- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 548
- 123
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.201
kız cocugu olanlarda genelde lekenme oluyor kocakarılar kız dedi bana dedikleri gibi de oldu allah gönlüne göre versin sağğlıklı olsundBen kız istiyorum inşallah Benimki de kızdır diycem)) tabi ki hayırlısı neyse o olsunda
tr de cinsiyet secimi yasal değil kıbrısta yapılıoValla canım cinsiyet tespiti yapıldığını sanmiyorum sanki erkek bebek daha ağırlıkta gibi Allahim hakkımızda hangisini hayırlı görüyorsa o olsun yeterki sağlıklı akıllı fikirli olsun.
Hergün teknoloji gelişiyor canim demekki bundan sonra böyle olacak.Bilmiyorum caanim bana neden yapilmadi ama o gun olan tum opulara yapilmadi
Allah gönlüne göre versin canim.benimki şaka inşallah ıkısıde kızdır
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda seninde muradini versin benimde iki aşılama ve dördüncü tüp bebekte tuttu pes etmemek gerekiyor nedeniyorsa onu yapmak gerekiyor benimki yalniz menepoz değildi ama yumurta sayim seninki gibi çok azdi 3.gün embriyosunda tuttu.
Hayır ev hanimiyim transferden sonra iki gün yattim sonrasinda sadece yemeğimi yapıp bulasigimi kaldırdım yine ağır birşey yapmadim şuanda 5.ayimdayim ve halende dikkat ediyorum.Aminn.ay ne güzel sevindim inşallah saglikli sihattli kavustursun bebeginizi rabbim.bisey sorabilirmiyim siz calisiyormusunuz tup bebek ya yatip dinleniyormusunuz...
canım bendede endometriozis vardı laproskopi oldum erken menapoz gibi bir şey söylemedi ama endometriozisde erken menapoz olabiliyormuş benim ilk tüp bebek denememde tuttu umudunu kaybetme benimkide üçüncü gün embriyosuydu şimdi bebeğime kavuşmak için gün sayıyorumMerhaba kizlar bende yeni üye oldum.32yasindayim 12 yillik evliyim hic hamile kalmadim.oncelikle endometriozis hastaligi vardi bi suru ilac tedavisi ve iki aşılama bir tüp denedik.tupten sonra agrilarimdan ve maddiyattan dolayi 3 yil ara verdim.turgut beyi gittim muayene etti yasin kac erken menopoza girmisin dedi dunyalar basima yikildi acil tüp bebek yapilmasi gerekir dedi bizde yaptirdik.ilaclarla zor güç üç yumurta elde edildi bunlarda biri dollenmisti üçüncü Gün embriyosuydu kalitesizdi transfer edildi tutmadi.sindi adeti bekliyorum üçüncü tup denicegiz benim durumda olan arkadaşlar varsa lütfen paylassin bizlere umid olsun. Rabbim tez zamanda bebek isteyenlere kucaklarini doldursun evlerimzi senlerdisin...
Banada is arkadaslarim yüzüne bir güzellik geldi erkek mi acaba dedilerkız cocugu olanlarda genelde lekenme oluyor kocakarılar kız dedi bana dedikleri gibi de oldu allah gönlüne göre versin sağğlıklı olsund
Cok sevindim rabbim tez zamanda kucagina sag salim almayi nasip etsin.bende benim durumda olupta hamile olani cok duymadim ama sizlerin hamile oldugunuzu ogrenince umudum artti.dr bana menopoz dedi ama onun ici tahlil yaptirmadi sadece tupte olan tahlilleri yaptirdi ama dr guveniyorum inşallah rabbim doktorumuzu ilacimzi rast getirsin.canım bendedetsietriozis vardı laproskopi oldum erken menapoz gibi bir şey söylemedi ama endometriozisde erken menapoz olabiliyormuş benim ilk tüp bebek denememde tuttu umudunu kaybetme benimkide üçüncü gün embriyosuydu şimdi bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum
Rabbim bebegini sag salim kucagina almayı nasip etsin. İnşallah bizlerde hamis haberlerini burda veririz.sizlerin bu hamis haberleri icimize umut oluyor..Hayır ev hanimiyim transferden sonra iki gün yattim sonrasinda sadece yemeğimi yapıp bulasigimi kaldırdım yine ağır birşey yapmadim şuanda 5.ayimdayim ve halende dikkat ediyorum.
canım endişe hiçç bitmiyor Allaha emanet deyip hayata devam ediyorum artık bebeğimin hareketleri dışardan belli oluyor eşimde görebiliyor Rabbim bizede isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın haftalar geçtikçe varlığını daha çok hissettiriyorArkadaslar bu bebisler çok zahmetli olduğu için mi yaşadığım olumsuz deneyimlerden mi bilmiyorum hep içimde bir endişe var bir korku var.benzer endişeler kaygılar sizde de var mı acaba gebelik ilerleyince biraz azalıyor mu
Ewet canım o hepimizde war çocuklarımızı kucağımıza alana kadar da bitmicekArkadaslar bu bebisler çok zahmetli olduğu için mi yaşadığım olumsuz deneyimlerden mi bilmiyorum hep içimde bir endişe var bir korku var.benzer endişeler kaygılar sizde de var mı acaba gebelik ilerleyince biraz azalıyor mu
Ay ne kadar güzel tamamen warlığını gösteriyor anne ben burdayım diyor bugünlerimize şükürcanım endişe hiçç bitmiyor Allaha emanet deyip hayata devam ediyorum artık bebeğimin hareketleri dışardan belli oluyor eşimde görebiliyor Rabbim bizede isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın haftalar geçtikçe varlığını daha çok hissettiriyor
En azından bu hisler de.yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı.canım endişe hiçç bitmiyor Allaha emanet deyip hayata devam ediyorum artık bebeğimin hareketleri dışardan belli oluyor eşimde görebiliyor Rabbim bizede isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın haftalar geçtikçe varlığını daha çok hissettiriyor
Sanırım kucağa alana. Kadar bitmeyecek. Senin gebelik 4.ayı geçmiş maşallah. Benden bir ay ondesin crinino jeli bıraktırdi mi Doktor. 3 aydan sonra yeni bir ilaç vs başladı mı ben im bir dahaki kontrol aralığın ilk haftasında ben hala jel ve iğne kullanıyorum. Sanırım bende özge hanim la devam edicemEwet canım o hepimizde war çocuklarımızı kucağımıza alana kadar da bitmicek
Benimde ikisi erkek:)) alakasi yok sans nasipsanırım turgut hoca kız koyuyor :) benim ikisinede kız dedi ama iki hafta sonra belli olacak :)
Evet transfer sonrasi kasik ağrısı olmustuKizlar dun transferim oldu dua edelim birbirimize insallah.Sizdede kasik agrisi oldu mu
Şuan sadece vitamin kullanıyorum canım estrofem ile jeli bıraktırdı bu cumada ikili testimin sonucu çıkacak onun için görüşmeye gidicem kesinlikle hiç düşünme özge hanım a kendini bırak ben de eşimde bayılıyoruzSanırım kucağa alana. Kadar bitmeyecek. Senin gebelik 4.ayı geçmiş maşallah. Benden bir ay ondesin crinino jeli bıraktırdi mi Doktor. 3 aydan sonra yeni bir ilaç vs başladı mı ben im bir dahaki kontrol aralığın ilk haftasında ben hala jel ve iğne kullanıyorum. Sanırım bende özge hanim la devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?