Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

mrb ya benimde oyle agrim cok oluyor bazen adim atamiyorum kasik agrimdam bide gece bacaklarima kramp doktora sordum magnezyum eksikligindrn oluyormus suya atilan tablet verdi simdi daha iyi
Kramp bende de oluyor bir dahaki kontrolümde bende söyliyim bari dr uma ayyy wallahi kendimi tanıyamıyorum artık

Canım evet sistem bir hafta ilerden gdyor senin 16 görünmesinin sebebi 15+0.....6 ya kadar olan kısım 16.hafta olarak kabul ediliyor yani 16.haftanın içerisinde oluyorsun

Canim sen adet olmadan didiyse carsamba gel yada bir ay sonra.benimde negatifi ogrendigimde gunum vardi adet oldugumda gittim bir ay sonra gel dedi ve neden olmadgini sordum aciklama yapti.vucudunda toparlanmaya ihtiyacı var hem kendini iyi hissediyorsan agrin kasilman yoksa git bir dr zaten turgut bey yonlendirir.hakkinda hayirlisi olsun.eger sakincasi yoksa sizde sorun neydi

Canlar sistemde ki hafta niye 1hafta önden gidiyor birde ikinci sorum 2gündür karnımın altı ve kasığım çok fena oturup kalkarken ağrıyor korkuyorum bir sorun war diye
DOKTORA SOR CANIM KAFANDA SORU İŞARETİ KALMASIN AMA BENCE BEBEK İÇERİDE BÜYÜYOR KENDİNE YER AÇTIĞI İÇİN OLMASIN

Amin cAnim hakkimizda hayirlisi neyse o olur insallah burdan bi ark hemen gut dedi ben bugun adet oldum turgut hoca ya carsamba gel dedi yada bi ay sonra gel dedi bana birakti hani acaba bi ay beklesem kendiliginden olur mu acaba cok kararsizim ya[/QUOTE]
Canim sana cvp yazdim ayri gitmis

Kızlar merhaba daha önce hiç bu konuya yazmamıştım. geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım fakat sonuç başarısız oldu. Normalde morfoloji sorunuyla gitmiştik ana yumurtalarım toplandıktann sonra kalite olmadıkları anlaşıldı 17 yumurtadan sadece 2 tane kaldı. O ikisinin de açıkcası iyi olduğunu hiç düşünmüyorum da doktorum yine de yaptı transferimi tabiki negatif oldu. Artık o merkezi görmek bile istemiyorum. Bir yakınım vasıtasıyla bu doktoru araştırmaya başladım, bir de ankaradan recai pabuçcu ile nova art tüp bebek merkezini araştırıyorum. İlkinde çok bilgisizdim ama bu defa olabildiğince detaylı araştırıyorum her şeyi. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Canlar sistemde ki hafta niye 1hafta önden gidiyor birde ikinci sorum 2gündür karnımın altı ve kasığım çok fena oturup kalkarken ağrıyor korkuyorum bir sorun war diye
15+... oldugun için güne dönünce 16 oluyor sağlık ocagıda öyle hesaplıyor 15+2 isen 16 gözüküyor erkenden doguturacaklar

canım turgut bey biraz yoğun birisi ama güler yüzlü ve sorduğun her soruya cevap veren birisi ben kendisine ve bilgisine güveniyorum seviyorum kendisini inş bu son tedavin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…