Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim Allahın izniyle birsey olmaz sen kendini yorma ama is yapma

Ben önemli bi şey olduğunu düşünmüyorum endişelenme bence sıvı tüket ben çok sıvı tükettim şimdiye kadar bu tür sorunlar yaşamadım dinlen her haftanın ayrı riskleri var(ben de şu dinlenme işini yapamıyorum hep koşturmaca akşamları bel ağrısı bu hafta sonu hiç bir şey yapmadan yatmayı düşünüyorum inş) ...Arkadaşımın doktoru hamileyim hasta değilim diyenlere ne hastalığı hamilelik hastalıktan daha beter diyorduyani her günü ayrı zor tedirginlik ....

Çok sağol arkadaşım allah razı olsun dinleniyorum bol bol su icip

Gözün aydın canim sevindim herkesinki temiz çıksın inşallah.senin minnak büyük ihtimal kiz ozaman zor gösteriyormus kiz çocukları yeterki sağlıklı olsunlar hayırlı evlatlar olsunlar
Sağol canım darısı tüm bekleyenlerin başına ewet kuzum bende öyle duydum göstermeyen genelde kız oluyormuş napalım sağlıklı olsunlarda sonuçda bu yola başkoyarken sadece hayırlı ewlat diledik duamızda kız erkek diye ayırt etmedik

Canım sakın ne kendini nede bebeğini üz bunlar gelip geçer

Geçmiş olsun canım sen kalbini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmaz. Bulantin oldu mu benim bu ara var ve hiç su icemiyorum daha fena yapıyor korkuyorum bir şey olur diye.

Merhaba arkadaşlar. Ben de Turgut beyle tedaviye başladım dün yumurta toplama işlemi yapıldı. 15 yumurta toplanmış bugün aradılar 10 u sağlıklı 7 si döllenmiş dediler. Durum iyi mi sizce. İlk defa tüp bebek denemem biraz tecrübesizim :)
Bir de şişkinlik ve gaz var sizde de oldu mu. Transfere olumsuz etkisi olur mu ki

Gayet iyi süper hatta korkacak birşey yok meraklanmayin gaz ve şişkinlik te çok sayida yumurta toplandığı için oluyor tedaviniz hayırlı olsun bu arada seninde güzel haberlerini alırız inşallah burdan.

Gayet iyi süper hatta korkacak birşey yok meraklanmayin gaz ve şişkinlik te çok sayida yumurta toplandığı için oluyor tedaviniz hayırlı olsun bu arada seninde güzel haberlerini alırız inşallah burdan.
Ayy inşallah sağolun :) içimi rahatlattınız. Netten biraz araştırdım gaz şişkinlik kabızlık gibi belirtiler olduğunda doktor erteleyebilir falan yazıyodu korktum o yüzden. Geçmesi için yapabileceğim birşey var mı ki acabaa

Oyle birşey olmaz trasfer gününe kadar surmez zaten sikayetkeriniz.ilaçlarınızi düzenli kullanin bol su için yapacak bişey yok malesef her aşaması stresli vede beklemeli

Oyle birşey olmaz trasfer gününe kadar surmez zaten sikayetkeriniz.ilaçlarınızi düzenli kullanin bol su için yapacak bişey yok malesef her aşaması stresli vede beklemeli
Transfer pazar yada pazartesi olacak inşallah geçer o zamana kadar
Yumurta toplama işleminden sonra baygınlık geçirdim kendimi toparlayamadım o yüzden kimseye soramadım hastanede. Teşekkür ederim cevapladığınız için

Canım bu ara biraz rahatım yok çok giremiyorum bulantı halsizlik var, haftaya cuma dr kontrolüm var bebis ne durumda bende bilmiyorum inşallah büyümüştür. Sen nasılsın? inşallah her şey yolundadır cnm.
BİZDE İYİZ ARKADAŞIM YİNE LEKEM GELDİ HEMEN DOKTORA KOŞTUK İYİMİŞ BİZİM FINDIK İKİLİ TEST YAPTIRDIK HAFTAYA SALI GİDECEZ BİDE CİNSİYETİNİ SÖYLERİM DEDİ DOKTOR ÖYLE ARKADAŞIM RABBİM BU GÜZEL DUYGULARI HERKESE TATTIRSIN İNŞALLAH

Geçmiş olsun canım sen kalbini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmaz. Bulantin oldu mu benim bu ara var ve hiç su icemiyorum daha fena yapıyor korkuyorum bir şey olur diye.
Aç kalmadığım sürece bulantı m yoktu ama bu aralar hafif bulantı var.dünde gün boyu yattım pztsi mesai var artık daha dikkatli olucam. İnsan ustune titredikce bir şeyler çıkıyor. Allah a emanet yavrularimiz

Tedavin hayırlı olsun öncelikle. 7 tane yumurta gayet iyi . Siskinlik ve gaz uzun bir süre rahatsız edicek seni.crinino jel yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…