- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.241
Ewet ben keseyi gördüğümün ertesi günü akşamı kanamayla birlikte kocaman parça düştü acile gittim progestan vuruldum ertesi gün de turgut beye gittim salya sümük ağlayarak ama boluna bebişimi ve kendimi üzmüşüm 1hafta jeli bıraktırarak progestan iğne vurundum ve sürekli ayaklarım hawada yattım ama sürekli dikkat halinde yaşıyorsun korkma sadece yat dinlen eminim bebein seninle birlikte bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacaaktırKizlar gunaydin dunden beri kanamam var kalp atisi devam ana dr riskli dedi on gun rapor verdi proluton verdi yatiyorum sizde de kanamadi olup atlatan olmusmuydu cok korkuyorumm
Canım benimde olmuştu 2 gün hastanede yatmıştım iğne ilaçla durduruldu sonrada sürekli yattım hic bi is yapmadım daha yeni başladım is yapma ya dikkat et yorma kendini inşallah bisiycik olmazKizlar gunaydin dunden beri kanamam var kalp atisi devam ana dr riskli dedi on gun rapor verdi proluton verdi yatiyorum sizde de kanamadi olup atlatan olmusmuydu cok korkuyorumm
Canim peki kac gun surdu kanaman bende dun proluton vuruldum ama hala var kanamaEwet ben keseyi gördüğümün ertesi günü akşamı kanamayla birlikte kocaman parça düştü acile gittim progestan vuruldum ertesi gün de turgut beye gittim salya sümük ağlayarak ama boluna bebişimi ve kendimi üzmüşüm 1hafta jeli bıraktırarak progestan iğne vurundum ve sürekli ayaklarım hawada yattım ama sürekli dikkat halinde yaşıyorsun korkma sadece yat dinlen eminim bebein seninle birlikte bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacaaktır
Günaydın canım. stres yapma bende 12. haftamda çok yoğun kanama yaşamıştım. sabah uyandığımda regl olmuşum gibi pijamam falan hep batmıştı. 2-3 gün hastanede yattım serumu falan yedikten sonra kesildi. dinlen sen bol bol. raporunu uzat heyet al ve yat. benim de riskliydi rapor almadım 25. haftada kaybettim. Sağlıklı gebelikler güzel haberler ver bize.Kizlar gunaydin dunden beri kanamam var kalp atisi devam ana dr riskli dedi on gun rapor verdi proluton verdi yatiyorum sizde de kanamadi olup atlatan olmusmuydu cok korkuyorumm
clexane yapıyor musun? benim kanama iğneden oldu dedi doktor bi kaç hafta kesip sonra tekrar başladım ben.Canim peki kac gun surdu kanaman bende dun proluton vuruldum ama hala var kanama
Yok canim sadece vitamin aliyorumclexane yapıyor musun? benim kanama iğneden oldu dedi doktor bi kaç hafta kesip sonra tekrar başladım ben.
Dua edicez merak etme. ilk haftalarda çok normal kanama olması. benim hem 12 hem 14. haftalarda oldu. serum rahimdeki kasılmayı azaltıyor ve kanamayı durduruyor keşke yatış yapsalarmış sanada. kaç haftalık gebesin?Allah razi olsun rahatlattiniz insallah bisey olmasin dua edin ne olur
Henuz 7 canim artarsa yatiririm dedi dr bilmiyorum ki olmazsa yarin tekrar gideyim bi simdi evde yatiyirum caresizDua edicez merak etme. ilk haftalarda çok normal kanama olması. benim hem 12 hem 14. haftalarda oldu. serum rahimdeki kasılmayı azaltıyor ve kanamayı durduruyor keşke yatış yapsalarmış sanada. kaç haftalık gebesin?
yarını bekleme bence kanamam çok de yatış yap. serumun ciddi anlamda faydası var. inşallah bişey olmaz içini ferah tut. dinlen bol bol bi de çok su iç.Henuz 7 canim artarsa yatiririm dedi dr bilmiyorum ki olmazsa yarin tekrar gideyim bi simdi evde yatiyirum caresiz
Canım 5gün sürdü 1.ve 2.gün çok yoğundu sonra azalarak pıhtı şeklinde döküldü turgut bey bana içerde kanama başlamış we sonra kendiliğinden durmuş telaş yapma sakın geçicekCanim peki kac gun surdu kanaman bende dun proluton vuruldum ama hala var kanama
KORKMA ARKADAŞIM DAHA BENİMDE İKİ GÜN ÖNCE KANAMAM OLDU BANA İĞNE YAPILDI DOKTOR TELAŞ YAPMA DEDİ GEÇİYOR ZATEN JEL DE KULLANIYORUM RABBİME EMANET İNŞALLAH BEBEKLERCanim peki kac gun surdu kanaman bende dun proluton vuruldum ama hala var kanama
Dualarimiz seninle allah sifani versin stres yapma bak bebegin seninle ne güzel sag salim kucagina alacaksin inşallah. ..Allah razi olsun rahatlattiniz insallah bisey olmasin dua edin ne olur
Demek ki ay lar ilerle sede kaygı da bir degisiklik olmuyor ; (5.ayimdayim endişe hiç bitmiyor herseyden tedirgin oluyorsun rahat olmak gerekiyor ama nerde bizim durumumuz hassas olduğu için sanirim bukadar korkuyoruz Allaha emanetiz hepimiz.
Kaygıları m beni öyle yoruyor ki demek ki hep devam edicek ; (Azalma olmuyor sadece kaygı degisiyor önce kont gittiginde kalp atısi oluyor sonra sagligi hareketleri hissetmeye basladiginda biraz az hareket etti telasi dogum sonrasi doydumu bu cocuk niye agliyor kaygisi böyle boyle şekil degistiriyor.
Cnm kalbini ferah tut kanaması olup da sağlıklı hamileliği devam eden çokKizlar gunaydin dunden beri kanamam var kalp atisi devam ana dr riskli dedi on gun rapor verdi proluton verdi yatiyorum sizde de kanamadi olup atlatan olmusmuydu cok korkuyorumm
Merhabalar bugün gittim turgut bey e adet olduktan sonra yumurta takibi yapacak ilaç kullandirmayacagini söyledi yumurtalar normal büyüklüğe ulaştığında dondurulmuş yumurtaları transfer edecek ama ilaç kullanmak daha mı iyi acaba rahim daha mı iyi hazır olur Zaten adetleri m düzensizliği vardi. Bugün adet olacağım sanirimAsla ara werme sen turgut beye söyle bu adetimle başlıcam die
Canım sen benim dediğimi yap bende pko war adet düzensizliği adetinin 2.günü git we ben dondurulmuşumu koydurmak istiyorum de sakın 1ay daha bekleme wücudun ilaçlara alışmışken bırakma çünkü ben bu tutan son embriyomu bu şekilde yaptırdım we çok şükür tuttu inşallah seninkide tutacakMerhabalar bugün gittim turgut bey e adet olduktan sonra yumurta takibi yapacak ilaç kullandirmayacagini söyledi yumurtalar normal büyüklüğe ulaştığında dondurulmuş yumurtaları transfer edecek ama ilaç kullanmak daha mı iyi acaba rahim daha mı iyi hazır olur Zaten adetleri m düzensizliği vardi. Bugün adet olacağım sanirim
biri kız degilmydiBenimde ikisi erkek:)) alakasi yok sans nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?