Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Amin canım ama kız fikrine alışmaya çalışıyorum çünkü ne yalan söliyim erkekdi gönlümden geçen ve ismi bile hazırdı kız olarak hiç içime doğmamıştı şimdi çocuğum kız olacak diyorum kendimi alıştırayım ki daha iyi karşılayayım kızımı

Canlar bugün kontrolüm wardı sanırım kızım olacak dr um net değil 2hafta sonra belli olur ama kız gibi duruyor dedi Allah hayırlara çıkarsın kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM OLSUN SAĞLIKLA OLSUNDA KIZA DA İHTİYAÇIMIZ VAR ERKEK ÇOCUKLARINADA DARISI BİZLERE İNŞALLAH

Arkadaşlar Iyi Pazarlar. 13 Kasım da transferim gerçekleşmiŞti. Az evvel kan testi yaptırdım Beta HCG sonuç 2 çıktı yani negatif. Turgut Hocayı aradık 3 gün sonra bir daha bakalım dedi. Bugün olmayan değer acaba o gün olur mu? Böyle bir durum başına gelen var mı? Boşa umitlenmek istemiyorum tşk ederim . Iyi gunler

Belki olur öyle dediyse turgut bey.8.gününde yaptirmissin herşeyin hayırlısı canım eğer olmazsa arkasindan imkanın varsa hemen birdaha dene bekleme derim tutma olasılığı çok yüksek oluyor çünkü.

Tşk ederim. Dondurulmuş 2 embriyo var zaten. 1 kez adet gördükten sonra transfer yapılıyor diye okumuştum. Bilmiyorum doğru mu?

Tşk ederim. Dondurulmuş 2 embriyo var zaten. 1 kez adet gördükten sonra transfer yapılıyor diye okumuştum. Bilmiyorum doğru mu?
Benim dondurulmuşlarim hic olmadi nasil oluyor bilmiyorum selcenay arkadaşımızın ki yanlış hatırlamıyorsam dondurulmus vede tuttu sende adet görünce hemen git bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…