Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

kızlar mrb beni beklemişiniz allah razı olsun malesef bizde haberler iyi değil dün giripte yazamadım
önce gittik turgut bey keseyi gördü dünyalar bizim oldu değer 1500ken gözükmemişti dra sordum 2000 olunca görürüz demişti keseyi görünce dedimki değer demekki 2000leri geçti tekrar beta istedi akşam sonucu bi aldık 240 a düşmüş çok üzüldük o değerle keseyi nasıl gördük hala anlamadık bugünde turfut beye ulaştım çok üzüldüğünü adetimle atacağımı adet olduğumda da gelmemi söledi düşük yapıyormuşum zaten gece sabah namazına kadar sancılandım bende durumlar böle canlar
şimdi gelelim dnzderya Bnz U umut46 gizem50 keser84 S Selcenay canlarım rabbim sizinkileri sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin ve 2 2papatya58 canım rabbim kolay doğumlar nasip etsin belki belli bi süre girmem ama aklımdasın allaha emanet olun hepiniz dualarınızı eksik etmeyin öpüyorummmm kocaman

ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN ARKADAŞIM ÜZÜLME MEVLAM EN TEZ VAKİTTE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN ARADA GİRDİ BİZ BİLĞİLENDİR KOPMA BİZLERDEN ARKADAŞIM

Ahh canım benim inan çok üzüldüm ya neden öyle oldu ki ozaman kese görünmezdi ki bu kadar düşük değerde ilginç inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir minnoş gelir dondurulmusn varmydi cnm

canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin kuzum inşallah sınavın bununla bitmiştir bnz gibi ben gibi kendiliğinden gelir inşallah bebişin. dualarım seninle Allaha emanet ol canım

Canım üzülme ne olur inşallah en kısa zamanda Allah mucizeni göndericek ve sende tekrar bu mutluluğu daha uzun yaşıyacaksın bu bir başlangıç

Canım çok geçmiş olsun dualramiz tabiki seninle ufaklık nazli çıktı Hersey Allahin takdiri çok kötü bir durum bende yasadim ama pes etmek yok Allahım sabrimizin karşılıgini veriyor merak etme bol tevekkül et yeterki.

Kızlar Merhaba. Geçen cuma transferim gerçekleşti. Yani 7 gün oldu bugünle beraber. Az evvel idrar testi aldım yaptım meraktan. Tek çizgi çıktı. Normal mi? Idrar da genel olarak kaç günde çıkıyor bilen var mı?

Transfer gününü sayma canım şuan için erken içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…