- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.181
Ben çok sewiyorum turgut beyi her yönüyleKizlar bu doktoru bayaaa ovmussunuz cok iyi bi doktor mu
Kilo almissin anlaşılan sormasi ayip olmazsa kac kilo aldinNihalcim walla mide bulantım olmasına rağmen yemişim hemde baya iyi yemişim
sanırım turgut hoca kız koyuyor :) benim ikisinede kız dedi ama iki hafta sonra belli olacak :)Canlar bugün kontrolüm wardı sanırım kızım olacak dr um net değil 2hafta sonra belli olur ama kız gibi duruyor dedi Allah hayırlara çıkarsın kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun
Canım tam 4kilo almışımKilo almissin anlaşılan sormasi ayip olmazsa kac kilo aldin
Ayyy canımmmmm napalım hakkımızda hayırlısı dicez artıkınsanırım turgut hoca kız koyuyor :) benim ikisinede kız dedi ama iki hafta sonra belli olacak :)
Ooo maşallah canim bendede bi okadar var ama dikkat 18.19.20.haftalar çok tehlikeli ben bir haftada 2kilo birden aldim bebegin en hızlı büyüdugu zamanmis çünkü benden demesiCanım tam 4kilo almışım
Ayyyy napıcaz peki ne önerirsin şu iki gündür ekmek yemiyorum hoş bu kendi isteğimle olmasada kendimi kandırıyorumOoo maşallah canim bendede bi okadar var ama dikkat 18.19.20.haftalar çok tehlikeli ben bir haftada 2kilo birden aldim bebegin en hızlı büyüdugu zamanmis çünkü benden demesi
Ben kız istiyorum inşallah Benimki de kızdır diycemsanırım turgut hoca kız koyuyor :) benim ikisinede kız dedi ama iki hafta sonra belli olacak :)
Merhaba kizlar bende yeni üye oldum.32yasindayim 12 yillik evliyim hic hamile kalmadim.oncelikle endometriozis hastaligi vardi bi suru ilac tedavisi ve iki aşılama bir tüp denedik.tupten sonra agrilarimdan ve maddiyattan dolayi 3 yil ara verdim.turgut beyi gittim muayene etti yasin kac erken menopoza girmisin dedi dunyalar basima yikildi acil tüp bebek yapilmasi gerekir dedi bizde yaptirdik.ilaclarla zor güç üç yumurta elde edildi bunlarda biri dollenmisti üçüncü Gün embriyosuydu kalitesizdi transfer edildi tutmadi.sindi adeti bekliyorum üçüncü tup denicegiz benim durumda olan arkadaşlar varsa lütfen paylassin bizlere umid olsun. Rabbim tez zamanda bebek isteyenlere kucaklarini doldursun evlerimzi senlerdisin...
Zor bir süreçn gegegeçiyorduMerhaba kizlar bende yeni üye oldum.32yasindayim 12 yillik evliyim hic hamile kalmadim.oncelikle endometriozis hastaligi vardi bi suru ilac tedavisi ve iki aşılama bir tüp denedik.tupten sonra agrilarimdan ve maddiyattan dolayi 3 yil ara verdim.turgut beyi gittim muayene etti yasin kac erken menopoza girmisin dedi dunyalar basima yikildi acil tüp bebek yapilmasi gerekir dedi bizde yaptirdik.ilaclarla zor güç üç yumurta elde edildi bunlarda biri dollenmisti üçüncü Gün embriyosuydu kalitesizdi transfer edildi tutmadi.sindi adeti bekliyorum üçüncü tup denicegiz benim durumda olan arkadaşlar varsa lütfen paylassin bizlere umid olsun. Rabbim tez zamanda bebek isteyenlere kucaklarini doldursun evlerimzi senlerdisin...
Zor bir süreçten geçiyor sun ama allah büyüktür umudunu kaybetme allah ol dedikten sonra olur.inşallah tez zamanda bebegin e kavusursunMerhaba kizlar bende yeni üye oldum.32yasindayim 12 yillik evliyim hic hamile kalmadim.oncelikle endometriozis hastaligi vardi bi suru ilac tedavisi ve iki aşılama bir tüp denedik.tupten sonra agrilarimdan ve maddiyattan dolayi 3 yil ara verdim.turgut beyi gittim muayene etti yasin kac erken menopoza girmisin dedi dunyalar basima yikildi acil tüp bebek yapilmasi gerekir dedi bizde yaptirdik.ilaclarla zor güç üç yumurta elde edildi bunlarda biri dollenmisti üçüncü Gün embriyosuydu kalitesizdi transfer edildi tutmadi.sindi adeti bekliyorum üçüncü tup denicegiz benim durumda olan arkadaşlar varsa lütfen paylassin bizlere umid olsun. Rabbim tez zamanda bebek isteyenlere kucaklarini doldursun evlerimzi senlerdisin...
sagol canim inşallah rabbim tez zamanda kavustursun bebislerimize tedavi gorenlerin deTE="masal77, post: 43733534, member: 11623"]Zor bir süreçn gegegeçiyordu
Zor bir süreçten geçiyor sun ama allah büyüktür umudunu kaybetme allah ol dedikten sonra olur.inşallah tez zamanda bebegin e kavusursun
Canım valla ne öneriyim bende dikkat edemiyorumki ben ekmeği sabah baya yiyorum diger öğünlerde ekmegi yememeye çalışıyorum elinden geldiği kadar su ve meyveyi bolca yemeye çalışıyorum az ve sık yemek gerekiyor ama acikincada hiçde az yenmiyor valla Allah yardımcımız olsun ne diyim
Ayyyy napıcaz peki ne önerirsin şu iki gündür ekmek yemiyorum hoş bu kendi isteğimle olmasada kendimi kandırıyorum
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda seninde muradini versin benimde iki aşılama ve dördüncü tüp bebekte tuttu pes etmemek gerekiyor nedeniyorsa onu yapmak gerekiyor benimki yalniz menepoz değildi ama yumurta sayim seninki gibi çok azdi 3.gün embriyosunda tuttu.Merhaba kizlar bende yeni üye oldum.32yasindayim 12 yillik evliyim hic hamile kalmadim.oncelikle endometriozis hastaligi vardi bi suru ilac tedavisi ve iki aşılama bir tüp denedik.tupten sonra agrilarimdan ve maddiyattan dolayi 3 yil ara verdim.turgut beyi gittim muayene etti yasin kac erken menopoza girmisin dedi dunyalar basima yikildi acil tüp bebek yapilmasi gerekir dedi bizde yaptirdik.ilaclarla zor güç üç yumurta elde edildi bunlarda biri dollenmisti üçüncü Gün embriyosuydu kalitesizdi transfer edildi tutmadi.sindi adeti bekliyorum üçüncü tup denicegiz benim durumda olan arkadaşlar varsa lütfen paylassin bizlere umid olsun. Rabbim tez zamanda bebek isteyenlere kucaklarini doldursun evlerimzi senlerdisin...
Valla canım cinsiyet tespiti yapıldığını sanmiyorum sanki erkek bebek daha ağırlıkta gibi Allahim hakkımızda hangisini hayırlı görüyorsa o olsun yeterki sağlıklı akıllı fikirli olsun.sanırım turgut hoca kız koyuyor :) benim ikisinede kız dedi ama iki hafta sonra belli olacak :)
Bilmiyorum caanim bana neden yapilmadi ama o gun olan tum opulara yapilmadiBenim de ve burdaki arkada. slarinda opu gunu anestezi yapildi diyebiliyorum sana neden yapmadilar bilmiyorum.güzel geçmesine sevindim 3.gün yada 5.gun embriyosu konuluyor önemli olankalitesi günü degil umarim hayırlı olur tedavin.
Walla doğru diyorsun canım ya battı balık yan gider Allah sonumuzu hayra çıkarsın inşallah aşırı kilo almayıs umudumC
Canım valla ne öneriyim bende dikkat edemiyorumki ben ekmeği sabah baya yiyorum diger öğünlerde ekmegi yememeye çalışıyorum elinden geldiği kadar su ve meyveyi bolca yemeye çalışıyorum az ve sık yemek gerekiyor ama acikincada hiçde az yenmiyor valla Allah yardımcımız olsun ne diyim
benimki şaka inşallah ıkısıde kızdırValla canım cinsiyet tespiti yapıldığını sanmiyorum sanki erkek bebek daha ağırlıkta gibi Allahim hakkımızda hangisini hayırlı görüyorsa o olsun yeterki sağlıklı akıllı fikirli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?