Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

KORKMUYORUM DESEM YALAN OLUR GERÇEKTEN NASIL BİR SÜREÇ BENİ BEKLİYOR BİLMİYORUM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEY İÇİN

KORKMUYORUM DESEM YALAN OLUR GERÇEKTEN NASIL BİR SÜREÇ BENİ BEKLİYOR BİLMİYORUM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEY İÇİN
canım sen önce Allaha sonra doktoruna güven çok şey bilmek de iyi değil akışına bırak illa ki seni yönlendirecekler ama sormak istediğin olursa da burda seni anlayacak derdine ortak çok insan var seve seve yardımcı oluruz

Sadece heyecanlı we meraklı bir süreç anının tadını çıkar

Bİ DAHAKİ DOOKTOR GÖRÜŞMESİNE BİR HAZIRLIK YAPMAMA GEREK VARMI ARKADAŞLAR

Canım benimkide 3ten yükselmişti inşallah yükselir içini ferah tut

GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR RABBİM HERKESE GÖNLÜNÜN MURADINI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Bu arada opu gunu anestesi yapmadilar bana cok kolay gecti sizinde mi oyle oldu
Benim de ve burdaki arkadaslarinda opu gunu anestezi yapildi diyebiliyorum sana neden yapmadilar bilmiyorum.güzel geçmesine sevindim 3.gün yada 5.gun embriyosu konuluyor önemli olankalitesi günü degil umarim hayırlı olur tedavin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…