- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.081
cinsiyeti belli oldumu bebişinnnnSakın ne kafanı yor ne kalbini nede bebeğini Allah ım inşallah gösterticek sana ne olur üzülme boşuna canını acıtma
Canım ne düşmesi Allah korusun düşük öyle pihtiyla olmaz kocaman bir parça geliyor ben yaşadım hatta büyüklüğünü görünce korkmadim değil bebeğin seninle tatlım üzülmek yok bebeği de üzme sadece dua ve sabırla bekleyecegiz.çok sağol canım ama moral bozukluğu öle bi safhaya ulaştıki baş ağrısı falan çok kötüyüm açıkçası belki de pıhtılarla düştü bebek bilemiyorum
Kuzum bu cumartesi gidicem kontrole artık dr um söylermi söylemez mi bilmiyorumcinsiyeti belli oldumu bebişinnnn
naptin canım gittin mi Dr hayırlı haber bekliyorum dört gözle vallaCanım ne düşmesi Allah korusun düşük öyle pihtiyla olmaz kocaman bir parça geliyor ben yaşadım hatta büyüklüğünü görünce korkmadim değil bebeğin seninle tatlım üzülmek yok bebeği de üzme sadece dua ve sabırla bekleyecegiz.
inş güzel haberlerle gelirsin içini rahat tut Rabbim yarın eşinin de senide yuzunuzu güldürsuninşşş canım inşşş dualarım o yönde bakalım yarın yazarım muhakkak 3de randevum var bakalım nasip
inş güzel haberlerle gelirsin içini rahat tut Rabbim yarın eşinin de senide yuzunuzu güldürsuninşşş canım inşşş dualarım o yönde bakalım yarın yazarım muhakkak 3de randevum var bakalım nasip
Allah ın izniyle inşallah bir avazda doğum yaparsın sağlıklı bir şekildeKızlar bu arada biz 32 haftalik olduk 15 gün içinde doğuma alacaklar her an olabilir dedi korku heyecan hepsi karıştı inş dua edin 34 haftalik bari olsunlar
Canim insallah Allahim yüzünüze bakarda yumurcak acele etmez biraz daha bekler.olacaksa hayırlı dogumlar olsun yavrunu sağ salim kucaginiza alirsiniz bizede dua etmeyi unutma.Kızlar bu arada biz 32 haftalik olduk 15 gün içinde doğuma alacaklar her an olabilir dedi korku heyecan hepsi karıştı inş dua edin 34 haftalik bari olsunlar
Canım yarın 5.30 da randevum gideceğim inşallah güzel haberler veririm çok sağol canım.naptin canım gittin mi Dr hayırlı haber bekliyorum dört gözle valla
Ay maşallah gerçekten mii oy bidiklarin gelmesine az kaldı o zaman Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım dualarım seninle.Kızlar bu arada biz 32 haftalik olduk 15 gün içinde doğuma alacaklar her an olabilir dedi korku heyecan hepsi karıştı inş dua edin 34 haftalik bari olsunlar
ARKADAŞIM ŞENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ HİÇ AKLIMDAN DUAMDAN ÇIKMIYORSUN BİZE MİNİK FINDIĞIN MÜJDESİ DUYMASINI NASİP ETSİN ALLAHIMCanım yarın 5.30 da randevum gideceğim inşallah güzel haberler veririm çok sağol canım.
Bnz canım hangi doktora gidiyorsun KAyserideydin di mi sen? Bir de kalp atışını ne zaman duymuştun? Biz ALlah kısmet ederse cumartesi tam 7 hafta oluyoruz ve kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek bi türlüARKADAŞLAR NERDESİNİZ GİRİP ÇIKIYORUMicecreamm NERDESİN CANIM MERAK EDİYORUM
CANIM BEN DOKTOR 6 HAFTALIK DEDİ DUYDUK KALP ATIŞINI BEN KAYSERİDEYİM ACIBADEME GİDİYORUM ÖZGE HANIMA AMA ARADA TURGUT BEYDE BAZEN BAKIYOR KAFANA TAKMA CANIM İNŞALLAH DUYARSINBnz canım hangi doktora gidiyorsun KAyserideydin di mi sen? Bir de kalp atışını ne zaman duymuştun? Biz ALlah kısmet ederse cumartesi tam 7 hafta oluyoruz ve kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek bi türlü
HAYIRDIR İNŞALLAH ARKADAŞIM KİMSEDEN SES YOKicecreamm canım ne yaptın ses soluk yok senden hala
Hayır olsun inşallah bu arada bende kayseride yaşıyorum we özge hnm a gidiyorumHAYIRDIR İNŞALLAH ARKADAŞIM KİMSEDEN SES YOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?