Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ya bu kadar olur bende de pko var:) bugün leke geldi ama su anda devamı gelmedi adet olmadım yani cumartesi adet olsam da olmasam da gideceğim turgut beyin yanına inşallah benimkide tutar hersey için teşekkürler sizinle durumumuz çok benziyo inşallah sonuçta benzer inşallah :)

Bende yine burdan A aysima84 sayesinde adetimin 2.günü gittim çok şükür tuttu ayrıca fetih ve meryem surelerini okudum Allah hepimizin kollarını dolu dolu bebişlerle süslesin

Canlar yarın sabah ikili testimin sonucu çıkmış onu görüşmek için kontrole gidicem ben acıbadem online dan bakıyorum ama malesef hiçbir şey anlamıyorum

Canlar yarın sabah ikili testimin sonucu çıkmış onu görüşmek için kontrole gidicem ben acıbadem online dan bakıyorum ama malesef hiçbir şey anlamıyorum
HAYIRLI SONUÇLAR ARKADAŞIM HADİ BAKALIM BİZDE VERDİKDE HAFTAYA SALI GİDECEM HEMDE CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEZ ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

Hayırlı güzel sonuç olsun inşallah .özge hanim in muayene ücreti ne kadar birde bu ikili test vs gibi testlerde fark ücret alıyorlar mi

Canlar ikili test sonucumuz çok şükür iyi bebeimin cinsiyeti yine netleşmedi çünkü göstermedi bizim canawar 3hafta sonra tekrar kontrolümüz war inşallah o zaman gösterir

UMUT NERDESİN ARKADAŞIM ARADA GİRDE YAZ HABERDAR ET BİZİ
Canım bu ara biraz rahatım yok çok giremiyorum bulantı halsizlik var, haftaya cuma dr kontrolüm var bebis ne durumda bende bilmiyorum inşallah büyümüştür. Sen nasılsın? inşallah her şey yolundadır cnm.

Reactions: Bnz
Canlar ikili test sonucumuz çok şükür iyi bebeimin cinsiyeti yine netleşmedi çünkü göstermedi bizim canawar 3hafta sonra tekrar kontrolümüz war inşallah o zaman gösterir
Gözün aydın canim sevindim herkesinki temiz çıksın inşallah.senin minnak büyük ihtimal kiz ozaman zor gösteriyormus kiz çocukları yeterki sağlıklı olsunlar hayırlı evlatlar olsunlar

Evim doğum evinin yakınında bugün ilaç yazdırma ya oraya gittim .gitmiskende evham yaptığım icin muayenede oldum.en son turgut bey e üç hafta önce gitmiştim 1ay sonra gel kontrole demişti. Kontrolüm haftaya.çok şükür bebek büyümüş fakat doktor rahim de subkoryenik minimal kanama var dedi.korktum endise ettim.bol bol sıvı tüketici dinlen dedi. Dışta bir kanama yok da.forumda bu durum bu haftalarda ne kadar çok kişinin başına geliyor.inşallah hepimiz sağlıcakla yavrumuza kavuşur uz.zaten kaygiliyiz hepimiz birde böyle olunca keyif huzur birsey kalmiyor.sizde de böyle içte minimal kanama olup da normalde kanama olmayan oldu mu.benim için de dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…