Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

kızlar çok heyecanlıyım. Reglimi bekliyorum. Ben de bu ay tedaviye başlamaya karar verdim. Regl olayım hemen Turgut Bey e gideceğim. Allah bu yola çıkan herkese yardım etsin. Hem seviniyorum hem korkuyorum. Karışık ve zor duygular.

Hayırlısı olsun canım.. Bekleyip zaman kaybetmemekle iyi yaptın bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı olsun canım.. Bekleyip zaman kaybetmemekle iyi yaptın bence

Sağol canım inşallah iyi olur her şey. Ben de senin gibi tek embriyo konsun istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sağol canım inşallah iyi olur her şey. Ben de senin gibi tek embriyo konsun istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kısmette olduktan sonra 1 tane de yeter.. Allah'ın izniyle olumlu sonuçlanır inşallah..

Duru nehircigim sen kac haftalik sin ben 7+2 bazen belim de kasigim da agri oluyor cok asiri degil ama gene de korkuyorum birde benim hic bulantim yook normal mi aca ba

Esilacigim gittin mu kalp atislarini duymaya

Canım yok bugün ikinci kanı istedi artışa bakmak için. Ili hafta sonra kalp atışı. Ama hiç açıklama yapmadılar. Telde arayıp iki hafta sonra gelin dedi hemşireler. Ben şimdi ne kadarlık hamileyim? Kese de mi o zaman görülecek? Hiç bişe bilmiyom bi yardım edin hele :) 2 Nisan dı transfer..

🌸🌸🌸

Vajinal ultrasyonda mı kalp atışını duycam?? Ya kese ?? Sanırım o da o gün.. Öncesinde gitmicem çünkü

🌸🌸🌸

Evet esilacigim zaten kese daha oncesin den de gozukuyor da kalp atusiyla birlik te bakmak icin iki hafta sonra cagiriyor lar

Benim de ilk kontrolüm cuma günü. Keseyi göreceğiz inşallah. Yalniz kafama takilan bisey var bu keseyi görmek işi vajina muayenesi ile mi olacak. Başak nerelerde o gitmiş ti gecen hafta . Baaasaaaak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdiden hayirli olsun inci.allah ikimiznde yardimcisi olsun.bende senin gibi hem heyecanlaniyorum hende cok korkuyorum.insallah hersey yolunda giderde bizde hamile kaliriz.dualarinda benide unutma.sen tahminen nezanan gideceksin?

Esilacigim ben istiyorum ama iste biliyor sun doktor gonderiyor cumartesi tekrar kontrolum var 8 haftalik olacak hayirlisiylA ilaclari mi sormak icin de gidecegim bu kontrolu me bakar herhalde gittik ten sonra sen ne yapmayi hangi doktoru dusunuyor su.

slm ben tüp bebek yaptırdım 20 mart son adet günüm 31 martta yumurtam toplandı ve 3 nisanda iki embiriyo transfer edildi 12 nisan test günümdü beta sonucum 143.09 çıktı sizce ben ne kadarlık hamileyim değerim nasıl tşk ederim benimde dr turgut bey

13gunlukkbebisim Allahim bana bagislasin.isteyen herkezede nasip etsin insallah tamamina erdirsin Allahim

Mrb tugba gozun aydin allah bagislasin cnm.ikiz olma ihtimali varmi?sizde sıkınti neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…