Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Iyi Akşamlar Herkese. 13 Kasım da transferim gerçekleşmişti. Bugün kan tahlili verdim maalesef negatif çıktı . Ama moral bozmak yok yola dondurulmuş olan embriyolar ile devam edeceğim. Artık kısmet diyorum . Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun . Herkesin gözündeki , gönlünde ki olur inşallah. Amin.

İnşallah canim emin ol bu sefer tutacak bende arka arkaya yaptirdim tuttu ara vermeden başla yeterki

5.ayimdayim endişe hiç bitmiyor herseyden tedirgin oluyorsun rahat olmak gerekiyor ama nerde bizim durumumuz hassas olduğu için sanirim bukadar korkuyoruz Allaha emanetiz hepimiz.

İnşallah canim emin ol bu sefer tutacak bende arka arkaya yaptirdim tuttu ara vermeden başla yeterki
Tşk ederim desteğin için yarın Turgut Hocaya gideceğiz. Sanırım 1 ay kadar ara verecek sonra tekrar transfer olacak. Neden tutunamadı diye bir kontrol yapıyor mu acaba Turgut Hoca?

Tşk ederim desteğin için yarın Turgut Hocaya gideceğiz. Sanırım 1 ay kadar ara verecek sonra tekrar transfer olacak. Neden tutunamadı diye bir kontrol yapıyor mu acaba Turgut Hoca?
Yok canım yapılmıyor yine aynı işlemlerden geciyosun ciddi söylüyorum kalbin çok rahat olsun bu sefer olacak Allaha Sığın yeterki

="Nemli Bez, post: 43748628, member: 714115"]Iyi Akşamlar Herkese. 13 Kasım da transferim gerçekleşmişti. Bugün kan tahlili verdim maalesef negatif çıktı . Ama moral bozmak yok yola dondurulmuş olan embriyolar ile devam edeceğim. Artık kısmet diyorum . Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun . Herkesin gözündeki , gönlünde ki olur inşallah. Amin.[/QUOTE]
Gecmis olsun canim bende 4 kasimda transfer olmustum 17 kasimda negatifi gordum sindi adeti bekliyorum 3 cu tüp denicegiz bu sefer olucak inşallah pes etmek yola devam.sizinki kacinci tüp acaba ogrenebilirmiyim .sizin dondurulmuslariniz var bence bu sefer olacak icime doguyor .Allahim tez zamanda kavustursun bebisine.

dondurulmuş bebeğin sana sımsıkı tutunmak için gününü bekliyordur ve inşallah sonuç olumlu olacaktır

Gecmis olsun canim bende 4 kasimda transfer olmustum 17 kasimda negatifi gordum sindi adeti bekliyorum 3 cu tüp denicegiz bu sefer olucak inşallah pes etmek yola devam.sizinki kacinci tüp acaba ogrenebilirmiyim .sizin dondurulmuslariniz var bence bu sefer olacak icime doguyor .Allahim tez zamanda kavustursun bebisine.[/QUOTE]
1. tüp bebek denememiz. Aynen kesinlikle pes etmek yok. Rabbim sağlıklı , sıhhatlı kuzucuklara kavuştursun hepimizi. Moral bu işte çok önemli. Moralimizi yüksek tutmalıyız.

Azalma olmuyor sadece kaygı degisiyor önce kont gittiginde kalp atısi oluyor sonra sagligi hareketleri hissetmeye basladiginda biraz az hareket etti telasi dogum sonrasi doydumu bu cocuk niye agliyor kaygisi böyle boyle şekil degistiriyor.

Kizlar gunaydin dunden beri kanamam var kalp atisi devam ana dr riskli dedi on gun rapor verdi proluton verdi yatiyorum sizde de kanamadi olup atlatan olmusmuydu cok korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…