- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.281
Canim Allahın izniyle birsey olmaz sen kendini yorma ama is yapmaEvim doğum evinin yakınında bugün ilaç yazdırma ya oraya gittim .gitmiskende evham yaptığım icin muayenede oldum.en son turgut bey e üç hafta önce gitmiştim 1ay sonra gel kontrole demişti. Kontrolüm haftaya.çok şükür bebek büyümüş fakat doktor rahim de subkoryenik minimal kanama var dedi.korktum endise ettim.bol bol sıvı tüketici dinlen dedi. Dışta bir kanama yok da.forumda bu durum bu haftalarda ne kadar çok kişinin başına geliyor.inşallah hepimiz sağlıcakla yavrumuza kavuşur uz.zaten kaygiliyiz hepimiz birde böyle olunca keyif huzur birsey kalmiyor.sizde de böyle içte minimal kanama olup da normalde kanama olmayan oldu mu.benim için de dua edin.
Gözünaydınn sevindim canım Allah sağ salim kavuştursunda öğrenirsin dahaCanlar ikili test sonucumuz çok şükür iyi bebeimin cinsiyeti yine netleşmedi çünkü göstermedi bizim canawar 3hafta sonra tekrar kontrolümüz war inşallah o zaman gösterir
Ben önemli bi şey olduğunu düşünmüyorum endişelenme bence sıvı tüket ben çok sıvı tükettim şimdiye kadar bu tür sorunlar yaşamadım dinlen her haftanın ayrı riskleri var(ben de şu dinlenme işini yapamıyorum hep koşturmaca akşamları bel ağrısı bu hafta sonu hiç bir şey yapmadan yatmayı düşünüyorum inş) ...Arkadaşımın doktoru hamileyim hasta değilim diyenlere ne hastalığı hamilelik hastalıktan daha beter diyorduEvim doğum evinin yakınında bugün ilaç yazdırma ya oraya gittim .gitmiskende evham yaptığım icin muayenede oldum.en son turgut bey e üç hafta önce gitmiştim 1ay sonra gel kontrole demişti. Kontrolüm haftaya.çok şükür bebek büyümüş fakat doktor rahim de subkoryenik minimal kanama var dedi.korktum endise ettim.bol bol sıvı tüketici dinlen dedi. Dışta bir kanama yok da.forumda bu durum bu haftalarda ne kadar çok kişinin başına geliyor.inşallah hepimiz sağlıcakla yavrumuza kavuşur uz.zaten kaygiliyiz hepimiz birde böyle olunca keyif huzur birsey kalmiyor.sizde de böyle içte minimal kanama olup da normalde kanama olmayan oldu mu.benim için de dua edin.
Teşekkür ediyorum allah razı olsun arkadasimCanim Allahın izniyle birsey olmaz sen kendini yorma ama is yapma
Çok sağol arkadaşım allah razı olsun dinleniyorum bol bol su icipBen önemli bi şey olduğunu düşünmüyorum endişelenme bence sıvı tüket ben çok sıvı tükettim şimdiye kadar bu tür sorunlar yaşamadım dinlen her haftanın ayrı riskleri var(ben de şu dinlenme işini yapamıyorum hep koşturmaca akşamları bel ağrısı bu hafta sonu hiç bir şey yapmadan yatmayı düşünüyorum inş) ...Arkadaşımın doktoru hamileyim hasta değilim diyenlere ne hastalığı hamilelik hastalıktan daha beter diyorduyani her günü ayrı zor tedirginlik ....
Sağol canım darısı tüm bekleyenlerin başına ewet kuzum bende öyle duydum göstermeyen genelde kız oluyormuş napalım sağlıklı olsunlarda sonuçda bu yola başkoyarken sadece hayırlı ewlat diledik duamızda kız erkek diye ayırt etmedikGözün aydın canim sevindim herkesinki temiz çıksın inşallah.senin minnak büyük ihtimal kiz ozaman zor gösteriyormus kiz çocukları yeterki sağlıklı olsunlar hayırlı evlatlar olsunlar
Canım sakın ne kendini nede bebeğini üz bunlar gelip geçerEvim doğum evinin yakınında bugün ilaç yazdırma ya oraya gittim .gitmiskende evham yaptığım icin muayenede oldum.en son turgut bey e üç hafta önce gitmiştim 1ay sonra gel kontrole demişti. Kontrolüm haftaya.çok şükür bebek büyümüş fakat doktor rahim de subkoryenik minimal kanama var dedi.korktum endise ettim.bol bol sıvı tüketici dinlen dedi. Dışta bir kanama yok da.forumda bu durum bu haftalarda ne kadar çok kişinin başına geliyor.inşallah hepimiz sağlıcakla yavrumuza kavuşur uz.zaten kaygiliyiz hepimiz birde böyle olunca keyif huzur birsey kalmiyor.sizde de böyle içte minimal kanama olup da normalde kanama olmayan oldu mu.benim için de dua edin.
Allah razı olsun canım aynen mutlaka öğrenices heerşeyin hepimiz hakkında hayırlısıGözünaydınn sevindim canım Allah sağ salim kavuştursunda öğrenirsin daha
Geçmiş olsun canım sen kalbini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmaz. Bulantin oldu mu benim bu ara var ve hiç su icemiyorum daha fena yapıyor korkuyorum bir şey olur diye.Evim doğum evinin yakınında bugün ilaç yazdırma ya oraya gittim .gitmiskende evham yaptığım icin muayenede oldum.en son turgut bey e üç hafta önce gitmiştim 1ay sonra gel kontrole demişti. Kontrolüm haftaya.çok şükür bebek büyümüş fakat doktor rahim de subkoryenik minimal kanama var dedi.korktum endise ettim.bol bol sıvı tüketici dinlen dedi. Dışta bir kanama yok da.forumda bu durum bu haftalarda ne kadar çok kişinin başına geliyor.inşallah hepimiz sağlıcakla yavrumuza kavuşur uz.zaten kaygiliyiz hepimiz birde böyle olunca keyif huzur birsey kalmiyor.sizde de böyle içte minimal kanama olup da normalde kanama olmayan oldu mu.benim için de dua edin.
Gayet iyi süper hatta korkacak birşey yok meraklanmayin gaz ve şişkinlik te çok sayida yumurta toplandığı için oluyor tedaviniz hayırlı olsun bu arada seninde güzel haberlerini alırız inşallah burdan.Merhaba arkadaşlar. Ben de Turgut beyle tedaviye başladım dün yumurta toplama işlemi yapıldı. 15 yumurta toplanmış bugün aradılar 10 u sağlıklı 7 si döllenmiş dediler. Durum iyi mi sizce. İlk defa tüp bebek denemem biraz tecrübesizim :)
Bir de şişkinlik ve gaz var sizde de oldu mu. Transfere olumsuz etkisi olur mu ki
Ayy inşallah sağolun :) içimi rahatlattınız. Netten biraz araştırdım gaz şişkinlik kabızlık gibi belirtiler olduğunda doktor erteleyebilir falan yazıyodu korktum o yüzden. Geçmesi için yapabileceğim birşey var mı ki acabaaGayet iyi süper hatta korkacak birşey yok meraklanmayin gaz ve şişkinlik te çok sayida yumurta toplandığı için oluyor tedaviniz hayırlı olsun bu arada seninde güzel haberlerini alırız inşallah burdan.
Oyle birşey olmaz trasfer gününe kadar surmez zaten sikayetkeriniz.ilaçlarınızi düzenli kullanin bol su için yapacak bişey yok malesef her aşaması stresli vede beklemeliAyy inşallah sağolun :) içimi rahatlattınız. Netten biraz araştırdım gaz şişkinlik kabızlık gibi belirtiler olduğunda doktor erteleyebilir falan yazıyodu korktum o yüzden. Geçmesi için yapabileceğim birşey var mı ki acabaa
tesekkür ederim canım darısı sana :)) yakında sende öğrenirsinCanım maşallah hayırlı olsun çok sevindim :)
Transfer pazar yada pazartesi olacak inşallah geçer o zamana kadarOyle birşey olmaz trasfer gününe kadar surmez zaten sikayetkeriniz.ilaçlarınızi düzenli kullanin bol su için yapacak bişey yok malesef her aşaması stresli vede beklemeli
BİZDE İYİZ ARKADAŞIM YİNE LEKEM GELDİ HEMEN DOKTORA KOŞTUK İYİMİŞ BİZİM FINDIK İKİLİ TEST YAPTIRDIK HAFTAYA SALI GİDECEZ BİDE CİNSİYETİNİ SÖYLERİM DEDİ DOKTOR ÖYLE ARKADAŞIM RABBİM BU GÜZEL DUYGULARI HERKESE TATTIRSIN İNŞALLAHCanım bu ara biraz rahatım yok çok giremiyorum bulantı halsizlik var, haftaya cuma dr kontrolüm var bebis ne durumda bende bilmiyoruminşallah büyümüştür. Sen nasılsın? inşallah her şey yolundadır cnm.
AMİN ARKADAŞIM İNŞALLAHAmin arkadaşım inşallah sizde hayırlı bir şekilde sonuç alırsınız
Teşekkür ediyorum inşallah gelip geçecek.Canım sakın ne kendini nede bebeğini üz bunlar gelip geçer
Aç kalmadığım sürece bulantı m yoktu ama bu aralar hafif bulantı var.dünde gün boyu yattım pztsi mesai var artık daha dikkatli olucam. İnsan ustune titredikce bir şeyler çıkıyor. Allah a emanet yavrularimizGeçmiş olsun canım sen kalbini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmaz. Bulantin oldu mu benim bu ara var ve hiç su icemiyorum daha fena yapıyor korkuyorum bir şey olur diye.
Tedavin hayırlı olsun öncelikle. 7 tane yumurta gayet iyi . Siskinlik ve gaz uzun bir süre rahatsız edicek seni.crinino jel yapiyorMerhaba arkadaşlar. Ben de Turgut beyle tedaviye başladım dün yumurta toplama işlemi yapıldı. 15 yumurta toplanmış bugün aradılar 10 u sağlıklı 7 si döllenmiş dediler. Durum iyi mi sizce. İlk defa tüp bebek denemem biraz tecrübesizim :)
Bir de şişkinlik ve gaz var sizde de oldu mu. Transfere olumsuz etkisi olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?