Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Yadde cigim sen de mi devam ediyor sun clexane ye neden devam ediyor sun ben de hala devam ediyorum kimileri ne kan tahlili ni alinca kimilerine de kalp atislarini duyunca biraktir mis bende onu sormak icin bu muayene me de turgut beye gidecegim baska doktor lar bilir mi aca ba ilaclari nee Zaman kesecegimizi

Geçen gittiğim doktora sordum 9 ay dedi ama kanamadan dolayı ara verdik

Miracigim doktor mu yonlerdiriyor canim sen bir git ister sen ilk gebelik te iki aylik veya yanlis olmasin uc aylik ken aşi oluyor mus tatlim bende daha gitmedim de duyduk larim yani

Yadde cigim kan pihtilas masi mi var sende turgut bey ne kadar kullanacagin hakkinda bir bilgi verdi mi sana

Tatlım Turgut beyTürk kadınlarının yüzde kırkında var bu sorun bence düşüğe engel değil dedi ama diğer doktor kesinlikle kullan diyor korkumdan kullanıyorum turgut bey net bişey söylemedi aslında

Miracigim doktor mu yonlerdiriyor canim sen bir git ister sen ilk gebelik te iki aylik veya yanlis olmasin uc aylik ken aşi oluyor mus tatlim bende daha gitmedim de duyduk larim yani

Canim hamileligi ilerlemis arkadaslara sordum 20. Ve 24. Haftalarda vuruluyormus tetenoz asisiymis

kizlar troidi olup tüp bebekle hamile kalaniniz varmi aranizda?arkadsmda baslicak tedaviye dr ona troid yani tsh normal degilse tüp bebektedavisine basayamam demis.duydunuzmu hic troidi yuzunden tup bebegi tutmayani?

kizlar troidi olup tüp bebekle hamile kalaniniz varmi aranizda?arkadsmda baslicak tedaviye dr ona troid yani tsh normal degilse tüp bebektedavisine basayamam demis.duydunuzmu hic troidi yuzunden tup bebegi tutmayani?

İlaç dengede tuttuğu sürece bi sıkıntı olmaz sanırım kardelencim benim öyle düşük doz bi ilaçla devam ediyorum. Eğer tiroid bozukluğu çoksa belki sıkıntı olabiliyordur çünkü turgut bey de sanki tahlil yaparken e2 ve tsh istiyordu diye hatırlıyorum. Ben söyledim diye mi yoksa sizde de istedi mi tsh bilmiyorum ama etkisi olabilir mi acaba.

Kardelen benim tsh yüksek çıktı zaten ilaç kullanıyordum dozu artırdı ve yumurta kontrolüne gidince bi daha baktı yine yüksek bu durumda opu yu bikaç gün erteleyelim dedi ve gonal f e başlatmadı. Önce tsh düşürdü sonra tedaviye başladı.

🌸🌸🌸

Nefescim sağlık olsun canım. Hayırlısı olsun inşallah. Benim görümcemde ikinciyi denedi Turgut Beyde onunki de tutmadı. Turgut Bey yeni bir yöntem var bir dahakine onu uygularız demiş. Pgt , mikro enjeksiyon gibi bir şey sanırım. En iyi sperm en iyi yumurta ve en iyi embriyoyu seçip transfer edebiliyorlar galiba. Doktorla görüştün mü? Ne dedi sana?Başarısızlık sebebi neymiş?

Esilacım tebrik ederim canım. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah.Darısı bizim başımıza.

Neden??
Ya ben oldum olası hep ikiz istemişimdir ama şimdi iş ciddiye binince ikiz ihtimali olunca düşünmüyo da değilim nası yapcam diye.. :)

🌸🌸🌸

Ben de ilki tek olsun istiyorum.Doya doya tadını çıkara çıkara bakabileyim diye.Hem de normal doğum şansım olsun diye.
Ama ikinci için tüp yaptırırsam ikiz isterim :) çok seviyorum ikizleri de

Ben de ilki tek olsun istiyorum.Doya doya tadını çıkara çıkara bakabileyim diye.Hem de normal doğum şansım olsun diye.
Ama ikinci için tüp yaptırırsam ikiz isterim :) çok seviyorum ikizleri de

Canım Allah gönlüne göre versin. Iki embriyo biraz daha garanti de o yüzden. Ben daha üç desek mi doktora olur mu acaba diyodum

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…