Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

çok sağol canım ama moral bozukluğu öle bi safhaya ulaştıki baş ağrısı falan çok kötüyüm açıkçası belki de pıhtılarla düştü bebek bilemiyorum
Canım ne düşmesi Allah korusun düşük öyle pihtiyla olmaz kocaman bir parça geliyor ben yaşadım hatta büyüklüğünü görünce korkmadim değil bebeğin seninle tatlım üzülmek yok bebeği de üzme sadece dua ve sabırla bekleyecegiz.

naptin canım gittin mi Dr hayırlı haber bekliyorum dört gözle valla

Kızlar bu arada biz 32 haftalik olduk 15 gün içinde doğuma alacaklar her an olabilir dedi korku heyecan hepsi karıştı inş dua edin 34 haftalik bari olsunlar
Canim insallah Allahim yüzünüze bakarda yumurcak acele etmez biraz daha bekler.olacaksa hayırlı dogumlar olsun yavrunu sağ salim kucaginiza alirsiniz bizede dua etmeyi unutma.

Kızlar bu arada biz 32 haftalik olduk 15 gün içinde doğuma alacaklar her an olabilir dedi korku heyecan hepsi karıştı inş dua edin 34 haftalik bari olsunlar
Ay maşallah gerçekten mii oy bidiklarin gelmesine az kaldı o zaman Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım dualarım seninle.

ARKADAŞLAR NERDESİNİZ GİRİP ÇIKIYORUM icecreamm NERDESİN CANIM MERAK EDİYORUM
Bnz canım hangi doktora gidiyorsun KAyserideydin di mi sen? Bir de kalp atışını ne zaman duymuştun? Biz ALlah kısmet ederse cumartesi tam 7 hafta oluyoruz ve kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek bi türlü

CANIM BEN DOKTOR 6 HAFTALIK DEDİ DUYDUK KALP ATIŞINI BEN KAYSERİDEYİM ACIBADEME GİDİYORUM ÖZGE HANIMA AMA ARADA TURGUT BEYDE BAZEN BAKIYOR KAFANA TAKMA CANIM İNŞALLAH DUYARSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…