- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.441
Kramp bende de oluyor bir dahaki kontrolümde bende söyliyim bari dr uma ayyy wallahi kendimi tanıyamıyorum artıkmrb ya benimde oyle agrim cok oluyor bazen adim atamiyorum kasik agrimdam bide gece bacaklarima kramp doktora sordum magnezyum eksikligindrn oluyormus suya atilan tablet verdi simdi daha iyi
kabizlik sorunun yoksa muz tuket bolca oda iyi gelirmisKramp bende de oluyor bir dahaki kontrolümde bende söyliyim bari dr uma ayyy wallahi kendimi tanıyamıyorum artık
Canım evet sistem bir hafta ilerden gdyor senin 16 görünmesinin sebebi 15+0.....6 ya kadar olan kısım 16.hafta olarak kabul ediliyor yani 16.haftanın içerisinde oluyorsunBöyle ağrı hissedince korkuyor insan kanama felan Allah korusun aklıma kötü kötü şeyler geliyor sağ tarafdan ziyade 2gündür orta kısım ve ayağa kalkarken çok ağrım oluyor canım normalde 15.haftadayım sistemde 1hafta ilerde 16 görünüyor
Kabızlığımıza karşı ilacımız war şükür o iyi geliyor o zaman muzumuzu ham hum yiyip midemize indirelimkabizlik sorunun yoksa muz tuket bolca oda iyi gelirmis
Canım bende acaba benim hesaplamam da mı hata war diye düşünüyordum şimdi kafam bastıCanım evet sistem bir hafta ilerden gdyor senin 16 görünmesinin sebebi 15+0.....6 ya kadar olan kısım 16.hafta olarak kabul ediliyor yani 16.haftanın içerisinde oluyorsun
DOKTORA SOR CANIM KAFANDA SORU İŞARETİ KALMASIN AMA BENCE BEBEK İÇERİDE BÜYÜYOR KENDİNE YER AÇTIĞI İÇİN OLMASINCanlar sistemde ki hafta niye 1hafta önden gidiyor birde ikinci sorum 2gündür karnımın altı ve kasığım çok fena oturup kalkarken ağrıyor korkuyorum bir sorun war diye
İnşallah öyle bir şeydir canım bir sonraki kontrolünde soracağımDOKTORA SOR CANIM KAFANDA SORU İŞARETİ KALMASIN AMA BENCE BEBEK İÇERİDE BÜYÜYOR KENDİNE YER AÇTIĞI İÇİN OLMASIN
AMİN AMİN AMİNMaşallah hepimizin kendine göre telaşlari var inşallah herkesin gönlündeki küçük ayaklar gerçek olur koşar gelir anaların kucağına rabbim hayalleri gerçek eylesin umudumuzu kırmasın AMIN
Amin cAnim hakkimizda hayirlisi neyse o olur insallah burdan bi ark hemen gut dedi ben bugun adet oldum turgut hoca ya carsamba gel dedi yada bi ay sonra gel dedi bana birakti hani acaba bi ay beklesem kendiliginden olur mu acaba cok kararsizim ya[/QUOTE]Öncelikle geçmiş olsun arkadasim ben de gecen ay negatifi gördüm adetin ikinci gunu dr gel demist gidecegim dra.neden olmadgini dr sordum aciklama yapiyor.bende tedirgindim hemen yaptirmakmi iyi diye.30 yasin ustundekiler en fazla iki ay ara vermesi iyiymis.30 yasin altindakiler 6-7ay vermeleri iyiymis.bu bilgiyi amcamin kizi ebeydi ondan rica ettim arastirdi benim icin.sende zaman kaybetme hemen başla derim.allah yar ver yardimcimiz olsun..
8. GÜNE GEİDİK BİLE HEYECAN DORUKTA CUMARTESİ GİDECEĞİZ :)Evet öyle oluyor zaman hiç geçmiyor gibi geliyor ana geçiyor öyle yada böyle sabiirr.
MAŞAALLAH RABBİM HAYIRLI UZUN ÖMÜR VERSİN ÇOK TATLISlm kızlar biz büyümeye devam ediyoruz 6 dan gün aldık hepinizi opuyoruz Eki Görüntüle 1708513
DOĞUM OLDUMU NE DURUMDASINIZ MERAK ETTİM :)Kızlar pazartesi nasip olursa doğuma gidiyorum dua edin bende isteyen herkes için dua edecem
15+... oldugun için güne dönünce 16 oluyor sağlık ocagıda öyle hesaplıyor 15+2 isen 16 gözüküyor erkenden doguturacaklarCanlar sistemde ki hafta niye 1hafta önden gidiyor birde ikinci sorum 2gündür karnımın altı ve kasığım çok fena oturup kalkarken ağrıyor korkuyorum bir sorun war diye
sağol canım bende çom şükür toparladım sayılır tek umudum rabbimin tekrar nasip etmesiNASILSIN ARKADAŞIM SEN UZUN ZAMANDIR YOKTUN NE DURUMDASIN
canım turgut bey biraz yoğun birisi ama güler yüzlü ve sorduğun her soruya cevap veren birisi ben kendisine ve bilgisine güveniyorum seviyorum kendisini inş bu son tedavin olurKızlar merhaba daha önce hiç bu konuya yazmamıştım. geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım fakat sonuç başarısız oldu. Normalde morfoloji sorunuyla gitmiştik ana yumurtalarım toplandıktann sonra kalite olmadıkları anlaşıldı 17 yumurtadan sadece 2 tane kaldı. O ikisinin de açıkcası iyi olduğunu hiç düşünmüyorum da doktorum yine de yaptı transferimi tabiki negatif oldu. Artık o merkezi görmek bile istemiyorum. Bir yakınım vasıtasıyla bu doktoru araştırmaya başladım, bir de ankaradan recai pabuçcu ile nova art tüp bebek merkezini araştırıyorum. İlkinde çok bilgisizdim ama bu defa olabildiğince detaylı araştırıyorum her şeyi. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
canım hayırlı olsun 12. gün mü test günün bize ilaçları 10 günlük vermişlerdi test günüde 10. gündü8. GÜNE GEİDİK BİLE HEYECAN DORUKTA CUMARTESİ GİDECEĞİZ :)
EVE 12. GÜN GİDECEĞİZ İNŞAALLAH SİZDE DURUM NEDİR :)canım hayırlı olsun 12. gün mü test günün bize ilaçları 10 günlük vermişlerdi test günüde 10. gündü
inş pozitifi görürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?