Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İnşallah hiçbir sorun çıkmayacaktır bizlerede habee r wer mutlaka
Bugün özge hanim la ilk muayene mızı olduk .sakin ve hoş bir bayan beni rahatlattı bebeği görmek de gök iyi geldi o görünen kese etrafinda Kistik yapı gibi dedi kana benzemiyor dedi .insallah bir sorun yok dedi haftaya ikili test ve kontrol için çağırdı.en azından olumlu.cümleler insanın moralini düzeltiyor

Gerçekten çok üzüldüm allah sabrini versin. İnşallah en yskin zamanda ömürlü ve hayırlısı ni verir insallah

Çok iyi çok sewindim bebişinde bak hala sağlıklı bir şekilde seninle

Canım geçmiş olsun herseyin takdiri Rabbinizden inşallah en kisa zamanda hayırlı bir evlada kavusursun

Evet ben de giremedim. Ağrılı işlem olup olmadığını öğrenemeden yapıldı transferim :) neyse ki korktuğum gibi değilmiş dinleniyorum iki gündür. İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız

Merhabalar
Bende aralık başlayacağım tedaviye doktor bey iğne vereceğini söyledi ama yumurta toplama ve yerleştirme sürecinden çok korkuyorum toplama islemini de mi anestezi olmadan yaptırdın acaba

Canım ne dycemi bilemiyorum çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin.

Merhabalar
Bende aralık başlayacağım tedaviye doktor bey iğne vereceğini söyledi ama yumurta toplama ve yerleştirme sürecinden çok korkuyorum toplama islemini de mi anestezi olmadan yaptırdın acaba
Turgut hoca yapiyor degil mi tedavini korkma bana snestesi uygulanmadi cok rahat gecti 5 dk falan surdu stres yapma simdiden canim

Merhabalar

Ben de korkuyodum ama hiç korktuğum gibi değilmiş rahat olun. Yumurta toplama işleminde anestezi yapılıyor. Transferde yapılmıyor o da iki dakika bile sürmüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…