- 28 Eylül 2015
- 133
- 54
- 18
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.341
Estrofemi 12.haftaya kadar kullanıcaksınız rahim ve bebein tutunması için yararlı içeriğine takılmayın ayrıca düzenli almayı unutmayın eğer mide bulantısını ve baş dönmesini hergün yaşıyorsanız turgut beye danışın bende hiçbirr etki yaratmadıBişey daha sorucam kızlar. Estrofem verdi bana doktor ama bende mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyo sizde de oldu mu. Bir de prospektüsünde gebelikte kullanımı önerilmez yazıyo. Doktorun bildiği vardır diyerek kullanıyorum ama aklım karıştı
Estrofemi 12.haftaya kadar kullanıcaksınız rahim ve bebein tutunması için yararlı içeriğine takılmayın ayrıca düzenli almayı unutmayın eğer mide bulantısını ve baş dönmesini hergün yaşıyorsanız turgut beye danışın bende hiçbirr etki yaratmadı
Allahım inşallah güzel sonuçlar almayı nasip eder hayırlı olsun transferin.VE BEKLENEN GÜN GELDİ BUGN TRANSFER OLACAK VE BEN BU SEFER ÇOK UMUTLUYUM
Canim dondurulmus muydu seninki öyleyse 12 hafta yok değilse sonuçu pozitif görünce hemen biraktiriyorlar hepimizde kullandik benzer şikayetler de olmadi değil ana katlanacaksin bebiş için.Üç gündür kullanıyorum ve bulantıdan yemek falan yiyemiyorumdevam ederse doktora danışırım artık. Teşekkür ederim
Canim dondurulmus muydu seninki öyleyse 12 hafta yok değilse sonuçu pozitif görünce hemen biraktiriyorlar hepimizde kullandik benzer şikayetler de olmadi değil ana katlanacaksin bebiş için.
Benimkine bakildi 21 hafta normal ultrasonla bakildiaranızda rahim açıklığına baktıran varmı nasıl ölçülüyor
Benimkide dondurulmustu 12haftaya kadar kullandim bulanti falan yapmadiÜç gündür kullanıyorum ve bulantıdan yemek falan yiyemiyorumdevam ederse doktora danışırım artık. Teşekkür ederim
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM RABBİM SABRINI BOL VERSİN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN RABBİMKizlar benden yine koca bi maalesef. Persembe aksam siddetli sanci ve artan kanama ile hastaneye alindim. cuma sabah da bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. Mucize ile geldi 15 gun sonra gitti. Kulağımda bi kalp atisi kaldi cok uzgunum coookkkk
Benimkine bakilmadi canim haftaya kontrolüm var ayrıntılı ultrasonla bakilacak büyük ihtimalle rahim acikliginada bakılıraranızda rahim açıklığına baktıran varmı nasıl ölçülüyor
Daha önce seyretmistim bu videoyu ama yine seyrettin çok güzel çünkü bizim bebislerimizde bize böyle şeyler soyluyormudur nedersinizhttps://www.facebook.com/Kızlar mutlaka izleyin
canım nasıl gidiyo hamişlik bebek hareketleri nasıl hissedebiliyormusunDaha önce seyretmistim bu videoyu ama yine seyrettin çok güzel çünkü bizim bebislerimizde bize böyle şeyler soyluyormudur nedersiniz
Elhamdilillah canım önceki sıkıntılarim baya azaldı biraz hissediyorum daha tam böyle tepinmeleri onu kestiremiyorum.sen de durumlar nasılcanım nasıl gidiyo hamişlik bebek hareketleri nasıl hissedebiliyormusun
Çok şükür benimde bulantılar geçti yeni yeni kendime geliyorum bebeklerde bi iki gün hareket ederlerse 4-5 gün hareket etmiyorlar:))Elhamdilillah canım önceki sıkıntılarim baya azaldı biraz hissediyorum daha tam böyle tepinmeleri onu kestiremiyorum.sen de durumlar nasıl
Bendede öyle biliyomusun dün çok hareket vardı bugün tembel tik yok bekliyorumki nezaman hareket edecek pozisyon değiştirip duruyorum hareketlensin diye.senin adinida sevindim canım hiç rahatlayamayacakmisiz gibiydi ama Allahin bugününe şükür.Çok şükür benimde bulantılar geçti yeni yeni kendime geliyorum bebeklerde bi iki gün hareket ederlerse 4-5 gün hareket etmiyorlar:))
çikolata yiyin kızlar bende de öyle iki üç gün dinleniyorlar ben hemen panikBendede öyle biliyomusun dün çok hareket vardı bugün tembel tik yok bekliyorumki nezaman hareket edecek pozisyon değiştirip duruyorum hareketlensin diye.senin adinida sevindim canım hiç rahatlayamayacakmisiz gibiydi ama Allahin bugününe şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?