Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Valla canım cinsiyet tespiti yapıldığını sanmiyorum sanki erkek bebek daha ağırlıkta gibi Allahim hakkımızda hangisini hayırlı görüyorsa o olsun yeterki sağlıklı akıllı fikirli olsun.
tr de cinsiyet secimi yasal değil kıbrısta yapılıo

Aminn.ay ne güzel sevindim inşallah saglikli sihattli kavustursun bebeginizi rabbim.bisey sorabilirmiyim siz calisiyormusunuz tup bebek ya yatip dinleniyormusunuz...

Aminn.ay ne güzel sevindim inşallah saglikli sihattli kavustursun bebeginizi rabbim.bisey sorabilirmiyim siz calisiyormusunuz tup bebek ya yatip dinleniyormusunuz...
Hayır ev hanimiyim transferden sonra iki gün yattim sonrasinda sadece yemeğimi yapıp bulasigimi kaldırdım yine ağır birşey yapmadim şuanda 5.ayimdayim ve halende dikkat ediyorum.

canım bendede endometriozis vardı laproskopi oldum erken menapoz gibi bir şey söylemedi ama endometriozisde erken menapoz olabiliyormuş benim ilk tüp bebek denememde tuttu umudunu kaybetme benimkide üçüncü gün embriyosuydu şimdi bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum

kız cocugu olanlarda genelde lekenme oluyor kocakarılar kız dedi bana dedikleri gibi de oldu allah gönlüne göre versin sağğlıklı olsund
Banada is arkadaslarim yüzüne bir güzellik geldi erkek mi acaba dediler bakalım yakinda öğreniriz sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez

Cok sevindim rabbim tez zamanda kucagina sag salim almayi nasip etsin.bende benim durumda olupta hamile olani cok duymadim ama sizlerin hamile oldugunuzu ogrenince umudum artti.dr bana menopoz dedi ama onun ici tahlil yaptirmadi sadece tupte olan tahlilleri yaptirdi ama dr guveniyorum inşallah rabbim doktorumuzu ilacimzi rast getirsin.

Hayır ev hanimiyim transferden sonra iki gün yattim sonrasinda sadece yemeğimi yapıp bulasigimi kaldırdım yine ağır birşey yapmadim şuanda 5.ayimdayim ve halende dikkat ediyorum.
Rabbim bebegini sag salim kucagina almayı nasip etsin. İnşallah bizlerde hamis haberlerini burda veririz.sizlerin bu hamis haberleri icimize umut oluyor..

Arkadaslar bu bebisler çok zahmetli olduğu için mi yaşadığım olumsuz deneyimlerden mi bilmiyorum hep içimde bir endişe var bir korku var.benzer endişeler kaygılar sizde de var mı acaba gebelik ilerleyince biraz azalıyor mu

canım endişe hiçç bitmiyor Allaha emanet deyip hayata devam ediyorum artık bebeğimin hareketleri dışardan belli oluyor eşimde görebiliyor Rabbim bizede isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın haftalar geçtikçe varlığını daha çok hissettiriyor

Ewet canım o hepimizde war çocuklarımızı kucağımıza alana kadar da bitmicek

Ay ne kadar güzel tamamen warlığını gösteriyor anne ben burdayım diyor bugünlerimize şükür

En azından bu hisler de.yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı.

Ewet canım o hepimizde war çocuklarımızı kucağımıza alana kadar da bitmicek
Sanırım kucağa alana. Kadar bitmeyecek. Senin gebelik 4.ayı geçmiş maşallah. Benden bir ay ondesin crinino jeli bıraktırdi mi Doktor. 3 aydan sonra yeni bir ilaç vs başladı mı ben im bir dahaki kontrol aralığın ilk haftasında ben hala jel ve iğne kullanıyorum. Sanırım bende özge hanim la devam edicem

Şuan sadece vitamin kullanıyorum canım estrofem ile jeli bıraktırdı bu cumada ikili testimin sonucu çıkacak onun için görüşmeye gidicem kesinlikle hiç düşünme özge hanım a kendini bırak ben de eşimde bayılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…