi şu gün oldu göremedikGeçmiş olsun canim kötü bir artış degil bence turgut bey tam olarak dedi yükselişi kötümu buldu
evet canım seni biliyorum ama biz keseyide göremedik değerlerde katlamamış pek çok üzgünüz keseyi görseydik belki rahatlardık biraz 1500de görülmesi lazımmış belki bugün beta düşüşe geçti hiç bi fikrim yok kafam öle yorgunki test gününden beri bi belirsizlikle yaşıyoruz allah sonumuzu hayır etsinTatlım moralini bozma ben 5.haftaya girdim keseyi görmeye gittim keseyi gördük ertesi gün akşam beni acile zor yetiştirdiler ve benden bebeğe ve kesesine benzer kocaman birşey düştü ben dedim yani gitti bebek sabaha kadar 1paket sigara bitirdim ama bebek benimleymiş içerde kanama başlamıştı demem o ki dur acele etme kötü düşünme lütfen herşey yoluna girecek
canım okadarda artmamış ki bilemiyorum rabbime emanetiz bi günlük pedin ortasını doldurdu afedersin koyu kahveydi kanama drun ordada baya battı oralar sonrada akşamına kesildi bugünde dünde çok ağrım varCanım tam iki katı olmayabilir % 60 ta yeterli doktor demişti bana birde koyu kahve kanama degilse korkma kırmızı ise rahim kalınlığı atar çok ilaç kullandigimiz için fazla kalinlasiyor inşallah seninledir bebiisin
canım bilemiyorum ki yaaaa keseyi görmedik ağrılar devam bu şekilde olurmu bilemiyorum ama dua bekliyorum sizlerdenARKADAŞIM BEBİŞ SENİNLE ÖYLE ÇOK YIPRATMA KENDİNİ BAK KARNINDAKİ YAVRUNUDA ETKİLİYORSUN SANA DOKTOR HERŞEY BİTTİ DESE NEYSE AMA DAHA BİTMEDİ İNŞALLAH HADİ GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BİZ YİNE SİZ HAKLISINIZ DERSİN BAK
EDERİZ CANIM GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ BURDA RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN ARKADAŞIMKIZLAR BANA DUA EDİN NE OLUR YAAAA KAFAM ALLAK BULLAK
Canım rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin senin ve bebeğin için inşallah. içini ferah tut sen maalesef böyle durumlarda elimizden hiç hirşey gelmiyor.KIZLAR BANA DUA EDİN NE OLUR YAAAA KAFAM ALLAK BULLAK
benimde üç gün olmuştu son baktırdığım iki katından azdı takılma rakama kese için turgut bey çağırır tekrar inş görünür bu sefercanım 3 günlük artış da 2 katı olmamış biz ona üzüldük
canım gerçekmi yaaa bi umut hadi inşş yaaabenimde üç gün olmuştu son baktırdığım iki katından azdı takılma rakama kese için turgut bey çağırır tekrar inş görünür bu sefer
canım herşeyin hayırlısı sen kendine ve bebeğe dua et yolundadır inş nazlı nazlı geliyor bakalımcanım gerçekmi yaaa bi umut hadi inşş yaaa
valla öle canım ne kadar stres yaptık anlatamam ben eşime çok üzüldüm ağladı biraz hiiiiiiç huyu değildir daha hüzünlendiğini bile görmedim diyebilirim ama tabi hayırlısı bakalım çok sağolun desteğiniz içincanım herşeyin hayırlısı sen kendine ve bebeğe dua et yolundadır inş nazlı nazlı geliyor bakalım
çok zor süreç hepimiz geçtik geçiyoruz tabi eşlerede zor ya ağlamayın Allah büyüktür perşembe sanırım kontrolun o gün görünür kese inşvalla öle canım ne kadar stres yaptık anlatamam ben eşime çok üzüldüm ağladı biraz hiiiiiiç huyu değildir daha hüzünlendiğini bile görmedim diyebilirim ama tabi hayırlısı bakalım çok sağolun desteğiniz için
Sakın ne kafanı yor ne kalbini nede bebeğini Allah ım inşallah gösterticek sana ne olur üzülme boşuna canını acıtmaevet canım seni biliyorum ama biz keseyide göremedik değerlerde katlamamış pek çok üzgünüz keseyi görseydik belki rahatlardık biraz 1500de görülmesi lazımmış belki bugün beta düşüşe geçti hiç bi fikrim yok kafam öle yorgunki test gününden beri bi belirsizlikle yaşıyoruz allah sonumuzu hayır etsin
evet canım yarın bakalım artık inşş görünür buraya girince moralim daha da düzeliyo sağolunçok zor süreç hepimiz geçtik geçiyoruz tabi eşlerede zor ya ağlamayın Allah büyüktür perşembe sanırım kontrolun o gün görünür kese inş
inşşş canım inşşş dualarım o yönde bakalım yarın yazarım muhakkak 3de randevum var bakalım nasipSakın ne kafanı yor ne kalbini nede bebeğini Allah ım inşallah gösterticek sana ne olur üzülme boşuna canını acıtma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?