- 28 Eylül 2015
- 133
- 54
- 18
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.381
Ben de ikinci gün öğleden sonra gittim. Muayene etti tahlil yaptı tedaviye başlamaya karar verdik, ilaçlarımı aldım iki üç saatte bitti işim. Aksi bi durum olmadığı sürece sanmıyorum ertesi güne kalacağını canım.Kizlar bi konuda yardıma ihtiyacım var tedaviye yeni baslayacagiz turgut bey adetimin 2. Günü gelmem istedi belki cuma denk gelebilir haftasonu da aof var yapılacak testler ne kadar sürüyor haftasonu na sarkar mi kayseride oturmuyorum bana yardımcı olur musunuz
canın çektiği zaman yersin canım bir süre sonra insanın canının istediği değişiyorKızlar ben hiç meywe yiyemiyorum ya canım hiç çekmiyor napıcas
Oh be içimi rahatlattın kuzum ya kendime sıkıntı yapıyordum bendecanın çektiği zaman yersin canım bir süre sonra insanın canının istediği değişiyoryemiyorum diye sıkıntı edip zorlama tiksinirsin bende çok şeyden tiksindim yiyemedim sonra canım istedi yedim halada öyle ...
Maşallah süphanallah Allah nazarlardan saklasın
Maşallah boncuk büyümüş çok tatlı
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişleri. aynı gün transfer olmuştuk seninle ben kaybettim bebeğimi 25. haftada. bak sen ne güzel kucağına alacaksın inşallah. dua et bize. güzel haberlerle gel inşallahKızlar pazartesi nasip olursa doğuma gidiyorum dua edin bende isteyen herkes için dua edecem
MAŞALLAH SÜBHANAALLAH SENİ YERİM BEN YA
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH BEBİŞLERİ DARISI BİZLERE İNŞALLAHKızlar pazartesi nasip olursa doğuma gidiyorum dua edin bende isteyen herkes için dua edecem
MAŞALLAH SÜBHANAALLAH SENİ YERİM BEN YA
Maşallah süphanallah Allah nazarlardan saklasın
Canım hayırlısıyla bir avazda doğurasın inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah Allah yar ve yardımcın olsunKızlar pazartesi nasip olursa doğuma gidiyorum dua edin bende isteyen herkes için dua edecem
Maşallah allah nazar lardan saklasin
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.çok heyecan verici.dualarımız seninleKızlar pazartesi nasip olursa doğuma gidiyorum dua edin bende isteyen herkes için dua edecem
Hayirlisi ile çabucak kurtulursun canım benim içinde dua edersen çok sevinirim hayirlisiyla yavrunu kucağına al canimKızlar pazartesi nasip olursa doğuma gidiyorum dua edin bende isteyen herkes için dua edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?