- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.321
Hayırlı olsun transferinEvet ben de giremedim. Ağrılı işlem olup olmadığını öğrenemeden yapıldı transferim :) neyse ki korktuğum gibi değilmiş dinleniyorum iki gündür. İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Bugün özge hanim la ilk muayene mızı olduk .sakin ve hoş bir bayan beni rahatlattı bebeği görmek de gök iyi geldi o görünen kese etrafinda Kistik yapı gibi dedi kana benzemiyor dedi .insallah bir sorun yok dedi haftaya ikili test ve kontrol için çağırdı.en azından olumlu.cümleler insanın moralini düzeltiyorİnşallah hiçbir sorun çıkmayacaktır bizlerede habee r wer mutlaka
Gerçekten çok üzüldüm allah sabrini versin. İnşallah en yskin zamanda ömürlü ve hayırlısı ni verir insallahKizlar benden yine koca bi maalesef. Persembe aksam siddetli sanci ve artan kanama ile hastaneye alindim. cuma sabah da bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. Mucize ile geldi 15 gun sonra gitti. Kulağımda bi kalp atisi kaldi cok uzgunum coookkkk
Çok iyi çok sewindim bebişinde bak hala sağlıklı bir şekilde seninleBugün özge hanim la ilk muayene mızı olduk .sakin ve hoş bir bayan beni rahatlattı bebeği görmek de gök iyi geldi o görünen kese etrafinda Kistik yapı gibi dedi kana benzemiyor dedi .insallah bir sorun yok dedi haftaya ikili test ve kontrol için çağırdı.en azından olumlu.cümleler insanın moralini düzeltiyor
Canım geçmiş olsun herseyin takdiri Rabbinizden inşallah en kisa zamanda hayırlı bir evlada kavusursunKizlar benden yine koca bi maalesef. Persembe aksam siddetli sanci ve artan kanama ile hastaneye alindim. cuma sabah da bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. Mucize ile geldi 15 gun sonra gitti. Kulağımda bi kalp atisi kaldi cok uzgunum coookkkk
Evet ben de giremedim. Ağrılı işlem olup olmadığını öğrenemeden yapıldı transferim :) neyse ki korktuğum gibi değilmiş dinleniyorum iki gündür. İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Canım ne dycemi bilemiyorum çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin.Kizlar benden yine koca bi maalesef. Persembe aksam siddetli sanci ve artan kanama ile hastaneye alindim. cuma sabah da bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. Mucize ile geldi 15 gun sonra gitti. Kulağımda bi kalp atisi kaldi cok uzgunum coookkkk
Sözun bittiği yerdeyim ben de çok üzgünüm çokkkCanım ne dycemi bilemiyorum çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin.
Turgut hoca yapiyor degil mi tedavini korkma bana snestesi uygulanmadi cok rahat gecti 5 dk falan surdu stres yapma simdiden canimMerhabalar
Bende aralık başlayacağım tedaviye doktor bey iğne vereceğini söyledi ama yumurta toplama ve yerleştirme sürecinden çok korkuyorum toplama islemini de mi anestezi olmadan yaptırdın acaba
Merhabalar
Bende aralık başlayacağım tedaviye doktor bey iğne vereceğini söyledi ama yumurta toplama ve yerleştirme sürecinden çok korkuyorum toplama islemini de mi anestezi olmadan yaptırdın acaba
En son ameliyathaneye girerken Turgut hoca sordu istersen anestezisiz yaparım dedi ben istemedim. Zor olmadı mı anestezisizYumurta toplamada bana anestezi uygulanmadi canim
Transferin iz hayırlı ugurlu ve sonucu pozitif olsun.VE BEKLENEN GÜN GELDİ BUGN TRANSFER OLACAK VE BEN BU SEFER ÇOK UMUTLUYUM
VE BEKLENEN GÜN GELDİ BUGN TRANSFER OLACAK VE BEN BU SEFER ÇOK UMUTLUYUM
Rabbim yardımcın olsun canımSözun bittiği yerdeyim ben de çok üzgünüm çokkk
Transferin hayırlı olsun Rabbim kollarını doldursun inşallahVE BEKLENEN GÜN GELDİ BUGN TRANSFER OLACAK VE BEN BU SEFER ÇOK UMUTLUYUM
Yok canim bana sormadi sadece ben sordum aneztesi olcak mi diye hayir dediler ogun kimseye de yapmadilar galiba. Hic acimadi cok kolay gectiEn son ameliyathaneye girerken Turgut hoca sordu istersen anes. Ayni tezisiz yaparım dedi ben istemedim. Zor olmadı mı anestezisiz
Lokal de mi yapmadılar acaba?Yok canim bana sormadi sadece ben sordum aneztesi olcak mi diye hayir dediler ogun kimseye de yapmadilar galiba. Hic acimadi cok kolay gecti
Canim sadece hemsire kolumda ki damar yolundan igne yapti odakar bende anladimLokal de mi yapmadılar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?