- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.141
Hepimiz için hayırlısı olsun ben hiç sormadan direk kendisi söyledi bizde kısmetimizde kız ewlat warmış dedikayy prenses geliyor o zman nazli prenses kiz erkek farketmiyor tabi ama insan merak ediyor yaaa
Amin canım ama kız fikrine alışmaya çalışıyorum çünkü ne yalan söliyim erkekdi gönlümden geçen ve ismi bile hazırdı kız olarak hiç içime doğmamıştı şimdi çocuğum kız olacak diyorum kendimi alıştırayım ki daha iyi karşılayayım kızımıBu aralar hep erkek bebek haberi aliyorduk kız haberide bi güzel geldi Allahım tamamina erdirsin insallah canım ama doktor öyle dediyse iki hafta sonra kesin bilgi olur ben bile erkek dedi ama ikinci kontrolde dahada iyi kesinleşir diye kendimi tam kaptiramiyorum erkek bebek fikrine şimdi.yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar hepimizinki.
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM OLSUN SAĞLIKLA OLSUNDA KIZA DA İHTİYAÇIMIZ VAR ERKEK ÇOCUKLARINADA DARISI BİZLERE İNŞALLAHCanlar bugün kontrolüm wardı sanırım kızım olacak dr um net değil 2hafta sonra belli olur ama kız gibi duruyor dedi Allah hayırlara çıkarsın kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun
Amin canım inşallah sende yakın zamanda öğrenirsin hayırlısıylaGÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM OLSUN SAĞLIKLA OLSUNDA KIZA DA İHTİYAÇIMIZ VAR ERKEK ÇOCUKLARINADA DARISI BİZLERE İNŞALLAH
İNŞALLAH ARKADAŞIM HAYIRLISIYLAAmin canım inşallah sende yakın zamanda öğrenirsin hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim canlar Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize :)Gözün aydin canım şükür korkacak bişey yokmuş Allahım tamamina erdirsin inşallah
Belki olur öyle dediyse turgut bey.8.gününde yaptirmissin herşeyin hayırlısı canım eğer olmazsa arkasindan imkanın varsa hemen birdaha dene bekleme derim tutma olasılığı çok yüksek oluyor çünkü.Arkadaşlar Iyi Pazarlar. 13 Kasım da transferim gerçekleşmiŞti. Az evvel kan testi yaptırdım Beta HCG sonuç 2 çıktı yani negatif. Turgut Hocayı aradık 3 gün sonra bir daha bakalım dedi. Bugün olmayan değer acaba o gün olur mu? Böyle bir durum başına gelen var mı? Boşa umitlenmek istemiyorum tşk ederim . Iyi gunler
Tşk ederim. Dondurulmuş 2 embriyo var zaten. 1 kez adet gördükten sonra transfer yapılıyor diye okumuştum. Bilmiyorum doğru mu?Belki olur öyle dediyse turgut bey.8.gününde yaptirmissin herşeyin hayırlısı canım eğer olmazsa arkasindan imkanın varsa hemen birdaha dene bekleme derim tutma olasılığı çok yüksek oluyor çünkü.
Eğer bu transferin tutmazsa adetinin başladığı ikinci gün hemen git turgut beyin yanına ama inşallah tutmuşturTşk ederim. Dondurulmuş 2 embriyo var zaten. 1 kez adet gördükten sonra transfer yapılıyor diye okumuştum. Bilmiyorum doğru mu?
Benim dondurulmuşlarim hic olmadi nasil oluyor bilmiyorum selcenay arkadaşımızın ki yanlış hatırlamıyorsam dondurulmus vede tuttu sende adet görünce hemen git bence.Tşk ederim. Dondurulmuş 2 embriyo var zaten. 1 kez adet gördükten sonra transfer yapılıyor diye okumuştum. Bilmiyorum doğru mu?
Bu Perşembe gününe randevu aldım gideceğim bakalım. Hayırlısı artık.Eğer bu transferin tutmazsa adetinin başladığı ikinci gün hemen git turgut beyin yanına ama inşallah tutmuştur
Canım kalitede sknti olmuyor benm bebeklermde doldurulmuştu:))) inşallah yakında sende o güzel haberi alırsın umudunu yitirmeEmbriyonun dondurulup çözülme işlemi yapılırken acaba embriyo kalitesi düşüyor mu?
Amin hepimize inşallah. Süreç gerçekten çok sıkıntılı ve heyacanlı.İsteyen herkes yaşar o bebek sevincini.Canım kalitede sknti olmuyor benm bebeklermde doldurulmuştu:))) inşallah yakında sende o güzel haberi alırsın umudunu yitirme
Sakın bekleme diğer adetini ve inşallah güzel haberler alırsınBu Perşembe gününe randevu aldım gideceğim bakalım. Hayırlısı artık.
Amin canım inşallah..Amin hepimize inşallah. Süreç gerçekten çok sıkıntılı ve heyacanlı.İsteyen herkes yaşar o bebek sevincini.
TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDERkorkulacak bi sey yok canim yumurta gelistirici ilac verecek yumurta sayini artirip sansini artircak turgut beye guven her sey yolunda gider ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?