Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Merhabalar

Tüp bebek için özel sağlık sigortası yaptırın faydası oluyor mu yada tup bebek aileleri dernegi die bi kurum varmış orası yaptırmak isteyenlere destek oluyormuş bu konu hakkında bilgisi olan varmi lütfen

Tşk ederim. Yine bu forumda 7. Günde çok hafif pembe çizgi oldu diyen arkadaşlar var. Bende ümit edip aldım ama tek çizgi biraz canımı sıktı açıkçası.
Ewet bazen erken belli oluyor bazende kanda çıksa bile idrarda çok geç çıkabiliyor ama sen bunları kafana takıp üzülme strese sokma kendini

canım benim üzüldük hepimiz Allah hayırlısını versin sağlıklı gebelik versin inş burda tüp bebekten sonra doğal hamile kalanlar var Allah büyüktür inş doğal yolla olur...

canım biliyorum şuan çok Üzgünsün büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorsun ama içinde derin bir sızı bırakmıyor inan. bak bana nisanda transfer yaptırdım önce pozitif oldu sonra hastane eski değerimi söylemiş ikinci testte ben yine kimyasal oluyor heralde dedim. sonra yanlışlık olduğu belli oldu dünyalar benim oldu. ta ki 27 eylül gecesine kadar. oğlumu kaybettim 25 haftalık. hareketlerini hissettim yüzünü gördüm nefes alışını izledim. sütüm geldi ona verebilmek için Allaha yalvardım. şimdi diyorum ki keşke negatif olsaydı ya da keşke kimyasal olsaydı ama olmadı. şimdi bunun sızısı geçer mi ilk gözağrım oğlumu nasıl unutayım ben içimde ölene kadar geçmeyecek bir sızı bıraktı yüreğime. demem o ki bu hayırlıymış senin için belki ilerde daha çok üzülecektin onun için içini ferah tut. Eğer tekrar tedavi düşünüyorsan ve dondurulmuşun varsa hiç bekleme adetten sonra yaptır benim öyle tutmuştu oğlum. kendine iyi bak içine atma sakın.

merhabalar,

turgut hoca ile görüştük tup bebek yapmamızın iyi olacağını söyledi test sonuçlarına göre. bir dahaki adet dönemimde gelmemizi söyledi. o zaman test yapacağını söyledi. ilaç verecekmiş. 5 6 gün sonrada yumurta toplama işlemi yapacağını söyledi. ne ilacı verecek arkadaşlar bilen varmı? biraz korkuyorum işlemlerden içimi ferahlatın lütfen

korkulacak bi sey yok canim yumurta gelistirici ilac verecek yumurta sayini artirip sansini artircak turgut beye guven her sey yolunda gider ins

Biraz stresli bir süreç ama sonucu güzel olunca herşeye degiyor emin ol.tedavinize başlamamissinz ana şimdiden hayırlı olsun kafan rahat etsin kalbin rahat olsun doktorunuza güvenin çünkü işini gercekten iyi yapiyor ilaçlara takılma herkese göre değişiyor bizede harfi harfine uymak gerekiyor.

Canlar bugün kontrolüm wardı sanırım kızım olacak dr um net değil 2hafta sonra belli olur ama kız gibi duruyor dedi Allah hayırlara çıkarsın kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun
ayy prenses geliyor o zman nazli prenses kiz erkek farketmiyor tabi ama insan merak ediyor yaaa

Canlar bugün kontrolüm wardı sanırım kızım olacak dr um net değil 2hafta sonra belli olur ama kız gibi duruyor dedi Allah hayırlara çıkarsın kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun
Bu aralar hep erkek bebek haberi aliyorduk kız haberide bi güzel geldi Allahım tamamina erdirsin insallah canım ama doktor öyle dediyse iki hafta sonra kesin bilgi olur ben bile erkek dedi ama ikinci kontrolde dahada iyi kesinleşir diye kendimi tam kaptiramiyorum erkek bebek fikrine şimdi.yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar hepimizinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…