Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

olur inşallah canım benim sorunum bu şekilde olmadığı için turgut bey nasıl bi yol izliyo bilmiyorum ama eşine micro tese dediklerinden mi yapıcaklar acaba onu araştırdınmı tatlım
evet canım ondan çok araştırdım. hergünüm araştırmakla geçiyor kaan aydos doktorumuz esasında ama şuan o kadar paramız yok işte bekliyoruz

evet canım ondan çok araştırdım. hergünüm araştırmakla geçiyor kaan aydos doktorumuz esasında ama şuan o kadar paramız yok işte bekliyoruz
anlıyorum canım rabbim maddi manevi güç versin inşallah bende 3. yü denemek istiyorum aslında sebepsiz bizimde 5. yılımızdayız ekimde yaptım düşük oldu 2. denememdi hemen denemek istiyorum ama donmuşum yok ve maddi olarakda sıkıntı yaşarız seni çok iyi anlıyorum rabbim kolaylık versin inş

bu sayfada eşi azosperm olup Mustafa Sofikerimde Microtese olan var mı kızlar... varsa lütfen bana yazsınn
Benim eşimde varikosel vardı amelyatini mustafa bey yaptı. Biz ondan çok memnun kaldığımız için hastaneye de isininca turgut beyle tanıştık. Çok ehil biri bizim tedavimiz de çok artış olmadı ama cidden ilmi kuvvetli bir doktor

Ayrıca bana tüp sürecini bi anlatabilir misiniz. Şehir dışından gelicez ve zırt pirt okuldan ayrılmak zorlayacak beni.
canım adetin 2 yada 3. günü gidersin turgut beyi ara hangi gün geliceni söler sana
gidince önce ultrason muayenesi ve bikaç tahlil yapıyo kan tahlili onların sonucuna göre sana gonal f dozu veriyo onları hergün aynı saatte uyguluyosun son 3 günde cedrodite diye çatlatmama iğnesi olup son günden bi gün önce ovitrelle adında çatlatma iğnesi oluyosun 2 3 veya en fazla 4 kere kontrole gidersin onuda memleketinde bi dra muayene olursun turgut beyle irtibatlı olursunuz ordaki drunla yumurta toplamaya gelirsin toplanınca eşinde aynı gün sperm veriyo ertesi gün seni arıyolar kaç tane döllendiğini sölüyolar hergün arayıp bilgi veriyolar 3. yada 5. gün transfere çağırıyolar sonra 10 günlük bekleme süreci ordada ilaçların var onlarıda kullanıyosun işte böle tatlım yinede soracağın kafana takılan varsa sor

Bugün aradım kızlardan birine sordum ( eğer şu an yaşadığım adetse) 4. Gün gelsem olur mu diye. Sorun olmayacağını söylediler. Bir de canım şu ilaçların fiyati nedir aşağı yukarı?

Bugün aradım kızlardan birine sordum ( eğer şu an yaşadığım adetse) 4. Gün gelsem olur mu diye. Sorun olmayacağını söylediler. Bir de canım şu ilaçların fiyati nedir aşağı yukarı?
canım 2 kutu gonal f veriyo genellikle bi kutusu 450 lik oluyo bunun fiyatı ben alınca 385 demişti ben 300e almıştım bi yerden 2 kutusu 600 etti cetroditeler 65 mi 75 mi ne ondan 3 tane
ovitrellede 60 sanırım
bunlardan sonra yani yumurta toplamadan sonra jel veriyo dr bunu aile hekimine yazdırt yoksa 45 mi 75 mi öle bişi yazdırınca 10 lira sanırım daha doğrusu yumurta toplamadan sonrakileri aile hekimine yazdır çok uygun oluyo canım

Ay arkadaşım çok teşekkür ederim. Allah muradini versin, gonlundeki kucağında yer etsin sağolasın...

teşekkürler canım inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavusuruz

teşekkürler yine de canım. micro tese önemli benim için. olan birileri varsa bana yazın

Gitmeden yaparım arkadaşım her türlü. Kendimi pts sabaha salı sabaha odakladim yapmak icin
Evde ıdrarda yapılan testlerde beta hcg yüksek değilse çıkmıyor. Kanda gebelik baktirmani öneririm. Ben tedavi için Dr ye gitmiştim adet oldum sandım fakat düşük yapiyormus um beta hcg.düşüktü evdeki test nagatif sonuc vermişti Dr muayenede de anlamadı kanama 10 günü geçince Dr yi aradım çağırdı gebelik testi yaptı poxitif ti. Bu durumu iki kez yaşamış biri olarak mutlaka kanda baktı r gebeliğe yoksa verdiğin ilaç parası da boşa gider .ve ilaç parası kişiden kişiye ilaç dozunu göre değişiyor. Biz eylül ayında pazarlıkla 1050 lira ödedik. Tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah yavruna kavusursun

Slm kuzlar epwydir bu sayfaya girmiyordum hamis olanlari tebruk ediyorum tedavide olanlara da rabbim hayirlisi ile versin diyirumm...
kızlar yaaaa en sonki durumdan dolayı tekrar hamile kalmayı okadar çok istiyorumki aslında biraz dinlenmem düşünmemem lazım ama kendime engel olamıyorum
Canim sen ikinci tedavu den pozitif alip dusuk mu oldu.. oyle ise buraz sabir bu kez gelsin ve saglicakla dogsun....
canim seni cok cok iyi anliyorumm ..bizde durumlar oyle bu maddi konukardan dolayi sevgim hic yok onlara...benimkiler de has. Isi kirada oldugumuzi bildikleri halde dolayli olarak isterler de artij sesimi cikariyoruumm esim de veremiyior..onlar da anca konusuyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…