- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.521
Evett nerdesiniz hamisler.hamis olunca girmez oldular artik.banada yardim edin sorum cvbsz kaldi
Miracigim saglik ocagina ne zaman kayit yaptir mam lazim asi falan ne zaman basliyor
Yadde cigim sen de mi devam ediyor sun clexane ye neden devam ediyor sun ben de hala devam ediyorum kimileri ne kan tahlili ni alinca kimilerine de kalp atislarini duyunca biraktir mis bende onu sormak icin bu muayene me de turgut beye gidecegim baska doktor lar bilir mi aca ba ilaclari nee Zaman kesecegimizi
Yadde cigim kan pihtilas masi mi var sende turgut bey ne kadar kullanacagin hakkinda bir bilgi verdi mi sana
Miracigim doktor mu yonlerdiriyor canim sen bir git ister sen ilk gebelik te iki aylik veya yanlis olmasin uc aylik ken aşi oluyor mus tatlim bende daha gitmedim de duyduk larim yani
kizlar troidi olup tüp bebekle hamile kalaniniz varmi aranizda?arkadsmda baslicak tedaviye dr ona troid yani tsh normal degilse tüp bebektedavisine basayamam demis.duydunuzmu hic troidi yuzunden tup bebegi tutmayani?
kizlar troidi olup tüp bebekle hamile kalaniniz varmi aranizda?arkadsmda baslicak tedaviye dr ona troid yani tsh normal degilse tüp bebektedavisine basayamam demis.duydunuzmu hic troidi yuzunden tup bebegi tutmayani?
Esilacım tebrik ederim canım. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah.Darısı bizim başımıza.
Çok tşk ederim canım. Amin inşallah çifter çifter size olsun darısı..
🌸🌸🌸
:))) Ben tek embriyo transferi istiycem yaaa
Neden??
Ya ben oldum olası hep ikiz istemişimdir ama şimdi iş ciddiye binince ikiz ihtimali olunca düşünmüyo da değilim nası yapcam diye.. :)
🌸🌸🌸
Ben de ilki tek olsun istiyorum.Doya doya tadını çıkara çıkara bakabileyim diye.Hem de normal doğum şansım olsun diye.
Ama ikinci için tüp yaptırırsam ikiz isterim :) çok seviyorum ikizleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?