Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım ben hiç yaşamadım öyle birşey ama yarın bi dr a sor istersen

Sirkeli kaynamis dezenfekte suyla yikarsan rahatlitacaktir. Suyun çok sıcak olmasına gerek yok. Yalnız hata olmasın gebelikte sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum

ZATEN ÇOK SÜRMEDİ ARKADAŞIM KESİLDİ ÇOK ŞÜKÜR İNSAN İSTER İSTEMEZ KORKUYOR RABBİM HİÇ BİRİMİZİ KORKTUĞUMUZA UĞRATMASIN

Sirkeli kaynamis dezenfekte suyla yikarsan rahatlitacaktir. Suyun çok sıcak olmasına gerek yok. Yalnız hata olmasın gebelikte sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum

Sağol arkadaşım sordum jel yapıyor ona yapacak bişey yok dedi. Sirkeyi deneyim bi bakalım.

Sonucum yüksek çıktı çok şükür Allahıma. :)

Sağol arkadaşım sordum jel yapıyor ona yapacak bişey yok dedi. Sirkeyi deneyim bi bakalım.

Sonucum yüksek çıktı çok şükür Allahıma. :)
Ay hadi gözün aydın canım çok sevindim. Darısı bana ve tum isteyenlere. Salı günü Bismillah çekiyoruz bizde. Süreç nedir biraz anlatabilir misiniz kızlar. Çünkü ben şehir dışından geliyorum. Sürekli gidip gelmeye gerek var mı. İş yerinden belgesiz bir şekilde halletmem gerek becerebilirsm.

ben crione jel kullanırken çok oluyordu hemde çok

canım jeldendir büyük ihtimalle bu arada değerlerinede çok sevindim rabbim daim etsin

Kizlar iğneleri kullanıyorum ama adetten sonra sefaf renkte akinti gelio dünden beri sizce bu normal mi
canım normal hatta iğnelerin ilerleyen günlerinde benim çok akıntım olmuşdu iki tedavimdede
dra yumurtalar çatladımı yoksa dedim yok dedi güldü
çok yumurta olduğundan oluyo merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…