- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.481
AminALLAHIM VERDİĞİ EMANETLERİ SAĞ SAĞLİM KUCAKLARIMIZA ALMAYA NASİP ETSİN ARKADAŞLARIM
Hangi aşıları yaptiriyorsunuz tetanoz muCanım benimde ilk gün ateşim oldu ama ağrı olmamıştı dun ve bugün biraz agrdi
Gözünüz aydin olsun inşallah katlanarak artar değerini zBugün 12. Günüm test yaptırdım ve galiba bebiş geliyooo :)
Galiba diyorum çünkü sonucum 171.9 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptırın ikiye katlanması gerekiyo dedi katlamazsa ne demek oluyo dedim onu o zaman konuşuruz dedi aklıma şüphe düştü ne demek oluyo ki bu :S
touchme arkadaşım bebeğin hayırlı olsun inşallah değerin artarBugün 12. Günüm test yaptırdım ve galiba bebiş geliyooo :)
Galiba diyorum çünkü sonucum 171.9 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptırın ikiye katlanması gerekiyo dedi katlamazsa ne demek oluyo dedim onu o zaman konuşuruz dedi aklıma şüphe düştü ne demek oluyo ki bu :S
Bugün 12. Günüm test yaptırdım ve galiba bebiş geliyooo :)
Canım hayırlı olsun sen merak etme bebiş geliyorBugün 12. Günüm test yaptırdım ve galiba bebiş geliyooo :)
hayırlı olsun güzel haberBugün 12. Günüm test yaptırdım ve galiba bebiş geliyooo :)
touchme arkadaşım bebeğin hayırlı olsun inşallah değerin artar
sizde sorun neydi aceba bende gelecek ay tüp yaptırıcam Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ARKADAŞIM İNSAN ENGEL OLAMIYOR ÇOK HAKLISIN BİLİYORUM SABRET DESEM İNSAN OĞLUYUZ HEMEN OLSUN İSTİYORUZ ÇÜNKÜ BUNDAN 6 ay ÖNCE BENDE RABBİM BENDE ANNE OLABİLECEKMİYİM DİYORDUM BEN KENDİMDEN UMUDUMU KESTİM AMA ALLAHIMDAN HİÇ KESMEDİM VE RABBİM O KADAR BÜYÜKKİ BİZE BİR MÜCİ̇ZE GÖNDERDİ HAMD OLSUN ALLAHIMA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA RABBİM SİZLEREDE TATTIRSIN SABIR ARKADAŞIM SABIRRRkızlar yaaaa en sonki durumdan dolayı tekrar hamile kalmayı okadar çok istiyorumki aslında biraz dinlenmem düşünmemem lazım ama kendime engel olamıyorum
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM İNŞALLAH YÜKSELİR DEĞERLER BU BİLE BİR GELİŞMETeşekkür ederim arkadaşlar inşallah hayırlı olur. İki gün sonra daha da rahatlıycam inşallah
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah sen de olumlu sonuç alırsın. Bende pko vardı ama turgut hoca bu gebe kalmana engel değil bi sorun yok dedi. Hatta tüp bebek de yapmasak olur demişti.Ama üç yıldır bekliyoruz olmuyordu. Bende yaptırmaya karar verdim. İlk denemem bu. Sizde sorun ne? Allah herkese nasip etsin inşallah
Hayrola canım?Canlar ya ben yine bunalımlardayımbirilerinin canını yakasım war arkadaş hamileliğimde bile rahat yok
evet canım hep gözümün önüne seni getiriyorum zaten sabırrr diyorum yapacak bişi yokARKADAŞIM İNSAN ENGEL OLAMIYOR ÇOK HAKLISIN BİLİYORUM SABRET DESEM İNSAN OĞLUYUZ HEMEN OLSUN İSTİYORUZ ÇÜNKÜ BUNDAN 6 ay ÖNCE BENDE RABBİM BENDE ANNE OLABİLECEKMİYİM DİYORDUM BEN KENDİMDEN UMUDUMU KESTİM AMA ALLAHIMDAN HİÇ KESMEDİM VE RABBİM O KADAR BÜYÜKKİ BİZE BİR MÜCİ̇ZE GÖNDERDİ HAMD OLSUN ALLAHIMA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA RABBİM SİZLEREDE TATTIRSIN SABIR ARKADAŞIM SABIRRR
hayırdır selcenayım kızzz senin kocamı huysuzluk ediyo yoksa geneeeCanlar ya ben yine bunalımlardayımbirilerinin canını yakasım war arkadaş hamileliğimde bile rahat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?