Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

arkadaşlar tedaviye başladım inşallah her şey yolunda gider :) iğne oluyorum şimdi normalde cumartesi gitmem lazım ama kontrol için cuma gitsem bir sakıncası olur mu gelebilirsiniz dediler ama içim huzursuz

arkadaşlar tedaviye başladım inşallah her şey yolunda gider :) iğne oluyorum şimdi normalde cumartesi gitmem lazım ama kontrol için cuma gitsem bir sakıncası olur mu gelebilirsiniz dediler ama içim huzursuz
ÖYLE ŞEYLERİ SORUN ETME ARKADAŞIM CUMA CUMARTESİ FARKETMEZ BİZEDE RANDEVU VERİYOLAR AMA ERKEN GİTTİĞİMİZDE OLUYOR.

HAMİŞ ARKADAŞLAR YATIŞ POZİSYONLARINIZ NASIL SAĞA MI SOLA MI DOĞRU YATIYORSUNUZ NETTE ARAŞTIRDIM SOLA YATMAK DAHA İYİMİŞ AMA BEN SAĞA ALIŞTIM YATAMIYORUM DOKTORA FELAN SORAN OLDUMU HİÇ

HAMİŞ ARKADAŞLAR YATIŞ POZİSYONLARINIZ NASIL SAĞA MI SOLA MI DOĞRU YATIYORSUNUZ NETTE ARAŞTIRDIM SOLA YATMAK DAHA İYİMİŞ AMA BEN SAĞA ALIŞTIM YATAMIYORUM DOKTORA FELAN SORAN OLDUMU HİÇ
Ben sağıma yatamıyorum zaten ağrım oluyor sırt üstü genelde yatışım nadirende sol tarafıma yatıyorum

solda daha iyi nefes alınıyor ben sola hiç yatamazdım hep sağ şimdi sağda burnum tıkanıyor nefes alamıyorum ondan sola yatıyorum bazende kısa süreli sırtüstü

Hamile kaldığımdan beri sola yatıyorum hatta eşimle yerleri değiştirdik ben yatağın sağın da o da solunda yatardı ben sol tarafa geçtim soluma yatıyorum alışmak biraz zor oldu ama bi şekilde alıştık.arada bir sırt üstü yatıyorum ama nefesim kesiliyor..2 gündür sol tarafıma da yatamadım aşı yerim acıyor

ayy bende aşının ikinci dozunu yaptırdım geçen hafta kolum ağrıdı ateş yaptı çok rahatsızlandım hafta sonu. ilkinde olmamıştı öyle bir şey

akıntı oluyor beyaz çamaşıra değince sarı gibi oluyor du benim ama her zaman değil devam ederse ara bi doktorunu. yükseğe uzanmamaya dikkat et önemli bi şey değildir bence. seni çok tedirgin ediyorsa telefonda sor

Ben soluma yatiyorum canim sag tarafimada yatiyorum ama belim agrimaya başliyor sırt üstü hiç yatamiyorum zaten bel ağrısından.

canım kahverengi lekelenmeyi dikkate almalısın bence. bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum bunu. özellikle rahim ağzını kontrol ettir. inşallah bişe yoktur.

Pazartesi kontrole gtmstm bebislerim gayet iyiler rahim boyu iyi dedi doktor doktor amcamız birini çekebildi fotosunu ama Diğerinin yüzüne dirsegni dayamsti tam görünmüyordu:)))

Eklentiler

• P_20151207_203856.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 29

nette bebişe gıden ana damarla ilgili bi yazı okumuştum solunuza yatmanız daha iyi diye dra sordum oda aynişini söyledi.sürekli agiz üstü yatan biri olarak ne kadar zorlansmda 8. Aya kadar soluma yattım son ayimizda yatakta dóndüm durdum

Reactions: Bnz
canım kahverengi lekelenmeyi dikkate almalısın bence. bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum bunu. özellikle rahim ağzını kontrol ettir. inşallah bişe yoktur.
ÇOK ŞÜKÜR KESİLDİ AKINTIM ZATEN BEBİŞDE KESEDE SORUN YOK DEDİ DOKTOR İNSAN BAZI ŞEYLERE ÇOK ZOR ULAŞINCA İSTER İSTEMEZ KORKUYO

VALLA AYNEN SAĞIMA DAHA ÇOK ALIŞTIM AMA SIRT ÜSTÜDE YATAMIYORUM ARTIK SOLA YATMAYI DENEYECEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…