- 4 Mart 2015
- 63
- 30
- 8
- 40
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.421
Herseyde var bir hayir dedim rabbime olan inancimiz tam cok sukur vardir bir hikmeti bundada.diger ay tekrar baslayalim diyorum bende ama bu ilk denememde cok test falan yapilmadi sadece kana baktilar hani size de mi ole olduArkadaşım moralini bozma bende aynı durum. dayım. 13 Kasım da ilk transfer yapılmış idi negatif çıktı. Haftaya dondurulmuş embriyolar transfer edilecek. Adet olur olmaz gitmiştim bence sende öyle yap. Inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Evet bizde de sadece kana bakıldı. Merak Etme sana eksik yapılan hicbirsey yok. Bu düşünceyi kafandan sil Turgut Hocaya güven.Herseyde var bir hayir dedim rabbime olan inancimiz tam cok sukur vardir bir hikmeti bundada.diger ay tekrar baslayalim diyorum bende ama bu ilk denememde cok test falan yapilmadi sadece kana baktilar hani size de mi ole oldu
Canım benim dondurulmuş ikinci transfer sonucunda 2y di ve burdan bi arkadaşım sayesinde beklemeden o adetimle birlikte 2.gün turgut beyin yanına gittim ve son dondurulmuş 1adt embriyom kalmıştı yani son çarem ve hemen kan tahliliyle birlikte adetimin 2.günü başladık ve şimdi o arkadaşıma dua ediyorum eğer o olmasaydı belkide moral bozukluğu ile beklicekdim ve burdaki tüm arkadaşlarımda destek werdi ve çok şükür şimdi 15haftalık olduk darısı başına inşallah yani tawsiyem 1ay dahi beklemeKizlar bugun tahlil yaptirdim 2. 0 cikti galiba negatif. Sizce ikinci denemeyi nezaman yaptirmaliyim
Gününü bekle canim 11.gün 12.gün fark etmiyor gerci hakkında hayırlısi olsun inşallah güzel haberlerini alırsın.Arkadaşlar yarın benim transferden sonra 10. Günüm ilaçlar bitince test yaptırın dedi hemşire. Hangi gün yapmalıyım sizce? 11. Gün yaptırsam erken mi olur
Hayir canim bir açıklama yapmiyorlar tabii doktor içinde basarisizlik üzüluyor.tekrar ayni tedavi belki yumurta sayinda falan artis yada eksilme olursa ona gore belki ilac değişikliği yapilir.Anladim canim size peki aciklama falan yapildi mi neden olmadigina dair. Birde ikinci deneme oncesi baska testler falan yaptilar mi
Bende öyle yemeklere katarak yiyorum eti canim sade yenmiyor zatenWalla nihalcim zorla aywa yedirtiyorlar bana da ama yok meywe et ve yoğurt malesef bol süt we yumurta bugün nohut yemeği yyapıcam içine eti koymaya korkuyorum inşallah zamanla geçicek diye bekliyorum
Gününü bekle canim 11.gün 12.gün fark etmiyor gerci hakkında hayırlısi olsun inşallah güzel haberlerini alırsın.
canım kaçıncı gündesin bilmiyorum ama ilaçlar bitince 10 gün oluyo zaten ve gidip test yaptırıyosun bide 8. günden sonra kanda illaki çıkıyo bence inşallah pozitif olurİlaçlar bitince dedi ama hangi gün yaptırsam kesin sonuç alırım bilemedim. İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun
canım kaçıncı gündesin bilmiyorum ama ilaçlar bitince 10 gün oluyo zaten ve gidip test yaptırıyosun bide 8. günden sonra kanda illaki çıkıyo bence inşallah pozitif olur
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bugun adet oldum ben yarin hemen baslanir mi kiCanım benim dondurulmuş ikinci transfer sonucunda 2y di ve burdan bi arkadaşım sayesinde beklemeden o adetimle birlikte 2.gün turgut beyin yanına gittim ve son dondurulmuş 1adt embriyom kalmıştı yani son çarem ve hemen kan tahliliyle birlikte adetimin 2.günü başladık ve şimdi o arkadaşıma dua ediyorum eğer o olmasaydı belkide moral bozukluğu ile beklicekdim ve burdaki tüm arkadaşlarımda destek werdi ve çok şükür şimdi 15haftalık olduk darısı başına inşallah yani tawsiyem 1ay dahi bekleme
Sag ol canim evet cok guveniyorum turgut hocaya bakalim hayirlisi artikEvet bizde de sadece kana bakıldı. Merak Etme sana eksik yapılan hicbirsey yok. Bu düşünceyi kafandan sil Turgut Hocaya güven.
Öncelikle geçmiş olsun arkadasim ben de gecen ay negatifi gördüm adetin ikinci gunu dr gel demist gidecegim dra.neden olmadgini dr sordum aciklama yapiyor.bende tedirgindim hemen yaptirmakmi iyi diye.30 yasin ustundekiler en fazla iki ay ara vermesi iyiymis.30 yasin altindakiler 6-7ay vermeleri iyiymis.bu bilgiyi amcamin kizi ebeydi ondan rica ettim arastirdi benim icin.sende zaman kaybetme hemen başla derim.allah yar ver yardimcimiz olsun..[/QUOTE]"zelihaonur, post: 43942750, member: 664556"]Anladim canim size peki aciklama falan yapildi mi neden olmadigina dair. Birde ikinci deneme oncesi baska testler falan yaptilar mi
NASILSIN ARKADAŞIM SEN UZUN ZAMANDIR YOKTUN NE DURUMDASINkızlar merabalar herkeseeee
yeni aylar yeni umutlar insan nelerin üstünden gelmiyorki dimi ama rabbime güvenip inandıktan sonraaa
dnzderya canım benim üzülme demek zaten anlamsız ama eminim sende biraz daha iyisindir rabbim tezzamanda tekrar nasip etsin inşşş
2 2papatya58 canım bebişlerin doğduysa rabbim hayrını göstermeyi nasip etsinnn
Canim sistemdeki haftaya hic dikkat etmemiştim halada goremedim.agriyada gelince hiç korkma sanirim sağ tarafin ağrıyor tahminen bende sag tarafimda şiddetli ağrılarım olmuştu dktr korkmayin dedi iyi şeyler bunlar dedi.ilerleyen zamanda sol tarafim ağrıdı şimdide karnim büyüdükçe yirtilmalar oluyor galiba anlican ağrı sızı bitmiyor hiiiiiccccc stres yapma arkadaşım.Canlar sistemde ki hafta niye 1hafta önden gidiyor birde ikinci sorum 2gündür karnımın altı ve kasığım çok fena oturup kalkarken ağrıyor korkuyorum bir sorun war diye
Böyle ağrı hissedince korkuyor insan kanama felan Allah korusun aklıma kötü kötü şeyler geliyor sağ tarafdan ziyade 2gündür orta kısım ve ayağa kalkarken çok ağrım oluyor canım normalde 15.haftadayım sistemde 1hafta ilerde 16 görünüyorCanim sistemdeki haftaya hic dikkat etmemiştim halada goremedim.agriyada gelince hiç korkma sanirim sağ tarafin ağrıyor tahminen bende sag tarafimda şiddetli ağrılarım olmuştu dktr korkmayin dedi iyi şeyler bunlar dedi.ilerleyen zamanda sol tarafim ağrıdı şimdide karnim büyüdükçe yirtilmalar oluyor galiba anlican ağrı sızı bitmiyor hiiiiiccccc stres yapma arkadaşım.
mrb ya benimde oyle agrim cok oluyor bazen adim atamiyorum kasik agrimdam bide gece bacaklarima kramp doktora sordum magnezyum eksikligindrn oluyormus suya atilan tablet verdi simdi daha iyiBöyle ağrı hissedince korkuyor insan kanama felan Allah korusun aklıma kötü kötü şeyler geliyor sağ tarafdan ziyade 2gündür orta kısım ve ayağa kalkarken çok ağrım oluyor canım normalde 15.haftadayım sistemde 1hafta ilerde 16 görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?