Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Hemşire anesteziyi pek önermiyoruz dedi bana da. Ağrın olmadıysa ne güzel canım ben muayenede bile kendimi çok kasarım o yüzden kendime güvenmedim. Hayırlısı bakalım heyecanla sonucu bekliyorum

Bişey daha sorucam kızlar. Estrofem verdi bana doktor ama bende mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyo sizde de oldu mu. Bir de prospektüsünde gebelikte kullanımı önerilmez yazıyo. Doktorun bildiği vardır diyerek kullanıyorum ama aklım karıştı

Estrofemi 12.haftaya kadar kullanıcaksınız rahim ve bebein tutunması için yararlı içeriğine takılmayın ayrıca düzenli almayı unutmayın eğer mide bulantısını ve baş dönmesini hergün yaşıyorsanız turgut beye danışın bende hiçbirr etki yaratmadı

Üç gündür kullanıyorum ve bulantıdan yemek falan yiyemiyorum devam ederse doktora danışırım artık. Teşekkür ederim

Üç gündür kullanıyorum ve bulantıdan yemek falan yiyemiyorum devam ederse doktora danışırım artık. Teşekkür ederim
Canim dondurulmus muydu seninki öyleyse 12 hafta yok değilse sonuçu pozitif görünce hemen biraktiriyorlar hepimizde kullandik benzer şikayetler de olmadi değil ana katlanacaksin bebiş için.

Canim dondurulmus muydu seninki öyleyse 12 hafta yok değilse sonuçu pozitif görünce hemen biraktiriyorlar hepimizde kullandik benzer şikayetler de olmadi değil ana katlanacaksin bebiş için.

Yok canım dondurulmuş değil ilk defa denedik. Tabi yeter ki sonunda sağsalim kucağımıza alalım herşeye katlanırız

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM RABBİM SABRINI BOL VERSİN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN RABBİM

Elhamdilillah canım önceki sıkıntılarim baya azaldı biraz hissediyorum daha tam böyle tepinmeleri onu kestiremiyorum.sen de durumlar nasıl
Çok şükür benimde bulantılar geçti yeni yeni kendime geliyorum bebeklerde bi iki gün hareket ederlerse 4-5 gün hareket etmiyorlar:))

Çok şükür benimde bulantılar geçti yeni yeni kendime geliyorum bebeklerde bi iki gün hareket ederlerse 4-5 gün hareket etmiyorlar:))
Bendede öyle biliyomusun dün çok hareket vardı bugün tembel tik yok bekliyorumki nezaman hareket edecek pozisyon değiştirip duruyorum hareketlensin diye.senin adinida sevindim canım hiç rahatlayamayacakmisiz gibiydi ama Allahin bugününe şükür.

çikolata yiyin kızlar bende de öyle iki üç gün dinleniyorlar ben hemen panik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…