Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

valla öyle yaa çok şükürr bu güne.. tatlı da yesem fayda etmiyo demin sagdaki biraz kıpırdadı :)) güzel bişr durum Rabbim isteyen dileyen herkese versin..

Ya bende mi bir sorun war acaba diye düşünüyorum açıkçası bende sadece tek hissettiğim seyirme gibi birşey oluyor onuda nadir hissediyorum zaten
Sende bir sorun yok canim merak etme ikizkerde durum farkli tabikide bende senden hafta olarak ondeyim ilk önce segirme gibi oldu bende öyle yaşadım bu bir haftadır daha belli hareketleri sende yasiyacaksin

Ya bende mi bir sorun war acaba diye düşünüyorum açıkçası bende sadece tek hissettiğim seyirme gibi birşey oluyor onuda nadir hissediyorum zaten
Evet canım arada seğirme gibi oluyo:)) demin yine oldu ama bu kez çok netti karşılıklı hareket ettiler önce sağdaki sonra soldaki :))) çok çok güzel ya

Sende bir sorun yok canim merak etme ikizkerde durum farkli tabikide bende senden hafta olarak ondeyim ilk önce segirme gibi oldu bende öyle yaşadım bu bir haftadır daha belli hareketleri sende yasiyacaksin
Doğru diyodun ben gizem50 nin ikiz olduğunu unutmuşum onunlada aynı hafta olduğumuz için kendimde sorun arıyordum şimdi parçalar yerine oturdu

Evet canım arada seğirme gibi oluyo:)) demin yine oldu ama bu kez çok netti karşılıklı hareket ettiler önce sağdaki sonra soldaki :))) çok çok güzel ya

Ne güzel hisler, biz de yaşayabilecek miyiz acaba bunları
Transferden sonra beşinci günüm bugün. Sürekli kendimi dinliyorum bi belirti olacak diye ama bişey hissetmiyorum. İçimde tutmamış gibi bi his var

Transferden sonra beşinci günüm bugün. Sürekli kendimi dinliyorum bi belirti olacak diye ama bişey hissetmiyorum. İçimde tutmamış gibi bi his var
Canım hiçbir belirti olmuyor anlıyorum seni bizlerinde belirti aradığı zamanlar oldu ama malesef belirtisiz inşallah tutunmuştur sürekli iyi düşün

canım tabiki Allahın izni ile yasayacaksın sende kendini cok dinleme pozitif olmya calışş

Hic öyle düşünme canim tabiki yasiycaksin ama sakın umudunu kaybetme herzaman umutlarin yeşil tut kac senelik evlisin bilmiyorum ben dokuz senenin sonunda Allahım nasip ederse kavuşacagim belki busefer olmazsa öbür sefere yeterki pes etme.

İnşallah canım beş senelik evliyim ilk denemem. Ben de kendime kızıyorum olumsuz düşündüğüm için ama engel olamıyorum. Beklemek çok zor inşallah olumlu sonuç alırım

Kizlar bi konuda yardıma ihtiyacım var tedaviye yeni baslayacagiz turgut bey adetimin 2. Günü gelmem istedi belki cuma denk gelebilir haftasonu da aof var yapılacak testler ne kadar sürüyor haftasonu na sarkar mi kayseride oturmuyorum bana yardımcı olur musunuz

Canım bende aynı şekilde bu ay başlıyorum. Bence sarkma bir aşılama gecmisim var ona güvenerek söylüyorum.fakat doktor bey beni üçüncü gün çağırdı ben de onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…