Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kizlar bugun benim sonucu ogrenme gunumdu ama sehir disindayim burda kan tahlili yapcak bir yer yok p. Tesi adet tarihim ogune beklemek zorundayim sorun olur mu bilgisi olan var mi

Kizlar Acibademde FSH testi yapılıyormu bilgisi olan varsa yardimci olsun bana.yapiliyorsa ucret ne kadar.erken menopoz dedi dr ama sindiyece bu test yapilmadi en azindan yaptiriyim FSH kaç yuksekmi dusukmu bilmiyorum...

UMUTCUGUM NAPIYORSUN ARKADAŞIM NASILSIN MERAK ETTİM SENİ NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK BEBİŞ NASIL
Ayy canım bulantilar halsizlik ile devam ediyor inşallah bir an önce geçer su icemedigim için dr serum verdi dün bakalım su içmeye çalışıyorum serum yememek için bugünü müze çok şükür bebis büyümüş fasulye olmuş teyzesi :) p.tesi bi takim tahliller yapılacak. Sen nasılsın? Bebis nasıl canım? Bulantin olmuş muydu ne zaman geçti?

OLMUŞDU ARKADAŞIM BULANTIM HEMDE SABAHLARI AÇ KARNINA ŞİMDİDE VAR AMA GEÇTİ OKADAR KALMADI BİZDE İYİZ TEYZESİ BEBİŞİM İYİ İKİLİ TEST YAPTIRDIK SONUÇ GÜZEL ÇIKTI 30 ARALIKTA KONTROL VAR CİNSİYETİMİZ BELLİ DEĞİL ÇÜNKÜ ÇOK OYNAK BİR KUZUM VARAMA ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNÜNE GÖRDÜK YA HAMD OLSUN

Canım sana özelden yazmıştım sanırım görmedin bende senin doktra baslyorum cuma günü konuşmaya gittik hocam korkuyorum erken dogumdan diyince korkma bak pazartesi salı gibi bi ikiz doğum yaptircam falan dedi sanırım senden bahsetti minnoslarini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah duaların seninle
Kızlar pazartesi nasip olursa doğuma gidiyorum dua edin bende isteyen herkes için dua edecem

Kızlar cleksan iğne yi 12haftada n sonra bıraktın iz mi yoksa bir kısmını z 9 ay kullanacak mi.bu iğne ile ilgili değişik görüşler i var dr lerin .bu salı kontrol var snrim biraktircak ama bırakınca bir aksilik olur mu die korkuyorum.

Canim sende jan pıhtılaşma sorunu yoksa biraktirirlar ben 9 ay kullancam nasip se çünkü bende kan pıhtılaşma sorunu var.

Kızlar pazartesi nasip olursa doğuma gidiyorum dua edin bende isteyen herkes için dua edecem
Belkide şuanda doğum yapmissindir canim Allah yar ve yardımcın olsun bebeklerini hayırlı sağlıklı sihhatli anali babali büyüt inşallah bizlerde dua et burdaki herkesin dualarida seninle o günleri bizde sabırsızlıkla bizde bekliyoruz insallah.

Kizlar bugun tahlil yaptirdim 2. 0 cikti galiba negatif. Sizce ikinci denemeyi nezaman yaptirmaliyim
Hemen tabikide canim tutma olasılığı çok yüksek benim ve burdaki birçok arkadasinki arka arkaya deneme sonucu oldu bir ay ara verdirir büyük ihtimalle sonra başlarsınız hakkinda hayırlısi ojsun inşallah

Ben iğneyi kanamadan sonra bıraktım yani 6 7 haftalıkken hiçbir sorunum olmadı

Zamanla yersin merak etme canim bende acayip meyve yiyorum senle tam zitiz yani bende eti yeni yeni yemeye başladım bişey olmuyor anlican.
Walla nihalcim zorla aywa yedirtiyorlar bana da ama yok meywe et ve yoğurt malesef bol süt we yumurta bugün nohut yemeği yyapıcam içine eti koymaya korkuyorum inşallah zamanla geçicek diye bekliyorum

Hemen tabikide canim tutma olasılığı çok yüksek benim ve burdaki birçok arkadasinki arka arkaya deneme sonucu oldu bir ay ara verdirir büyük ihtimalle sonra başlarsınız hakkinda hayırlısi ojsun inşallah
Anladim canim size peki aciklama falan yapildi mi neden olmadigina dair. Birde ikinci deneme oncesi baska testler falan yaptilar mi

Kizlar bugun tahlil yaptirdim 2. 0 cikti galiba negatif. Sizce ikinci denemeyi nezaman yaptirmaliyim
Arkadaşım moralini bozma bende aynı durumdayım. 13 Kasım da ilk transfer yapılmış idi negatif çıktı. Haftaya dondurulmuş embriyolar transfer edilecek. Adet olur olmaz gitmiştim bence sende öyle yap. Inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…