Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım Allah yardimciniz olsun iki gündür girmiyordum nete ve sen yine sinir harbi yasamissin nediyim canım Allah tardimciniz olsun bebegini düşün ve syres yapma kendine

Canim hayırlı olsun Allahım tamamina erdirsin inşallah çok ama çok sevindim.

Hayirli olsun arkadaşım inşallah dergerlerin artmıştır saglikla kucagina almayi nasip etsin mevlam.darisi bizlere olamayanlara duanizi eksik etmeyin..[/QUOTE]

İnşallah arkadaşım etmez olur muyum hiç bizi bizden başkası anlamaz ben ne kadar hasret çektiğimi biliyorum inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM RABBİM TEZ ZAMANDA SIKINTILARI GİDERİR İNŞALLAH DARISI BİZLERE SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI RABBİM NASİP ETSİN

canım böle durumlara benimde canım fena sıkılıyor doğal olarak eşimle tartışıyoz ve aramız soğuyo
ama bu duruma düşüren ailelere ne demeli
soruyomuki oğullarına paran varmı oğlum eşin hamile belki tedaviyle hamile kaldı onlarında sıkıntısı vardır ha diyince 3000 nerden versin bu oğlan verse bile bunun eşi razı olurmu sürekli amaa yokkkkk nerdeeeee
malesef canım seni düşünen yok eğer yapabilirsen kayınvalideni ara anne de bunu eşime söleme ama bizimde durumumuz pek iyi değil siz isteyince bizimde evde huzursuzluk oluyo belki anlayışlı karşılar her istediğinde verdiyseniz umursamaz çünkü sürekli ister
bizde de durumlar pek farklı sayılmaz ama öle böle idare ediyoruz yapacak bişi yokki sinirleniyorum ama eşimlede mutsuzda oluyoruz fakat 2 3 sonra doğal olarak yine konuşuyoruz yine bişiler oluyo hayat böle tatlım
ama sana şöle sölim canım benim sadece bebiş için üzülme bak ne kadar zor kazandın kaybettiğini sandın ne kadar üzüldün ki rabbim onu sana bağışladı
onları allaha havale et eşinede bu olanları görmeyi nasip etsin ne diim
aslında uzun lafın kısası bu tip dertler sadece senin başında değil canım benim takma üzülme aldırma özellikle bu dönemlerde
seni çok öpüyorum bebişimizide üzmee biz onun teyzeleriyizzzzz kızarızzzzz haaaa

canım günün kaç gün geçti bilmiyorum ama burda Bnz ve dnzderya arkadaşlarımız aynı senin gibiyken hamiş kaldılar inş sende ölesindir

inşallh yarın güzel haberler verirsin bize canımmm

canım rabbim evlatlarına sağlık versin bi an önce girdiğinede çok sevindim merak ediyodum açıkçası oğluşlarınada uzuuuun ömürler diliyorum

Wallahi kuzum yok yüzsüz anlamıyor olmadığını veremiyeceğimizi benim bından rahatsız olduğumu biliyorlar ama ben böyle ana baba ömrümde tanımadım işde benim çocuğumun mutsuz olması bile onların yüzünden doğduğunda eminim şuan hissettiklerimden dolayı onlara soğuk dawranıcak biliyorum ve hergün babaannesinden nefret ettiğimi söylüyorum duyuyor beni ama bizlerin gözyaşını akıtıyorlar ya Allah iyi demez demiyecekte biliyorum Allah kimseye göstermesin

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasın inşallah minik ogluslarina da Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah arkadaşım çok öpüyorum sizi.

aminnn canım aminnnn inanki böle durumlarda ne denir
allah hidayet versin
hiiiç ağlamada üzülmede valla bak olan sana oluyo tabi bebişede sanki onlarda çok üzülüyo o yüzden onları sevindirme hayatım

Ay canım benim inşallah 21 günü baz alırsam 2 gün geçti ve ben hep bu şekilde erken olurum bazen daha kısa sürer. Fakat ufak ufak adet sancısı başladı sanki.
hayırlısı olsun canım strestende gecikmiş olabilir hani bi an önce olsam da tedaviye başlasam diye düşünüyo insan ister istemez ama bellide olmaz adet ağrısıda zaten hamişlik belirtisi rabbim gönlünün muradını versin inş

Benimki nin ailesi daha beter bende çok çektim ve Hala da çekiyorum. Yapılan tüm haksızlık lari allah a havalevettim.bebeklerini için uzulmeneliyiz.çünkü kimseye birsey olmuyor olan bize ve yavrularimiz a oluyor

canım kırmızı kandan kork kahverengi leke önce bikanama olmuş ama durmuş bi kanı ifade ediyormuş mesela benden leke gelirdi ardından üç gün flan kahverengi gelior ayaklarının altına yastık koy fırsat buldukça dinlen bu ara dr gideceksen de söyle

Reactions: Bnz
Kızlar bi soru daha sorucam. Dört beş gündür genital bölgemde kaşıntı var ve çok tahriş oluyo canım acıyo. Mantar mı bilmiyorum ama krem de kullanamıyorum şu an. Sizde de oldu mu ne yapmam lazım geçmesi için

Benimki nin ailesi daha beter bende çok çektim ve Hala da çekiyorum. Yapılan tüm haksızlık lari allah a havalevettim.bebeklerini için uzulmeneliyiz.çünkü kimseye birsey olmuyor olan bize ve yavrularimiz a oluyor
Aynen canım aynen Allah ıslah etsin böyle insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…