- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.261
Ya bu kadar olur bende de pko var:) bugün leke geldi ama su anda devamı gelmedi adet olmadım yani cumartesi adet olsam da olmasam da gideceğim turgut beyin yanına inşallah benimkide tutar hersey için teşekkürler sizinle durumumuz çok benziyo inşallah sonuçta benzer inşallah :)Canım sen benim dediğimi yap bende pko war adet düzensizliği adetinin 2.günü git we ben dondurulmuşumu koydurmak istiyorum de sakın 1ay daha bekleme wücudun ilaçlara alışmışken bırakma çünkü ben bu tutan son embriyomu bu şekilde yaptırdım we çok şükür tuttu inşallah seninkide tutacak
Bende yine burdan A aysima84 sayesinde adetimin 2.günü gittim çok şükür tuttu ayrıca fetih ve meryem surelerini okudum Allah hepimizin kollarını dolu dolu bebişlerle süslesinYa bu kadar olur bende de pko var:) bugün leke geldi ama su anda devamı gelmedi adet olmadım yani cumartesi adet olsam da olmasam da gideceğim turgut beyin yanına inşallah benimkide tutar hersey için teşekkürler sizinle durumumuz çok benziyo inşallah sonuçta benzer inşallah :)
yok canım ikisinede erkek dedi doktor :)) yani bi değişiklik olmazsa şimdilik 2 erkek :))))biri kız degilmydi
HAYIRLI SONUÇLAR ARKADAŞIM HADİ BAKALIM BİZDE VERDİKDE HAFTAYA SALI GİDECEM HEMDE CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEZ ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNCanlar yarın sabah ikili testimin sonucu çıkmış onu görüşmek için kontrole gidicem ben acıbadem online dan bakıyorum ama malesef hiçbir şey anlamıyorum
HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIM 3 ERKEKLE UĞRAŞ BAKALIM HEM ÇOÇUKLAR BİRDE KOCAN :))))yok canım ikisinede erkek dedi doktor :)) yani bi değişiklik olmazsa şimdilik 2 erkek :))))
Hayırlı güzel sonuç olsun inşallah .özge hanim in muayene ücreti ne kadar birde bu ikili test vs gibi testlerde fark ücret alıyorlar miCanlar yarın sabah ikili testimin sonucu çıkmış onu görüşmek için kontrole gidicem ben acıbadem online dan bakıyorum ama malesef hiçbir şey anlamıyorum
İnşallah canımHAYIRLI SONUÇLAR ARKADAŞIM HADİ BAKALIM BİZDE VERDİKDE HAFTAYA SALI GİDECEM HEMDE CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEZ ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Amin canım muayene aynı 77tl ikili test için 46tl ödedimHayırlı güzel sonuç olsun inşallah .özge hanim in muayene ücreti ne kadar birde bu ikili test vs gibi testlerde fark ücret alıyorlar mi
Ay valla sorma ya:))) demin esimede diyorum 3 erkekle napcaksam dye:)))))HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIM 3 ERKEKLE UĞRAŞ BAKALIM HEM ÇOÇUKLAR BİRDE KOCAN :))))
Çok sevindim gözün aydinCanlar ikili test sonucumuz çok şükür iyi bebeimin cinsiyeti yine netleşmedi çünkü göstermedi bizim canawar 3hafta sonra tekrar kontrolümüz war inşallah o zaman gösterir
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM DARISI BANA BİZİM SONUÇDA İNŞALLAH İYİDİRCanlar ikili test sonucumuz çok şükür iyi bebeimin cinsiyeti yine netleşmedi çünkü göstermedi bizim canawar 3hafta sonra tekrar kontrolümüz war inşallah o zaman gösterir
Sağol canım darısı başına inşallahÇok sevindim gözün aydin
Amin arkadaşım inşallah sizde hayırlı bir şekilde sonuç alırsınızHAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM DARISI BANA BİZİM SONUÇDA İNŞALLAH İYİDİR
Canım bu ara biraz rahatım yok çok giremiyorum bulantı halsizlik var, haftaya cuma dr kontrolüm var bebis ne durumda bende bilmiyorumUMUT NERDESİN ARKADAŞIM ARADA GİRDE YAZ HABERDAR ET BİZİ
Canım maşallah hayırlı olsun çok sevindim :)Ay valla sorma ya:))) demin esimede diyorum 3 erkekle napcaksam dye:)))))
Gözün aydın canim sevindim herkesinki temiz çıksın inşallah.senin minnak büyük ihtimal kiz ozaman zor gösteriyormus kiz çocukları yeterki sağlıklı olsunlar hayırlı evlatlar olsunlarCanlar ikili test sonucumuz çok şükür iyi bebeimin cinsiyeti yine netleşmedi çünkü göstermedi bizim canawar 3hafta sonra tekrar kontrolümüz war inşallah o zaman gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?