Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Tedavin hayırlı olsun öncelikle. 7 tane yumurta gayet iyi . Siskinlik ve gaz uzun bir süre rahatsız edicek seni.crinino jel yapiyor
Teşekkür ederim bugün biraz daha iyi durumdayım ama hâlâ var. Yarın transfer yapılacak korkuyorum anestezisiz yapılacakmış ağrılı bi işlem mi ki

ARKADAŞLAR BİR ŞEY SORACAM BENİM KARNIM ACAYİP ŞİŞ BİRŞEY YEMESEM BİLE NEDEN OLUYOR SİZDE DE VARMI BU DURUM

ouchme, post: 43800368, member: 707422"]Teşekkür ederim bugün biraz daha iyi durumdayım ama hâlâ var. Yarın transfer yapılacak korkuyorum anestezisiz yapılacakmış ağrılı bi işlem mi ki [/QUOTE]
Öncelikle hayirli olsun transferin korkulacak bişey yok agrisiz 10-15 saniye surer.insallah tutunur bebegin güzel haberlerini bekliyoruz.

Teşekkür ederim bugün biraz daha iyi durumdayım ama hâlâ var. Yarın transfer yapılacak korkuyorum anestezisiz yapılacakmış ağrılı bi işlem mi ki
Iki gündür kadınlar kulübünde sıkıntı vardı giremedim transferin yapılmıştır şimdiye inşallah güzel sonuçlar alırsın.

ARKADAŞLAR BİR ŞEY SORACAM BENİM KARNIM ACAYİP ŞİŞ BİRŞEY YEMESEM BİLE NEDEN OLUYOR SİZDE DE VARMI BU DURUM
Şişkinlik ben çok çektim patlicak gibi olurdum jel yapiyor kesince gidiyor merak etme soda iç,birde sakız cignemeni tavsiye ederim onlarla biraz rahatliyordum sende dene

Sitede 2 gündür sorun vardı. Bu site ile oyalaniyormusum .ve kafama ne takılsa burdan bakıyordum. Sonunda yapıldı. Bugün özge hanim a gitcem inşallah hersey yolundadir.cumartesi gitcek tim fakat doğum evi Dr sinin dediği mininal kanama beni korkuttu bugüne aldım randevuyu .çok heyecanliyim

Merhaba canlar sitedeki sıkıntıdan dolayı daha yeni girebildim kızlar ya bu tiksindiğiniz şeyleri yemeğe yada içmeye başladınız mı ben hala yemek yapmakta zorlanıyorum

İnşallah hiçbir sorun çıkmayacaktır bizlerede habee r wer mutlaka

Kizlar benden yine koca bi maalesef. Persembe aksam siddetli sanci ve artan kanama ile hastaneye alindim. cuma sabah da bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. Mucize ile geldi 15 gun sonra gitti. Kulağımda bi kalp atisi kaldi cok uzgunum coookkkk

ay canım benim ya çok zor dayanması çok üzüldüm Allah byüktür yine kalırsın inş toparlamaya çalış kendini .düşük neden olmuşki acaba

İnanmıyorum cok ama çok üzüldüm canım demekki mevlam böyle olmasını istedi canim takdiri ilahi biran önce kendini toparla ve yeni tedaviye hazirlan Allahım birdaha evlat acısı yasatmasin hicbirimize.

Canim benim gecmis olsun cok uzuldum kendim yasamis gibi.demekki hakkimizda hayirli degilmis ama rabbim merhametli bizlerede taddiracak umidini kaybetme sakin.tez zamanda rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun inşallah.

Eki Görüntüle 1703213 Kızlar bebişime battaniye örmeye başladım insan kendini çok mutlu hissediyor
Selcanaycim ben burdan msjlarinizi okurken hayal gibi geliyordu ama battaniyeyi gorunce icim kipir kipir heyacanlandim senin adina cok mutlu oldum inşallah saglikli sihhatli bebegini kucagina alirsin.rabbim bu duygulari bebisleri bizlerede taddirsin.

Canım ya inan çok üzüldüm Allah sabrını ve yeni meleğini göndericektir sana lütfen methanetli ol senin çektiğinin aynısını çekmedik belki ama inan anlıyorum seni ve acını paylaşıyorum

Amin canım Allah günahlarımızdan dolayı bizi cezalandırmayıp kollarımızı boş bırakmasın yeter ki

Ayy hamarat arkadaşım çok sevimli duruyor bende önümüzdeki hafta kontrolüm var ondan sonra çok bilmem ama bişeyler ormek istiyorum kismetse Allahim hayirlica içine sarmayi giydirmeyi nasip etsin
Amin nihalcim ya aslında hem mutluluk veriyor hemde bir acı kaplıyor yüreğimi ama yinede her anı bize Allahdan bir mucize Allah korktuğumuza uğratmasın

Iki gündür kadınlar kulübünde sıkıntı vardı giremedim transferin yapılmıştır şimdiye inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Evet ben de giremedim. Ağrılı işlem olup olmadığını öğrenemeden yapıldı transferim :) neyse ki korktuğum gibi değilmiş dinleniyorum iki gündür. İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…