Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

hayırdır selcenayım kızzz senin kocamı huysuzluk ediyo yoksa geneee
Offf kuzum ya ewlendiğimizden beri eşimin ailesi sürekli eşimden para istiyor ve bıktım daraldım 2adet ewleri war onlardan kira geliyor emekli maaşıda war k.pederin kendileri kirada oturuyor ve sen ödeme kirayı 3bin borçları olmuş zaten eşimin aldığı para o kadar ve bizim borçlarımız toplamı 2800ediyor ve eşimi arayıp 3bin gönder bize acil demişler buda Allahdan 2bin göndermiş ama şuan karnımızı doyuracak paramız yok sizce ne yapıcam ben artık sabrım bitti zaten me saygım kaldı nede sewgim we şimdiye kadar da eşimin beni üzmeside hep onların yüzündenmiş onu anladım

Sanırım yanlış ewlilik yaptım
Hayir canim oyle düşünme rabbim sizi birbirinize nasip etmese evlenemezdiniz.sen onlari kafana takmamaya çalış her ailede muhakkak ki sorunlar vardir sende vurdum duymaz olmaya calis bide ben uygulayabilsem vurdum duymazligi.ama en önemlisi hamilesin rabbim nasip etmiş bir evladin olacak onun için kendini üzme nolur.hormonlarinda adrenalin de yuksek olur.kendine iyi bak canim..

"touchme, post: 44005277, member: 707422"]Bugün 12. Günüm test yaptırdım ve galiba bebiş geliyooo :)
Galiba diyorum çünkü sonucum 171.9 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptırın ikiye katlanması gerekiyo dedi katlamazsa ne demek oluyo dedim onu o zaman konuşuruz dedi aklıma şüphe düştü ne demek oluyo ki bu :S[/QUOTE]
Hayirli olsun arkadaşım inşallah dergerlerin artmıştır saglikla kucagina almayi nasip etsin mevlam.darisi bizlere olamayanlara duanizi eksik etmeyin..

Kızlar ben bu ay tupe baslicam ama bir türlü gelmedi adetim normalde hep erken olurum. Hiç bir belirtim de yok adete dair. Yalnız beyaz koyu bir akıntı var onun da gebelik belirtisi olabileceğini okudum baziyerlerde. Hamile olan arakadaslar öğrenmeden önce böyle bi şey yaşadılar mi acaba?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende de senin bu yazdıklarını n katlısı var yazsam destan olur.ailesi yüzünden boşanmadan bile döndük .ailesi maddi ve manevi nedenlerden hep bizi birbirimize düşürdü. .. ama su durumda asla stres yapma bebeğinin etkilenecegini düşünup .huylu huyundan gecmiyor biz uzuldugumuzle kalıyoruz sadece.

İnşallah bir güzel haber de snden alırız .belki bebegin tedavisi z gelir

[QUOTE="Teşekkür ederim arkadaşım inşallah sen de olumlu sonuç alırsın. Bende pko vardı ama turgut hoca bu gebe kalmana engel değil bi sorun yok dedi. Hatta tüp bebek de yapmasak olur demişti.Ama üç yıldır bekliyoruz olmuyordu. Bende yaptırmaya karar verdim. İlk denemem bu. Sizde sorun ne? Allah herkese nasip etsin inşallah[/QUOT

Bendede PKO var bir tane kızım var 4 yaşında o normal yoldan olmuştu ikinci içinde 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz 3-4 defa klomen tedavisi gördüm, gittiğim doktorum eşimin değerlerine de normal demişti ama son gittiğim doktor hareketlilik sıfır dedi isterseniz tüp bebek yaptırın dedi. ama anlamadığım bu hareketlilik artıp azalan birşeymi ilkinde hemen olmuştu dotora sordum bu normal gebeliğe engel değil ama zorlaştırır tabi dedi. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Gecen gittigimizde doktor anlatmıştı erkeklerin bulundukları ortam çalıştıkları stres yeme içme hepsi etkileyebilir dedi belki eşinde de bole bi durum vardir

Gecen gittigimizde doktor anlatmıştı erkeklerin bulundukları ortam çalıştıkları stres yeme içme hepsi etkileyebilir dedi belki eşinde de bole bi durum vardir

Evet test verdiği dönemde rahatsızdı stresde vardı iki ay öncede babası vefat etmişti onlar etkiledi demekki, ben bu doktorları anlamıyorum hiç birinin dediği birini tutmuyor özellikle sordum doktora bu hız artıp azalan birşeymi diye beni azarladı olurmu öyle şey canım diye :)

merabalar bende bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum, bende turgut bey e tüp bebek yaptırdım ilk deneme de tuttu bebeğim şimdi 7 haftalık)) rabbim isteyen herkese versin.

bebeğin hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder. Darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah

merabalar bende bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum, bende turgut bey e tüp bebek yaptırdım ilk deneme de tuttu bebeğim şimdi 7 haftalık)) rabbim isteyen herkese versin.

bebeğin hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder. Darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah

ben 2 kez denedim canım turgut beyde 2. de düşük yaptım bende durumlar böle malesef rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
BENDE 2 KEZ SENİNLE AYNI ŞEYLERİ YAŞADIM AMA BAŞKA DOKTORDU 2 TANE DONDURULMUŞ EMBRİYOM VARDI SON ŞANSIM DI DOKTOR DEĞİŞTİRDİK TURGUT BEYE GELDİK İNŞAALLAH BU KEZ HERŞEY YOLUNDA GİDER . RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİN ...

RABBİM KUCAĞINIZA ALMAYI KOKUSUNU İÇİNİZE ÇEKMEYİ DE NASİP EDER İNŞALLAH DARISI BİZE,,, BİZDE YARIN GİDECEĞİZ

Teşekkür ederim canlar yok ne yaparsam yapayım hergün aynı muhabbet we bebek hissediyor biliyorum fakat elimden birşey gelmiyor Allah ıslah etsin diyorum çünkü onlar için nasıl dua etmeliyim bilmiyorum ayhhh wallahi daraldım

Kızlar Nasılsıniz coktandir giremiyorum bebeklerim 3 buçuk aylik oldu çınar ve Çağan. .1 ay kuvozde kaldik..sonra rop muayenesi oldu ikisi de göz ameliyatı geçirdiler. .sonra bi kere enfeksiyon kaotik tekrar hastaneye yattik...erken dogduklari için sürekli hastalaniyolar ..ama büyük bi sorunumuz yok çok sukur sağlıkla ri yerinde..sizler Nasılsıniz. .Allah isteyen herkese versin..ben turgut beyde doğum yapacaktim ama kuvoz dolu olduğu için kayseri memorialde kivanc beyde yaptım tesadüfen doğumu...tavsiye ederim doğum doktoru düşünenler için. Sevgiler...

Allahım hayirli saglikli ömürler versin inşallah.ablaminda ikizleri var 8aylik dogdular ve oda çok zorlandi Allahim kolaylik versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…