- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.541
Canım ben hiç yaşamadım öyle birşey ama yarın bi dr a sor istersenKızlar bi soru daha sorucam. Dört beş gündür genital bölgemde kaşıntı var ve çok tahriş oluyo canım acıyo. Mantar mı bilmiyorum ama krem de kullanamıyorum şu an. Sizde de oldu mu ne yapmam lazım geçmesi için
Sirkeli kaynamis dezenfekte suyla yikarsan rahatlitacaktir. Suyun çok sıcak olmasına gerek yok. Yalnız hata olmasın gebelikte sağlıklı olup olmadığını bilmiyorumKızlar bi soru daha sorucam. Dört beş gündür genital bölgemde kaşıntı var ve çok tahriş oluyo canım acıyo. Mantar mı bilmiyorum ama krem de kullanamıyorum şu an. Sizde de oldu mu ne yapmam lazım geçmesi için
ZATEN ÇOK SÜRMEDİ ARKADAŞIM KESİLDİ ÇOK ŞÜKÜR İNSAN İSTER İSTEMEZ KORKUYOR RABBİM HİÇ BİRİMİZİ KORKTUĞUMUZA UĞRATMASINcanım kırmızı kandan kork kahverengi leke önce bikanama olmuş ama durmuş bi kanı ifade ediyormuş mesela benden leke gelirdi ardından üç gün flan kahverengi gelior ayaklarının altına yastık koy fırsat buldukça dinlen bu ara dr gideceksen de söyle
Sirkeli kaynamis dezenfekte suyla yikarsan rahatlitacaktir. Suyun çok sıcak olmasına gerek yok. Yalnız hata olmasın gebelikte sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum
Ay hadi gözün aydın canım çok sevindim. Darısı bana ve tum isteyenlere. Salı günü Bismillah çekiyoruz bizde. Süreç nedir biraz anlatabilir misiniz kızlar. Çünkü ben şehir dışından geliyorum. Sürekli gidip gelmeye gerek var mı. İş yerinden belgesiz bir şekilde halletmem gerek becerebilirsm.Sağol arkadaşım sordum jel yapıyor ona yapacak bişey yok dedi. Sirkeyi deneyim bi bakalım.
Sonucum yüksek çıktı çok şükür Allahıma. :)
ben crione jel kullanırken çok oluyordu hemde çokKızlar bi soru daha sorucam. Dört beş gündür genital bölgemde kaşıntı var ve çok tahriş oluyo canım acıyo. Mantar mı bilmiyorum ama krem de kullanamıyorum şu an. Sizde de oldu mu ne yapmam lazım geçmesi için
canım jeldendir büyük ihtimalle bu arada değerlerinede çok sevindim rabbim daim etsinKızlar bi soru daha sorucam. Dört beş gündür genital bölgemde kaşıntı var ve çok tahriş oluyo canım acıyo. Mantar mı bilmiyorum ama krem de kullanamıyorum şu an. Sizde de oldu mu ne yapmam lazım geçmesi için
canım normal hatta iğnelerin ilerleyen günlerinde benim çok akıntım olmuşdu iki tedavimdedeKizlar iğneleri kullanıyorum ama adetten sonra sefaf renkte akinti gelio dünden beri sizce bu normal mi
canım ara turgut beyi hangi gün diyosa ogün gidersin ben 2 tedavimde de 2. gün başlamıştım ama 3. günde başlanıyo bildiğim kadarıyla tedavin hayırlı olsun bu aradaKızlar bugün adet oldum, doktora salı günü gitsem olur mu?
canım yanlış hatırlamıyosam sonu 3391 di yani 0352 207 33 91 inş doğrudurKızlar ayrıca bana direk Turgut beyin asistanina veya sekreteribe ulasacagim no yu verir misiniz. İnternetteki aktarıp duruyo
ozaman salı başlarsın canım bugün başlamamış oluyo adetin bence ve aklında kalmaması için bi test yapsaydın evde keşkeKızlar salı günü tedaviye baslicam ama leke bugün peçete ye geldi Afedersiniz bir daha olmadi
Gitmeden yaparım arkadaşım her türlü. Kendimi pts sabaha salı sabaha odakladim yapmak icinozaman salı başlarsın canım bugün başlamamış oluyo adetin bence ve aklında kalmaması için bi test yapsaydın evde keşke
evet canım ben şahsen memnunum sevecen bi dr sorduğun her soruya cevap veriyo fazla konuşmuyo ama sen soracaksın her soruna cevap veriyomerhaba arkadaşlar turgut beyden memnunmusunuz
benim eşim azosperm hastası canım bende tüpü turgut beyde düşünüyorum inşallah tabi yapabilirsekevet canım ben şahsen memnunum sevecen bi dr sorduğun her soruya cevap veriyo fazla konuşmuyo ama sen soracaksın her soruna cevap veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?