- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.161
Biraz stresli bir süreç ama sonucu güzel olunca herşeye degiyor emin ol.tedavinize başlamamissinz ana şimdiden hayırlı olsun kafan rahat etsin kalbin rahat olsun doktorunuza güvenin çünkü işini gercekten iyi yapiyor ilaçlara takılma herkese göre değişiyor bizede harfi harfine uymak gerekiyor.
canım sen önce Allaha sonra doktoruna güven çok şey bilmek de iyi değil akışına bırak illa ki seni yönlendirecekler ama sormak istediğin olursa da burda seni anlayacak derdine ortak çok insan var seve seve yardımcı oluruzKORKMUYORUM DESEM YALAN OLUR GERÇEKTEN NASIL BİR SÜREÇ BENİ BEKLİYOR BİLMİYORUM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEY İÇİN
Sadece heyecanlı we meraklı bir süreç anının tadını çıkarKORKMUYORUM DESEM YALAN OLUR GERÇEKTEN NASIL BİR SÜREÇ BENİ BEKLİYOR BİLMİYORUM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEY İÇİN
canım sen önce Allaha sonra doktoruna güven çok şey bilmek de iyi değil akışına bırak illa ki seni yönlendirecekler ama sormak istediğin olursa da burda seni anlayacak derdine ortak çok insan var seve seve yardımcı oluruz
Sadece heyecanlı we meraklı bir süreç anının tadını çıkar
Yok canım rahat ol hiçbirşey yapmana gerek yokBİ DAHAKİ DOOKTOR GÖRÜŞMESİNE BİR HAZIRLIK YAPMAMA GEREK VARMI ARKADAŞLAR
3. gün oluyor . Hakkında hayırlısı olur İnşallah Arkadaşım.Kizlar iyi aksamlar cumartesi gunu opu oldu. Yarinda transfer icin aradilar kacinci gun emriyosu oluyor 3 mu 4. Mu
Aminn insallah canim hepimizi rabbim sevindirsin3. gün oluyor . Hakkında hayırlısı olur İnşallah Arkadaşım.
Arkadaşlar Iyi Pazarlar. 13 Kasım da transferim gerçekleşmiŞti. Az evvel kan testi yaptırdım Beta HCG sonuç 2 çıktı yani negatif. Turgut Hocayı aradık 3 gün sonra bir daha bakalım dedi. Bugün olmayan değer acaba o gün olur mu? Böyle bir durum başına gelen var mı? Boşa umitlenmek istemiyorum tşk ederim . Iyi gunler
Canım benimkide 3ten yükselmişti inşallah yükselir içini ferah tutArkadaşlar Iyi Pazarlar. 13 Kasım da transferim gerçekleşmiŞti. Az evvel kan testi yaptırdım Beta HCG sonuç 2 çıktı yani negatif. Turgut Hocayı aradık 3 gün sonra bir daha bakalım dedi. Bugün olmayan değer acaba o gün olur mu? Böyle bir durum başına gelen var mı? Boşa umitlenmek istemiyorum tşk ederim . Iyi gunler
Inşallah Arkadaşım. Yarın tekrar kan vereceğim. Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.Canım benimkide 3ten yükselmişti inşallah yükselir içini ferah tut
Senin değer kaçıncı günde 3 idi yani benzer bir durum mu olmuştu benimki ile arkadaşım. Inşallah benimki de öyle olur.Canım benimkide 3ten yükselmişti inşallah yükselir içini ferah tut
Gözün aydın canım artik rahat rahat yiyebilirsin.Canlar sanırım mide bulantılarım azalıyor hatta bence bitmeye yaklaştı çok şükür
Turgut beyden bahsediyorsun galiba övnekmi bilmiyorum ama işini iyi yapiyor diyelim.Kizlar bu doktoru bayaaa ovmussunuz cok iyi bi doktor mu
Benim de ve burdaki arkadaslarinda opu gunu anestezi yapildi diyebiliyorum sana neden yapmadilar bilmiyorum.güzel geçmesine sevindim 3.gün yada 5.gun embriyosu konuluyor önemli olankalitesi günü degil umarim hayırlı olur tedavin.Bu arada opu gunu anestesi yapmadilar bana cok kolay gecti sizinde mi oyle oldu
Nihalcim walla mide bulantım olmasına rağmen yemişim hemde baya iyi yemişimGözün aydın canım artik rahat rahat yiyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?