Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Gözünüz aydin olsun inşallah katlanarak artar değerini z

touchme arkadaşım bebeğin hayırlı olsun inşallah değerin artar
sizde sorun neydi aceba bende gelecek ay tüp yaptırıcam Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

hayırlı olsun arkadaşım. darısı burada dertlerini sevinçlerini paylaşan diğer arkadaşlara :) bir de bana olsun

Canım hayırlı olsun sen merak etme bebiş geliyor

hayırlı olsun güzel haber

Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hayırlı olur. İki gün sonra daha da rahatlıycam inşallah

touchme arkadaşım bebeğin hayırlı olsun inşallah değerin artar
sizde sorun neydi aceba bende gelecek ay tüp yaptırıcam Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah sen de olumlu sonuç alırsın. Bende pko vardı ama turgut hoca bu gebe kalmana engel değil bi sorun yok dedi. Hatta tüp bebek de yapmasak olur demişti.Ama üç yıldır bekliyoruz olmuyordu. Bende yaptırmaya karar verdim. İlk denemem bu. Sizde sorun ne? Allah herkese nasip etsin inşallah

kızlar yaaaa en sonki durumdan dolayı tekrar hamile kalmayı okadar çok istiyorumki aslında biraz dinlenmem düşünmemem lazım ama kendime engel olamıyorum

kızlar yaaaa en sonki durumdan dolayı tekrar hamile kalmayı okadar çok istiyorumki aslında biraz dinlenmem düşünmemem lazım ama kendime engel olamıyorum
ARKADAŞIM İNSAN ENGEL OLAMIYOR ÇOK HAKLISIN BİLİYORUM SABRET DESEM İNSAN OĞLUYUZ HEMEN OLSUN İSTİYORUZ ÇÜNKÜ BUNDAN 6 ay ÖNCE BENDE RABBİM BENDE ANNE OLABİLECEKMİYİM DİYORDUM BEN KENDİMDEN UMUDUMU KESTİM AMA ALLAHIMDAN HİÇ KESMEDİM VE RABBİM O KADAR BÜYÜKKİ BİZE BİR MÜCİ̇ZE GÖNDERDİ HAMD OLSUN ALLAHIMA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA RABBİM SİZLEREDE TATTIRSIN SABIR ARKADAŞIM SABIRRR

GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM İNŞALLAH YÜKSELİR DEĞERLER BU BİLE BİR GELİŞME

evet canım hep gözümün önüne seni getiriyorum zaten sabırrr diyorum yapacak bişi yok
rabbim olmayanlara en kısa zamanda olanlarada sağlıklı hayırlı evlatlarını kucaklarını almayı naip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…