- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.541
:))) Allah gönlüne göre versin canım,Hayırlısı olsun inşallah.Canım Allah gönlüne göre versin. Iki embriyo biraz daha garanti de o yüzden. Ben daha üç desek mi doktora olur mu acaba diyodum
🌸🌸🌸
kızlar çok heyecanlıyım. Reglimi bekliyorum. Ben de bu ay tedaviye başlamaya karar verdim. Regl olayım hemen Turgut Bey e gideceğim. Allah bu yola çıkan herkese yardım etsin. Hem seviniyorum hem korkuyorum. Karışık ve zor duygular.
Hayırlısı olsun canım.. Bekleyip zaman kaybetmemekle iyi yaptın bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım inşallah iyi olur her şey. Ben de senin gibi tek embriyo konsun istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Esilacigim gittin mu kalp atislarini duymaya
Evet esilacigim zaten kese daha oncesin den de gozukuyor da kalp atusiyla birlik te bakmak icin iki hafta sonra cagiriyor lar
kızlar çok heyecanlıyım. Reglimi bekliyorum. Ben de bu ay tedaviye başlamaya karar verdim. Regl olayım hemen Turgut Bey e gideceğim. Allah bu yola çıkan herkese yardım etsin. Hem seviniyorum hem korkuyorum. Karışık ve zor duygular.
13gunlukkbebisim Allahim bana bagislasin.isteyen herkezede nasip etsin insallah tamamina erdirsin Allahim
Gamzade cigim bana vajinadan bakti hem kalp atisi hemde kese icin
slm ben tüp bebek yaptırdım 20 mart son adet günüm 31 martta yumurtam toplandı ve 3 nisanda iki embiriyo transfer edildi 12 nisan test günümdü beta sonucum 143.09 çıktı sizce ben ne kadarlık hamileyim değerim nasıl tşk ederim benimde dr turgut bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?