- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.121
Tşk ederim. Yine bu forumda 7. Günde çok hafif pembe çizgi oldu diyen arkadaşlar var. Bende ümit edip aldım ama tek çizgi biraz canımı sıktı açıkçası.Transfer gününü sayma canım şuan için erken içini ferah tut
Ewet bazen erken belli oluyor bazende kanda çıksa bile idrarda çok geç çıkabiliyor ama sen bunları kafana takıp üzülme strese sokma kendiniTşk ederim. Yine bu forumda 7. Günde çok hafif pembe çizgi oldu diyen arkadaşlar var. Bende ümit edip aldım ama tek çizgi biraz canımı sıktı açıkçası.
Tşk ederim. Artık Pazartesi kan testi yaptırırım. Hepimizin hakkında hayırlısı olur İnşallah.Ewet bazen erken belli oluyor bazende kanda çıksa bile idrarda çok geç çıkabiliyor ama sen bunları kafana takıp üzülme strese sokma kendini
canım benim üzüldük hepimiz Allah hayırlısını versin sağlıklı gebelik versin inş burda tüp bebekten sonra doğal hamile kalanlar var Allah büyüktür inş doğal yolla olur...kızlar mrb beni beklemişiniz allah razı olsun malesef bizde haberler iyi değil dün giripte yazamadım
önce gittik turgut bey keseyi gördü dünyalar bizim oldu değer 1500ken gözükmemişti dra sordum 2000 olunca görürüz demişti keseyi görünce dedimki değer demekki 2000leri geçti tekrar beta istedi akşam sonucu bi aldık 240 a düşmüş çok üzüldük o değerle keseyi nasıl gördük hala anlamadık bugünde turfut beye ulaştım çok üzüldüğünü adetimle atacağımı adet olduğumda da gelmemi söledi düşük yapıyormuşum zaten gece sabah namazına kadar sancılandım bende durumlar böle canlar
şimdi gelelim @dnzderyaBnz U umut46 @gizem50 @keser84 S Selcenay canlarım rabbim sizinkileri sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin ve @2papatya58 canım rabbim kolay doğumlar nasip etsin belki belli bi süre girmem ama aklımdasın allaha emanet olun hepiniz dualarınızı eksik etmeyin öpüyorummmm kocaman
canım herkesinki erken çıkmayabiliyor seninki 7. gün çok erkenmiş kan testinde pozitifi görürüsün inşTşk ederim. Yine bu forumda 7. Günde çok hafif pembe çizgi oldu diyen arkadaşlar var. Bende ümit edip aldım ama tek çizgi biraz canımı sıktı açıkçası.
canım biliyorum şuan çok Üzgünsün büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorsun ama içinde derin bir sızı bırakmıyor inan. bak bana nisanda transfer yaptırdım önce pozitif oldu sonra hastane eski değerimi söylemiş ikinci testte ben yine kimyasal oluyor heralde dedim. sonra yanlışlık olduğu belli oldu dünyalar benim oldu. ta ki 27 eylül gecesine kadar. oğlumu kaybettim 25 haftalık. hareketlerini hissettim yüzünü gördüm nefes alışını izledim. sütüm geldi ona verebilmek için Allaha yalvardım. şimdi diyorum ki keşke negatif olsaydı ya da keşke kimyasal olsaydı ama olmadı. şimdi bunun sızısı geçer mi ilk gözağrım oğlumu nasıl unutayım ben içimde ölene kadar geçmeyecek bir sızı bıraktı yüreğime. demem o ki bu hayırlıymış senin için belki ilerde daha çok üzülecektin onun için içini ferah tut. Eğer tekrar tedavi düşünüyorsan ve dondurulmuşun varsa hiç bekleme adetten sonra yaptır benim öyle tutmuştu oğlum. kendine iyi bak içine atma sakın.kızlar mrb beni beklemişiniz allah razı olsun malesef bizde haberler iyi değil dün giripte yazamadım
önce gittik turgut bey keseyi gördü dünyalar bizim oldu değer 1500ken gözükmemişti dra sordum 2000 olunca görürüz demişti keseyi görünce dedimki değer demekki 2000leri geçti tekrar beta istedi akşam sonucu bi aldık 240 a düşmüş çok üzüldük o değerle keseyi nasıl gördük hala anlamadık bugünde turfut beye ulaştım çok üzüldüğünü adetimle atacağımı adet olduğumda da gelmemi söledi düşük yapıyormuşum zaten gece sabah namazına kadar sancılandım bende durumlar böle canlar
şimdi gelelim @dnzderyaBnz U umut46 @gizem50 @keser84 S Selcenay canlarım rabbim sizinkileri sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin ve @2papatya58 canım rabbim kolay doğumlar nasip etsin belki belli bi süre girmem ama aklımdasın allaha emanet olun hepiniz dualarınızı eksik etmeyin öpüyorummmm kocaman
Insallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Amin.canım herkesinki erken çıkmayabiliyor seninki 7. gün çok erkenmiş kan testinde pozitifi görürüsün inş
Canim test icin gününü bekle şimdiden sıkma canınıTşk ederim. Yine bu forumda 7. Günde çok hafif pembe çizgi oldu diyen arkadaşlar var. Bende ümit edip aldım ama tek çizgi biraz canımı sıktı açıkçası.
Canım benim Allah razı olsun bugün minigimin pıt pıt larını duyduk çok şükürARKADAŞIM ŞENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ HİÇ AKLIMDAN DUAMDAN ÇIKMIYORSUN BİZE MİNİK FINDIĞIN MÜJDESİ DUYMASINI NASİP ETSİN ALLAHIM
HADİ GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM ÇOK ŞÜKÜR RABBİME DARISI SAĞLIKLI ŞEKİLDE KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNCanım benim Allah razı olsun bugün minigimin pıt pıt larını duyduk çok şükür
Cok sevindim saglikla insCanım benim Allah razı olsun bugün minigimin pıt pıt larını duyduk çok şükür
korkulacak bi sey yok canim yumurta gelistirici ilac verecek yumurta sayini artirip sansini artircak turgut beye guven her sey yolunda gider insmerhabalar,
turgut hoca ile görüştük tup bebek yapmamızın iyi olacağını söyledi test sonuçlarına göre. bir dahaki adet dönemimde gelmemizi söyledi. o zaman test yapacağını söyledi. ilaç verecekmiş. 5 6 gün sonrada yumurta toplama işlemi yapacağını söyledi. ne ilacı verecek arkadaşlar bilen varmı? biraz korkuyorum işlemlerden içimi ferahlatın lütfen
Gözün aydin canım şükür korkacak bişey yokmuş Allahım tamamina erdirsin inşallahCanım benim Allah razı olsun bugün minigimin pıt pıt larını duyduk çok şükür
Biraz stresli bir süreç ama sonucu güzel olunca herşeye degiyor emin ol.tedavinize başlamamissinz ana şimdiden hayırlı olsun kafan rahat etsin kalbin rahat olsun doktorunuza güvenin çünkü işini gercekten iyi yapiyor ilaçlara takılma herkese göre değişiyor bizede harfi harfine uymak gerekiyor.merhabalar,
turgut hoca ile görüştük tup bebek yapmamızın iyi olacağını söyledi test sonuçlarına göre. bir dahaki adet dönemimde gelmemizi söyledi. o zaman test yapacağını söyledi. ilaç verecekmiş. 5 6 gün sonrada yumurta toplama işlemi yapacağını söyledi. ne ilacı verecek arkadaşlar bilen varmı? biraz korkuyorum işlemlerden içimi ferahlatın lütfen
ayy prenses geliyor o zman nazli prenses kiz erkek farketmiyor tabi ama insan merak ediyor yaaaCanlar bugün kontrolüm wardı sanırım kızım olacak dr um net değil 2hafta sonra belli olur ama kız gibi duruyor dedi Allah hayırlara çıkarsın kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun
Bu aralar hep erkek bebek haberi aliyorduk kız haberide bi güzel geldi Allahım tamamina erdirsin insallah canım ama doktor öyle dediyse iki hafta sonra kesin bilgi olur ben bile erkek dedi ama ikinci kontrolde dahada iyi kesinleşir diye kendimi tam kaptiramiyorum erkek bebek fikrine şimdi.yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar hepimizinki.Canlar bugün kontrolüm wardı sanırım kızım olacak dr um net değil 2hafta sonra belli olur ama kız gibi duruyor dedi Allah hayırlara çıkarsın kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?