- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.361
Tatlinin bebegi hareketlendirdi gini biliyorum canım ama fazla yemek istemiyorum bizim ailede şeker hastalığı var çünkü korkuyorum o yüzden.çikolata yiyin kızlar bende de öyle iki üç gün dinleniyorlar ben hemen panik
Nasıl yani senin bebiş hareket ediyor ve hissediyomusunçikolata yiyin kızlar bende de öyle iki üç gün dinleniyorlar ben hemen panik
valla öyle yaa çok şükürr bu güne.. tatlı da yesem fayda etmiyo demin sagdaki biraz kıpırdadı :)) güzel bişr durum Rabbim isteyen dileyen herkese versin..Bendede öyle biliyomusun dün çok hareket vardı bugün tembel tik yok bekliyorumki nezaman hareket edecek pozisyon değiştirip duruyorum hareketlensin diye.senin adinida sevindim canım hiç rahatlayamayacakmisiz gibiydi ama Allahin bugününe şükür.
Canım bende senin haftandayken hissediyordum sanırım ikiz olduğundan bizimkiNasıl yani senin bebiş hareket ediyor ve hissediyomusun
Ya bende mi bir sorun war acaba diye düşünüyorum açıkçası bende sadece tek hissettiğim seyirme gibi birşey oluyor onuda nadir hissediyorum zatenCanım bende senin haftandayken hissediyordum sanırım ikiz olduğundan bizimki
Sende bir sorun yok canim merak etme ikizkerde durum farkli tabikide bende senden hafta olarak ondeyim ilk önce segirme gibi oldu bende öyle yaşadım bu bir haftadır daha belli hareketleri sende yasiyacaksinYa bende mi bir sorun war acaba diye düşünüyorum açıkçası bende sadece tek hissettiğim seyirme gibi birşey oluyor onuda nadir hissediyorum zaten
Evet canım arada seğirme gibi oluyo:)) demin yine oldu ama bu kez çok netti karşılıklı hareket ettiler önce sağdaki sonra soldaki :))) çok çok güzel yaYa bende mi bir sorun war acaba diye düşünüyorum açıkçası bende sadece tek hissettiğim seyirme gibi birşey oluyor onuda nadir hissediyorum zaten
TEŞEKKÜR EDERİM 2. GÜNDEYİZ GÜNLER YAVAŞMI GEÇİYOR NEAllahım inşallah güzel sonuçlar almayı nasip eder hayırlı olsun transferin.
Doğru diyodun benSende bir sorun yok canim merak etme ikizkerde durum farkli tabikide bende senden hafta olarak ondeyim ilk önce segirme gibi oldu bende öyle yaşadım bu bir haftadır daha belli hareketleri sende yasiyacaksin
Allah hepimizinkini bizlere bağışlasınEvet canım arada seğirme gibi oluyo:)) demin yine oldu ama bu kez çok netti karşılıklı hareket ettiler önce sağdaki sonra soldaki :))) çok çok güzel ya
Evet canım arada seğirme gibi oluyo:)) demin yine oldu ama bu kez çok netti karşılıklı hareket ettiler önce sağdaki sonra soldaki :))) çok çok güzel ya
Canım hiçbir belirti olmuyor anlıyorum seni bizlerinde belirti aradığı zamanlar oldu ama malesef belirtisiz inşallah tutunmuştur sürekli iyi düşünNe güzel hisler, biz de yaşayabilecek miyiz acaba bunları
Transferden sonra beşinci günüm bugün. Sürekli kendimi dinliyorum bi belirti olacak diye ama bişey hissetmiyorum. İçimde tutmamış gibi bi his var
Canım hiçbir belirti olmuyor anlıyorum seni bizlerinde belirti aradığı zamanlar oldu ama malesef belirtisiz inşallah tutunmuştur sürekli iyi düşün
canım tabiki Allahın izni ile yasayacaksın sende kendini cok dinleme pozitif olmya calışşNe güzel hisler, biz de yaşayabilecek miyiz acaba bunları
Transferden sonra beşinci günüm bugün. Sürekli kendimi dinliyorum bi belirti olacak diye ama bişey hissetmiyorum. İçimde tutmamış gibi bi his var
Hic öyle düşünme canim tabiki yasiycaksin ama sakın umudunu kaybetme herzaman umutlarin yeşil tut kac senelik evlisin bilmiyorum ben dokuz senenin sonunda Allahım nasip ederse kavuşacagim belki busefer olmazsa öbür sefere yeterki pes etme.Ne güzel hisler, biz de yaşayabilecek miyiz acaba bunları
Evet öyle oluyor zaman hiç geçmiyor gibi geliyor ana geçiyor öyle yada böyle sabiirr.TEŞEKKÜR EDERİM 2. GÜNDEYİZ GÜNLER YAVAŞMI GEÇİYOR NE
UMUTCUGUM NAPIYORSUN ARKADAŞIM NASILSIN MERAK ETTİM SENİ NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK BEBİŞ NASILGeçmiş olsun canım sen kalbini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmaz. Bulantin oldu mu benim bu ara var ve hiç su icemiyorum daha fena yapıyor korkuyorum bir şey olur diye.
Hic öyle düşünme canim tabiki yasiycaksin ama sakın umudunu kaybetme herzaman umutlarin yeşil tut kac senelik evlisin bilmiyorum ben dokuz senenin sonunda Allahım nasip ederse kavuşacagim belki busefer olmazsa öbür sefere yeterki pes etme.
Canım bende aynı şekilde bu ay başlıyorum. Bence sarkma bir aşılama gecmisim var ona güvenerek söylüyorum.fakat doktor bey beni üçüncü gün çağırdı ben de onu anlamadım.Kizlar bi konuda yardıma ihtiyacım var tedaviye yeni baslayacagiz turgut bey adetimin 2. Günü gelmem istedi belki cuma denk gelebilir haftasonu da aof var yapılacak testler ne kadar sürüyor haftasonu na sarkar mi kayseride oturmuyorum bana yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?