- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.221
Allah ım inşallah transferin hayırla sonuçlanırKizlar dun transferim oldu dua edelim birbirimize insallah.Sizdede kasik agrisi oldu mu
Hayırlı olsun canim kasık ağrısı bitmez endişelenme korkacak bişey yok dualrimiz emin olun hepnize hepmize.Kizlar dun transferim oldu dua edelim birbirimize insallah.Sizdede kasik agrisi oldu mu
İnşallah canim emin ol bu sefer tutacak bende arka arkaya yaptirdim tuttu ara vermeden başla yeterkiIyi Akşamlar Herkese. 13 Kasım da transferim gerçekleşmişti. Bugün kan tahlili verdim maalesef negatif çıktı . Ama moral bozmak yok yola dondurulmuş olan embriyolar ile devam edeceğim. Artık kısmet diyorum . Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun . Herkesin gözündeki , gönlünde ki olur inşallah. Amin.
5.ayimdayim endişe hiç bitmiyor herseyden tedirgin oluyorsun rahat olmak gerekiyor ama nerde bizim durumumuz hassas olduğu için sanirim bukadar korkuyoruz Allaha emanetiz hepimiz.Arkadaslar bu bebisler çok zahmetli olduğu için mi yaşadığım olumsuz deneyimlerden mi bilmiyorum hep içimde bir endişe var bir korku var.benzer endişeler kaygılar sizde de var mı acaba gebelik ilerleyince biraz azalıyor mu
Tşk ederim desteğin için yarın Turgut Hocaya gideceğiz. Sanırım 1 ay kadar ara verecek sonra tekrar transfer olacak. Neden tutunamadı diye bir kontrol yapıyor mu acaba Turgut Hoca?İnşallah canim emin ol bu sefer tutacak bende arka arkaya yaptirdim tuttu ara vermeden başla yeterki
Yok canım yapılmıyor yine aynı işlemlerden geciyosun ciddi söylüyorum kalbin çok rahat olsun bu sefer olacak Allaha Sığın yeterkiTşk ederim desteğin için yarın Turgut Hocaya gideceğiz. Sanırım 1 ay kadar ara verecek sonra tekrar transfer olacak. Neden tutunamadı diye bir kontrol yapıyor mu acaba Turgut Hoca?
sagolsan canim beenimHayırlı olsun canim kasık ağrısı bitmez endişelenme korkacak bişey yok dualrimiz emin olun hepnize hepmize.
evet canim cok guzel yakinda sende goreceksin ins minicik kizin tekmeleri oyyy nasi tatli bunlar yaAy ne kadar güzel tamamen warlığını gösteriyor anne ben burdayım diyor bugünlerimize şükür
kaygi dua mutluluk hepsi var canimEn azından bu hisler de.yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı.
Hayirli olsun canim transferin allahim hayirli olan evlatlarimiza kavustursun.kac tane embriyo koydular canim.Kizlar dun transferim oldu dua edelim birbirimize insallah.Sizdede kasik agrisi oldu mu
dondurulmuş bebeğin sana sımsıkı tutunmak için gününü bekliyordur ve inşallah sonuç olumlu olacaktırIyi Akşamlar Herkese. 13 Kasım da transferim gerçekleşmişti. Bugün kan tahlili verdim maalesef negatif çıktı . Ama moral bozmak yok yola dondurulmuş olan embriyolar ile devam edeceğim. Artık kısmet diyorum . Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun . Herkesin gözündeki , gönlünde ki olur inşallah. Amin.
Tam ısırmalıklar walla ewin neşesi ya hayırlısıyla doğsalarda sewsekevet canim cok guzel yakinda sende goreceksin ins minicik kizin tekmeleri oyyy nasi tatli bunlar ya
Asla ara werme sen turgut beye söyle bu adetimle başlıcam dieTşk ederim desteğin için yarın Turgut Hocaya gideceğiz. Sanırım 1 ay kadar ara verecek sonra tekrar transfer olacak. Neden tutunamadı diye bir kontrol yapıyor mu acaba Turgut Hoca?
Gecmis olsun canim bende 4 kasimda transfer olmustum 17 kasimda negatifi gordum sindi adeti bekliyorum 3 cu tüp denicegiz bu sefer olucak inşallah pes etmek yola devam.sizinki kacinci tüp acaba ogrenebilirmiyim .sizin dondurulmuslariniz var bence bu sefer olacak icime doguyor .Allahim tez zamanda kavustursun bebisine.[/QUOTE]="Nemli Bez, post: 43748628, member: 714115"]Iyi Akşamlar Herkese. 13 Kasım da transferim gerçekleşmişti. Bugün kan tahlili verdim maalesef negatif çıktı . Ama moral bozmak yok yola dondurulmuş olan embriyolar ile devam edeceğim. Artık kısmet diyorum . Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun . Herkesin gözündeki , gönlünde ki olur inşallah. Amin.
insallah düsünmek bile insanı mutlu etmeye yetiyor.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah güzel sözleriniz icin tesekkurlerdondurulmuş bebeğin sana sımsıkı tutunmak için gününü bekliyordur ve inşallah sonuç olumlu olacaktır
Ewet canım o hepimizde war çocuklarımızı kucağımıza alana kadar da bitmicek
Arkadaslar bu bebisler çok zahmetli olduğu için mi yaşadığım olumsuz deneyimlerden mi bilmiyorum hep içimde bir endişe var bir korku var.benzer endişeler kaygılar sizde de var mı acaba gebelik ilerleyince biraz azalıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?